Me Myself and I Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 2 godziny temu, blackmagic napisał: Szczerze to ja po tych sezonach z rudym odpuściłem dwa r\ożne seriale, chyba że nie trawisz Carrie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 7 minut temu, Me Myself and I napisał: dwa r\ożne seriale, chyba że nie trawisz Carrie No właśnie chyba zrobię jeszcze jedno podejście bo widzę że same pozytywy piszecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 20 godzin temu, Artlan napisał: Ja mam przed sobą całe The Wire, całe The Office, całe House of Cards i dokończenie Sopranos. House Of Cards całego nie warto oglądać. 2 pierwsze sezony top i najwyższy poziom(szczególnie pierwsza połowa drugiego), 3 i 4 też ciągle dobre, ale 5 i 6 to duży spadek poziomu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 3 minuty temu, the_secret napisał: House Of Cards całego nie warto oglądać. 2 pierwsze sezony top i najwyższy poziom(szczególnie pierwsza połowa drugiego), 3 i 4 też ciągle dobre, ale 5 i 6 to duży spadek poziomu W sumie to chyba każdy serial dociągnąłem do końca jak już przebrnąłem przez pierwszych parę odcinków. Żałuję jedynie, że nie przerwałem oglądania Twin Peaks po wyjaśnieniu wątku morderstwa (tym bardziej, że od początku ten serial mi kompletnie nie leżał). No i nie widzę za bardzo sensu oglądania całości Miami Vice - tutaj wystarczą jedynie wybrane odcinki żeby poczuć klimat Miami lat 80-tych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-kontorezerwowe Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 (edytowane) Ray Donovan najlepszy serial ever. Jak ktoś nie oglądał to polecam Edytowane 22 Września 2021 przez Vice-kontorezerwowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 29 minut temu, Vice-kontorezerwowe napisał: Ray Donovan Pierwsze sezony świetne, później odpuściłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 23 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 Pewnie jest temat o anime, ale napiszę tutaj. Brat mnie namówił na Death note, zobaczyłem anime, chciałem spasować, ale powiedział żebym obejrzał 4-5 odcinków. Obejrzałem, wciągnąłem resztę, kolejnych anime nie będę ruszał, bo się boję, że się rozczaruję i będę porównywał do Death note. Jest na Netflix, polecam mocno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 1 godzinę temu, Cardi napisał: Pewnie jest temat o anime, ale napiszę tutaj. Brat mnie namówił na Death note, zobaczyłem anime, chciałem spasować, ale powiedział żebym obejrzał 4-5 odcinków. Obejrzałem, wciągnąłem resztę, kolejnych anime nie będę ruszał, bo się boję, że się rozczaruję i będę porównywał do Death note. Jest na Netflix, polecam mocno. Fullmetal Alchemist Parasite One Punch Man Tymi się nie rozczarujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 23 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 (edytowane) 5 godzin temu, Cardi napisał: Pewnie jest temat o anime, ale napiszę tutaj. Brat mnie namówił na Death note, zobaczyłem anime, chciałem spasować, ale powiedział żebym obejrzał 4-5 odcinków. Obejrzałem, wciągnąłem resztę, kolejnych anime nie będę ruszał, bo się boję, że się rozczaruję i będę porównywał do Death note. Jest na Netflix, polecam mocno. Dodałbym jeszcze:: Claymore Higurashi no Naku Koro ni + Higurashi no Naku Koro ni Kai Haibane Renmei Boku dake ga Inai Machi + całkiem spoko jest netflixowa Castlevania. Edytowane 23 Września 2021 przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 8 minut temu, P_M napisał: Dodałbym jeszcze:: Claymore Higurashi no Naku Koro ni + Higurashi no Naku Koro ni Kai Haibane Renmei Boku dake ga Inai Machi + całkiem spoko jest netflixowa Castlevania. To są anime, które nawet wśród fanów anime mają sporo kontrowersyjnych opinii, a co dopiero wśród ludzi, którzy anime nie lubią Poza Boku Dake, którego nie znam, wszystkie są poza top500 na rankingu MALa, a nawet ten Boku Dake poza top200. Porównaj z moimi Jak Ci ktoś mówi, że nie przepada za sitcomami, to mu nie polecasz The Great Indoors, który wprawdzie może się komuś podobać(nawet mi), ale jest dość średniawą komedią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 23 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 (edytowane) 4 minuty temu, RappaR napisał: To są anime, które nawet wśród fanów anime mają sporo kontrowersyjnych opinii, a co dopiero wśród ludzi, którzy anime nie lubią Poza Boku Dake, którego nie znam, wszystkie są poza top500 na rankingu MALa, a nawet ten Boku Dake poza top200. Porównaj z moimi Jak Ci ktoś mówi, że nie przepada za sitcomami, to mu nie polecasz The Great Indoors, który wprawdzie może się komuś podobać(nawet mi), ale jest dość średniawą komedią. Wiesz co, idąc twoją logiką Cardi nie powinien mieć poleconego Death Note'a bo jest na 61 pierwszym miejscu tegoż rankingu, a wyżej oceniane jest chociażby Violet Evergarden, które dla mnie było nieco męczące i nigdy bym nie postawił go nad DN A Parasyte to o wiele bardziej niszowa pozycja - jeżeli mówimy o https://myanimelist.net/manga/401/Kiseijuu Edytowane 23 Września 2021 przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 8 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 Jakby co to dziś wchodzi 3 sezon Rodzinnego Biznesu jednej z bardziej odjechanych komedii francuskich..Kilka skeczów jest tam strasznie męczących ale ogólnie naprawdę fajny pomysł . Za to nie polecam Szajki zarówno oryginalnej francuskiej ( bo tu zakończenie jest skopane) jak i belgijskiej... Tzn francuska byłaby niezła gdyby nie ostatnie 15 minut No i drugiego sezonu Kierunek Noc tez nie polecam .Pierwszy miał fajny klimat. Drugi jest po prostu głupi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 15 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 (edytowane) Skończyłem oglądać te całe Squid Game, którymi świat się zachwyca i kompletnie nie rozumiem fenomenu. Serial nie trzyma jakoś specjalnie w napięciu a na dodatek jest do bólu przewidywalny i już po pierwszym odcinku można przewidzieć dużą część tego jak się to skończy oraz kto jest kim. Na dodatek jeszcze główny bohater na koniec zmienia się w koreańską podróbkę Michała Wiśniewskiego. Mnie nie porwał zbytnio, obejrzałem do końca ale bez większego zachwytu poza piosenką przewodnią, ta jest bardzo dobra. Edytowane 15 Października 2021 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 16 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 (edytowane) Szału może nie robi, ale mi osobiście sam przekaz serialu się spodobał i zwłaszcza to jak ich wypuścili na początku żeby sami tam wrócili było epickie Edytowane 16 Października 2021 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 16 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 10 godzin temu, Pepis21 napisał: Skończyłem oglądać te całe Squid Game, którymi świat się zachwyca i kompletnie nie rozumiem fenomenu. Serial nie trzyma jakoś specjalnie w napięciu a na dodatek jest do bólu przewidywalny i już po pierwszym odcinku można przewidzieć dużą część tego jak się to skończy oraz kto jest kim. Na dodatek jeszcze główny bohater na koniec zmienia się w koreańską podróbkę Michała Wiśniewskiego. Mnie nie porwał zbytnio, obejrzałem do końca ale bez większego zachwytu poza piosenką przewodnią, ta jest bardzo dobra. Jest to po prostu przyzwoity, całkiem angażujący serial, pomimo wspomnianych wad, z którymi się zgadzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk8 Opublikowano 16 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 Polecam Mare Z Easttown z Kate Winslet Po raz kolejny HBO pokazuje, że zrobi jeden serial na rok ale miażdży tym całą papkę Netflixową z nowym serialem co tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 17 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 Może na wyrost, ale po trzech odcinkach Tales from the Loop - dobra amazonowa produkcja, narracja prowadzona w zbliżony sposób do Black Mirror, so far so good i myślę, że warto obejrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 25 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2021 Ogląda ktoś najlepszy serial HBO od czasu zakończenia Sopranos? 2 odcinki 3 sezonu póki co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 7 godzin temu, the_secret napisał: Ogląda ktoś najlepszy serial HBO od czasu zakończenia Sopranos? 2 odcinki 3 sezonu póki co Nudny serial opowiadający nieciekawą historię o uprzywilejowanej bandzie półgłówków i socjopatów. Dysonans powodowany głupotą głównych bohaterów w stosunku do ich bogactwa jest wręcz nieznośny i odrealnia całą fabułę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MA23 Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 Ostatnio natknąłem się na dwa seriale: Ty ( Netflix) i Sukcesja ( HBO ). I o ile ten drugi ogląda się przyjemnie i wciąga i z całą pewnością mógłbym go polecić o tyle pierwszy to jest szmira, którą radzę omijać szerokim łukiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi