Bostonian Opublikowano 11 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 1. Obejrzalem caly 1 sezon Yellowjackets w poprzedni weekend. Naprawde fajne, takie w klimacie Lostow, z kobietami/nastolatkami w roli glownej. Podobno ma byc 5 sezonow. 2. Reacher - siegnalem bo widzialem mase reklam no i tak srednio na razie. Jest zbrodnia, jest ladna kobieta policjantka, glowny bohater-kafar, ktory wlasnie ma twarz Jana Urbana i ogolnie gra dosyc sztywno (moze tak ma byc). 3. Boba Fett. Fanem SW nie jestem, poczatek i srodek byl sredni minus, ale ostatnie 3 odcinki, a szczegolnie final dal mi mnostwo frajdy. Dla lubiacych takie klimaty - jednak warto zobaczyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kołczu33 Opublikowano 16 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 Dokument o Kanye West czyli najważniejszej osobie w historii kultury ludzkości. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 ktoś już widział? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 18 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: ktoś już widział? Nie jest to the last dance ale da się obejrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 11 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2022 W dniu 9.03.2022 o 16:25, LeweBiodroSmoka napisał: ktoś już widział? jest dobrze i czekam na więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2022 48 minut temu, lorak napisał: jest dobrze i czekam na więcej. sex i koszykówka? epicka scena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 11 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2022 tak, to otwarcie mieli mocne. w ogóle zaskoczyła mnie konwencja całego serialu - ale to bardzo na plus. no i ciekawe czy West prywatnie naprawdę taki był ; ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cda_hdd Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 W dniu 9.03.2022 o 15:25, LeweBiodroSmoka napisał: ktoś już widział? Dziś będę włączał bo naprawdę zapowiada się nieźle. Czy warto będzie obejrzeć to jeszcze dam znać w następnej odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 Nie oglądałem, bo nie mam HBO, ale jeśli chodzi o sex i Westa to pamiętam cytat z książki o Dream Teamie nt. narkotyków, który brzmiał "To cipek już nie ma?". Obejrzałem tą trylogię o Kanye i potwierdza się to o czym myślałem że mu mocno odwaliło po śmierci matki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 W dniu 11.03.2022 o 08:41, lorak napisał: tak, to otwarcie mieli mocne. w ogóle zaskoczyła mnie konwencja całego serialu - ale to bardzo na plus. no i ciekawe czy West prywatnie naprawdę taki był ; ] W drugim odcinku Jerry też mocny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 15 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 W dniu 17.02.2022 o 00:37, Kołczu33 napisał: Dokument o Kanye West czyli najważniejszej osobie w historii kultury ludzkości. Polecam. Hah czerstwy dowcip. Co do Winning time, to wg mnie na plus, ze odbili od konwencji klasycznego dokumentu jak Last dance. Po dwóch odcinkach jestem zadowolony i to bardzo. Podobno książka, na podstawie, ktorej jest serial równie dobra. Showtime! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 22 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 W dniu 11.03.2022 o 08:41, lorak napisał: tak, to otwarcie mieli mocne. w ogóle zaskoczyła mnie konwencja całego serialu - ale to bardzo na plus. no i ciekawe czy West prywatnie naprawdę taki był ; ] Adrien Brody jak Brylantowy Pat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 22 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 7 godzin temu, Koelner napisał: Adrien Brody jak Brylantowy Pat I co jakie wrażenia? Dla mnie zajebiste... pierwsza mysl byla kurde za chudy za niski ale kilka razy jak sie spojrzał plus głos, mowie nie no wymiata...hah, a chcialem Ala Pacino hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 23 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 8 godzin temu, Wujek Wójcik napisał: a chcialem Ala Pacino hehe żeby był Al Pacino to musiało by być o Heat a nie Lakers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 23 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 6 godzin temu, jack napisał: żeby był Al Pacino to musiało by być o Heat a nie Lakers albo cyfrowe odmlodzenie heh, choc Pat az taki mlodziak to nie byl za trenowania Lakers ale racja, swoja droga biografia Reilyego nadawalaby sie na film Scorsese tak mysle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 24 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Jestem dopiero po pierwszym odcinku o Lakers na HBO MAX ale ogromne plusy za bardzo dobre dopasowanie niektórych aktorów do ról(szczególnie Magic, Jerry West czy Kareem), kamera, sprawiająca wrażenie jakby pochodziła z 'tamtych' lat czyli lekko ziarnista i funkowy, kalifornijski styl. Bardzo miło się ogląda, chyba każdy fan Lakers I nie tylko powinien łyknąć w mig. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 26 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 myślałem, że po "arcane" już nic z animacji mnie nie zaskoczy, ale jest i inna perełka: "Invincible". kino superbohaterskie, ale w wydaniu, jakiego jeszcze nie było i pojedynek w ostatnim odcinku jest autentycznie epicki pod każdym względem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 31 minut temu, lorak napisał: myślałem, że po "arcane" już nic z animacji mnie nie zaskoczy, ale jest i inna perełka: "Invincible". kino superbohaterskie, ale w wydaniu, jakiego jeszcze nie było i pojedynek w ostatnim odcinku jest autentycznie epicki pod każdym względem. Vox machina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 26 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 nie widziałem, ale po opisach wygląda zachęcająco, więc obczaję. dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Lakers wymiatają, Paula Abdul była first czirlider no niech mnie c*** , ponad 30 lat żyłem w niewiedzy że Pani z dzieciństwa która miała ówcześnie teledysk haj technology z wklejony kotem i jaralem się jako dziecko jest powiązana z basketem. świat jest piękny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi