Skocz do zawartości

Seriale

n_i_m_h

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

mnie też Al rozwala "ponownie"

ale dobra rada...nie oglądaj tego z młodszą laską bo nie będzie miała o tobie dobrego zdania....

są rzeczy które pokazują że jesteś stary

jeżeli kręci ciebie Kloss to OK

ale jeżeli chcesz się tym podzielić z połówką masz kłopot....

na "Stinga" też już nie warto próbować ;-)

if U know what I mean

Napisałem to nie kończąc odcinka i potem chociaż trochę to "odkręcili", ale i tak dla mnie średnio smaczne.

Najpierw akcja, że Jessica prosisz o coś dużego Zane'a i ten się zgadza. Czarny czarnego. Potem Soloff prosi Jessicę o przysługę i ta mu odmawia. A w sumie to co chce, to jego własne pieniądze.

Potem jeszcze, że to biuro zrobiło się bardziej czarne i Donna wchodzi, że ona jest czarna w sercu. Jak dla mnie mało fair i przypomina mi to, dlaczego ostatnio oglądam seriale, których rok produkcji zaczyna się od 19

A jakaś róznica? Wydaje mi się, że poziom w miare trzyma.

To zależy. Pierwszy sezon był bardzo dobry. W kolejnych dwóch scenarzyści trochę popłynęli, ale generalnie serial się broni, choć wynika to z tego, że postacie są ciekawe. Mam nadzieje, że w 4 sezonie będzie więcej Aviego.

Preacher strasznie słaby. Miałem na niego duże parcie, polubiłem adaptacje komiksów, jednak tutaj przeżyłem rozczarowanie na całej linii. Rozwleczona akcja, antypatyczni bohaterowie, a fabuły to dalej ani widu, ani słychu. 

na szczęście większość widzów uważa inaczej i będzie drugi sezon. a sam serial jest bardzo dobry, tyle że to nie jest typowe kino superbohaterskie. bardziej to zbliżone do "utopii", mamy też co nieco "monty pythona" plus fabuła nie jest linearna, więc na pewno nie każdemu podejdzie. jednak wyniki oglądalności oraz oceny na pomidorach i IMDB mówią same za siebie.

ps

początek ósmego odcinka to był majstersztyk.