RappaR Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Wciągnąłem się w Cheersy. Może nie tak wybitne, jak są kreowane, ale naprawdę fajne. No i widzę ogromny plus serialu powstałego przed aktualną manią poprawności politycznej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Powoli odkrywam zasadę im starsze sit-comy, tym lepsze. PC zabija komedie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Jesli chodzi o sitcomy sprzed okresu poprawnosci to......Married with childen w oryginale pierdyliard razy lepsze bo tlumaczenie zabilo wc*** gagow. Tylko przypal ze z wiekiem w pelni zrozumialem Ala )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 mnie też Al rozwala "ponownie" ale dobra rada...nie oglądaj tego z młodszą laską bo nie będzie miała o tobie dobrego zdania.... są rzeczy które pokazują że jesteś stary jeżeli kręci ciebie Kloss to OK ale jeżeli chcesz się tym podzielić z połówką masz kłopot.... na "Stinga" też już nie warto próbować ;-) if U know what I mean Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 (edytowane) spoko ja zonaty, w tych kwestiach zona 'juz' nie ma o mnie dobrego zdania i tak, wiec luz (jesli chodzi o muze to puszczalem jej dublinersow na poczatku znajomosci....i od tego czasu mam spokoj lol) Edytowane 13 Lipca 2016 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Ma ktoś napisy do Beckera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Takiego rasizmu jak w nowych suitsach to dawno nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Takiego rasizmu jak w nowych suitsach to dawno nie widziałem. powaznie? zaspojleruj mi, bo dopiero po weekendzie bede mial mozliwosc obejrzec, a jestem ciekaw co tam sie odjebalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Napisałem to nie kończąc odcinka i potem chociaż trochę to "odkręcili", ale i tak dla mnie średnio smaczne. Najpierw akcja, że Jessica prosisz o coś dużego Zane'a i ten się zgadza. Czarny czarnego. Potem Soloff prosi Jessicę o przysługę i ta mu odmawia. A w sumie to co chce, to jego własne pieniądze. Potem jeszcze, że to biuro zrobiło się bardziej czarne i Donna wchodzi, że ona jest czarna w sercu. Jak dla mnie mało fair i przypomina mi to, dlaczego ostatnio oglądam seriale, których rok produkcji zaczyna się od 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 24 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 "Stranger Things" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 24 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Drugi sezon Gomorry jest genialny jak na razie....... Żadne amerykańskie bajki....Czysty real Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Opinie o Ray Donovan? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Ogólnie czy nowy sezon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 (edytowane) Ogólnie czy nowy sezon? A jakaś róznica? Wydaje mi się, że poziom w miare trzyma. Straszny zjazd na razie notują Suits i Mr.Robot. Edytowane 25 Lipca 2016 przez Maciek9020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 A jakaś róznica? Tak, bo o tym sezonie nie mogę się jeszcze wypowiedzieć. Czeka na nadrobienie w sierpniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 A jakaś róznica? Wydaje mi się, że poziom w miare trzyma. To zależy. Pierwszy sezon był bardzo dobry. W kolejnych dwóch scenarzyści trochę popłynęli, ale generalnie serial się broni, choć wynika to z tego, że postacie są ciekawe. Mam nadzieje, że w 4 sezonie będzie więcej Aviego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Preacher strasznie słaby. Miałem na niego duże parcie, polubiłem adaptacje komiksów, jednak tutaj przeżyłem rozczarowanie na całej linii. Rozwleczona akcja, antypatyczni bohaterowie, a fabuły to dalej ani widu, ani słychu. na szczęście większość widzów uważa inaczej i będzie drugi sezon. a sam serial jest bardzo dobry, tyle że to nie jest typowe kino superbohaterskie. bardziej to zbliżone do "utopii", mamy też co nieco "monty pythona" plus fabuła nie jest linearna, więc na pewno nie każdemu podejdzie. jednak wyniki oglądalności oraz oceny na pomidorach i IMDB mówią same za siebie. ps początek ósmego odcinka to był majstersztyk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Bedzie Ghost Rider w agentach tarczy... Daredevil+ Jessica Jones+ Luke Cage+ Iron Fist = The Defenders Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 29 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Craig Robinson, czyli ten gruby murzyn z filmow Franco/Rogena wystepuje w 2 sezonie Mr. Robota. Obrzydliwe. Tak samo jak do tej pory obecna seria, one hit wonder? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Craig Robinson, czyli ten gruby murzyn z filmow Franco/Rogena wystepuje w 2 sezonie Mr. Robota. Obrzydliwe. Tak samo jak do tej pory obecna seria, one hit wonder? 4 odcinek nowego robota od pierwszej do ostatniej sekundy jest wybitny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi