the_secret Opublikowano 10 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 @Pablo81 homofobie powiesz nam czemu w serialu o geju miałoby nie być dużo gejowskich klimatów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 10 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 1 minutę temu, the_secret napisał: @Pablo81 homofobie powiesz nam czemu w serialu o geju miałoby nie być dużo gejowskich klimatów? Mam wrazenie, że w niektórych odcinkach zbyt dużo czasu poświęcają temu aspektowi, zbyt dokładnie i dosadnie go pokazując. Dahmer cierpiał na liczne zaburzenia, którym nie poświęcono tyle uwagi. W skrócie był pojebem i seryjnym zabójcą skazanym na ~950 lat, a serial dużo czasu poświęca zbliżeniom homoseksualnym, a chyba nie do końca to jest clou jego wyczynów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 i tak spoko. dawno albo wcale nie widziałem filmu/serialu aby pedał był negatywnie przedstawiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 Wszystko się zgadza. Biały zły czarny ofiara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 11 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 26 minut temu, ignazz napisał: Wszystko się zgadza. Biały zły czarny ofiara. Ale by była zadyma, gdyby w ramach równouprawnienia/parytetów w głównej roli obsadzili czarnoskórego aktora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 11 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 Godzinę temu, ignazz napisał: Wszystko się zgadza. Biały zły czarny ofiara. No i biała policja, białe sądy. Oczywiście wszyscy źli. A czarni mieszkający w pato-baraku w pato-dzielnicy wszyscy mili, zadbani, uprzejmi ludzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepler Opublikowano 12 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 Z polskich seriali polecam "Minuta ciszy". Historia dziejąca się w środowisku Polski małomiasteczkowej, trochę czarnego humoru. bardzo dobra rola Więckiewicza i równie dobra Piotra Roguckiego, którego kojarzyłem tylko z muzyką a tutaj naprawdę pozytywne zaskoczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 13 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 Wielka woda fajny calkiem, polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MA23 Opublikowano 14 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 Ród smoka - jak dla mnie chyba lepszy niż GoT, ale zaczekam do końca sezonu. Nie lubiłem Targaryenow (Danka mnie wkurwiala i Jon Snow i te wzmianki o Rhegarze), ale są postacie w których widzę potencjał. Ogólnie serial bardzo dobrze się ogląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Ten serial to gówno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 (edytowane) W dniu 13.10.2022 o 19:41, Kubbas napisał: Wielka woda fajny calkiem, polecam Wczoraj wciągnąłem w jeden wieczór i faktycznie fajny tylko jedna rzecz bardzo rzuca się w oczy - wszyscy bohaterowie cały czas na siebie trafiają jakby Wrocław był małym miasteczkiem, za dużo zbiegów okoliczności trochę droga na skróty, oprócz tego bez większych minusów Edytowane 15 Października 2022 przez Sewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Ja męczę właśnie smoki, 3 odcinek ma writing na poziomie drugiej połowy GOT: "Zasadzka" z Daemonem idącym solo vs 200 typa (wszyscy oczywiście elegancko pojedynczo biegną rzucić się na jego miecz) żeby jego koledzy mogli zaatakować zza kamienia to najdurniejszy plan w historii Westeros - dopiero "w przyszłości" zostanie zdetronizowany przez Catherine uwalniająca Jamiego Lannistera, a później wypadem za ścianę na północ, żeby złapać zombiaka i pokazać Cersei. Crabfeeder to też prime retard, że dał się wyruchać na ten debilny plan. Btw, po c*** oblegający miałby się poddawać obleganemu? Jak ci się znudziło oblężenie, to się zawijasz do domu, a nie poddajesz szmaciarzom siedzącym w jaskini. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 (edytowane) 1 godzinę temu, Koelner napisał: Ten serial to gówno dokładnie. ma w miarę ok opinie chyba tylko dlatego, że jednocześnie leci jeszcze gorsza szmira w tym gatunku, więc fani nie mają za wysokich wymagań. Edytowane 15 Października 2022 przez lorak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 (edytowane) W dniu 10.10.2022 o 23:15, Pablo81 napisał: Mam wrazenie, że w niektórych odcinkach zbyt dużo czasu poświęcają temu aspektowi, zbyt dokładnie i dosadnie go pokazując. Dahmer cierpiał na liczne zaburzenia, którym nie poświęcono tyle uwagi. W skrócie był pojebem i seryjnym zabójcą skazanym na ~950 lat, a serial dużo czasu poświęca zbliżeniom homoseksualnym, a chyba nie do końca to jest clou jego wyczynów. Polecam coś więcej jak serial a dowiesz się że właśnie podłoże homoseksualne było jednym z głównych motyowo jego dewiacji On uwielbiał patrzeć i dotykać umięśnione męskie ciała, zwłaszcza klatki piersiowe co też fajnie przedstawili w chwili jak kradnie i pieści manekina Motyw gejowski jest dość istotny, tym bardziej że dahmer ofiar wyszukiwał wśród młodych mężczyzn sprzedających się za kasę Dziś skończyłem oglądać serial i od razu zacząłem słuchać taśm Dahmera, na razie córka pozwoliła mi jedynie na 20 minut ale myślę że obejrzę całość bo od dawna lubię true crime Książki Lakra, podcasty Myszki czy zabójcze opowieści Larka często mi towarzyszą w autobusie lub na rowerze 4 minuty temu, lorak napisał: dokładnie. ma w miarę ok opinie chyba tylko dlatego, że jednocześnie leci jeszcze gorsza szmira w tym gatunku, więc fani nie mają za wysokich wymagań. Przebrnąłem przez cztery odcinki i tak jak w got już pierwszy mnie wyrwał z butów i wciągnął tak ten mnie znudził Edytowane 15 Października 2022 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Co do tego nowego GoT to poczatek byl slabiutki (na przemian nuda i glupota), ale jakos od dwoch ostatnich odcinkow jest spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 42 minuty temu, josephnba napisał: Przebrnąłem przez cztery odcinki i tak jak w got już pierwszy mnie wyrwał z butów i wciągnął tak ten mnie znudził dokładnie. tutaj przy pierwszym już było słabo, ale myślałem, że może się rozkręci. no ale przy tym trzecim opisanym przez Chytrego to już było jak dla mnie za dużo i odpuściłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n_i_m_h Opublikowano 15 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 4 godziny temu, lorak napisał: dokładnie. tutaj przy pierwszym już było słabo, ale myślałem, że może się rozkręci. no ale przy tym trzecim opisanym przez Chytrego to już było jak dla mnie za dużo i odpuściłem. ... ja po pierwszym odcinku odpuściłem tego Amazonowego gniota w Tolkienowskim świecie. Jak można wpier... lić tyle kasy w serial i zrobić takie gówno. A wydawało mi się, że to będzie samograj i kura znosząca złote jaja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 14 minut temu, n_i_m_h napisał: .. ja po pierwszym odcinku odpuściłem tego Amazonowego gniota w Tolkienowskim świecie. Jak można wpier... lić tyle kasy w serial i zrobić takie gówno. A wydawało mi się, że to będzie samograj i kura znosząca złote jaja... Też nie wiem na co oni przejebali tyle kasy, skoro nawet na zatrudnienie porządnych aktorów nie starczyło, wszystko wygląda jak jakaś amatorszczyzna tanim kosztem robiona... Powinna do tego powstać osobna kategoria wiekowa 8 minus, bo mniej więcej na taki poziom rozwoju umysłowego to pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Do tego nie są potrzebni znani aktorzy, ale oni z takim budżetem mają "zbroje" drukowane na koszulkach. Nawet nie w 3D, więc tandeta straszna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 17 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 Hunters Ściągnąłem dla Pacino oczywiście c***owe dialogi, c***owa realizacji, słaby scenariusz, słaba główna rola tego młodego Słaby temat ogólnie na serial, ciężko ogólnie spi*****ić rolę dla Pacino ale nawet on tu jest słaby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi