jack Opublikowano 11 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Last of Us z obsadzonymi głównymi rolami. Ellie - Bella Ramsey (Lyanna Mormont z GoT) Joel - Pedro Pascal Ja jestem zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 (edytowane) https://www.filmweb.pl/serial/Snowpiercer-2020-792940 był już taki film, teraz serial. Sam się męczyłem pierwsze 4 odcinki bo to wtedy był tylko kryminał, ale później jest ciekawiej i to jest wspaniała analogia do naszego systemu społecznego, oraz do tego dlaczego w 1917 pojawili się komunisci. W sumie chyba każdy z widzów w trakcie filmu będzie trzymał stronę "komunistów" nawet jeśli ma mocno prawicowe przekonania. Może dotrze do wielu prawicowów jaka idea za tym stała i ze Ci ludzie poświęcali życie nie dla siebie a dla przyszłych pokoleń i dziś są za to opluwani. Nawet jeśli idea skończyła się na rózne sposoby źle, to jednak cięzko winić tych co za nią poszli. To byli ludzie myślący o dobru innych bardziej niż o swoim p.s. Wilford to Bóg, i pokazuje jak bardzo jest potrzebny do kontrolowania mas. p.s.1 No i by oglądać bez irytacji trzeba sobie odpuścić szczegóły techniczne typu "pociąg by wytwarzac więcej energii musi szybciej jechać" itp. Edytowane 22 Marca 2021 przez darkonza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 W dniu 11.02.2021 o 08:20, jack napisał: Last of Us z obsadzonymi głównymi rolami. Ellie - Bella Ramsey (Lyanna Mormont z GoT) Joel - Pedro Pascal Ja jestem zadowolony. eh a ja pamiętam, że już dawno temu był niby Hugh Jackman zaklepany do roli Joela. No ale ten Pascal też jest niezłym aktorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 30 minut temu, the_secret napisał: eh a ja pamiętam, że już dawno temu był niby Hugh Jackman zaklepany do roli Joela. No ale ten Pascal też jest niezłym aktorem Jackman i Ellen Page to fanowskie marzenia. Wyglądali jakby to na nich wzorowali się twórcy animacji. Ale to już bardzo nieaktualne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 W dniu 22.03.2021 o 19:24, darkonza napisał: p.s. Wilford to Bóg, i pokazuje jak bardzo jest potrzebny do kontrolowania mas. W drugim sezonie Wilford to "elita krajów kapitalistycznych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zero zero zero - obejrzałem, genialny serial. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Jak ktoś lubi klimat harlemu lat 60, malcolm x, włoska mafia, oldschool hip hop polecam gorąco ojca chrzestnego harlemu. Plejada drugoplanowych świetnych aktorów z Forester whitakerem w roli głównej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Nie wiem jakim cudem dopiero teraz obejrzałem Berlińskie Psy na netflix. Szkoda, że Vega nie poszedł w tym kierunku a w stronę komedii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 58 minut temu, jack napisał: Nie wiem jakim cudem dopiero teraz obejrzałem Berlińskie Psy na netflix. Szkoda, że Vega nie poszedł w tym kierunku a w stronę komedii. Z niemieckich jeszcze dobry jest o hip hopie Skylines Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Miniserial WĄż tesknota za podróżami i beztroska wyboru gdzie się szwedac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttr Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Chłopy oglądał ktoś serial Mesjasz? Podobno niezwykle ciekawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 6 godzin temu, ttr napisał: Chłopy oglądał ktoś serial Mesjasz? Podobno niezwykle ciekawy. Mi się nie podobał na tyle, że porzuciłem po 2 odcinkach. Chyba najbardziej chodziło o chwytliwy temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 (edytowane) 7 godzin temu, ttr napisał: Chłopy oglądał ktoś serial Mesjasz? Podobno niezwykle ciekawy. bardzo dobry (w sensie 7 lub 8 na 10 w skali filmwebu), tylko pozostanie niedosyt, bo nie będzie drugiej serii. może to w sumie i lepiej, bo więcej jest niedopowiedzeń, aby mózg sam sobie pracował. Edytowane 12 Kwietnia 2021 przez lorak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttr Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 8 godzin temu, lorak napisał: bardzo dobry (w sensie 7 lub 8 na 10 w skali filmwebu), tylko pozostanie niedosyt, bo nie będzie drugiej serii. może to w sumie i lepiej, bo więcej jest niedopowiedzeń, aby mózg sam sobie pracował. Dziwne bo kontynuacje dostawały dużo niżej ocenianie seriale na imdb, filmweb.. Tak czy siak obejrzę cały. Dzięki. 10 godzin temu, jack napisał: Mi się nie podobał na tyle, że porzuciłem po 2 odcinkach. Chyba najbardziej chodziło o chwytliwy temat. No fabuła i pomysł na pewno jest oryginalny. Czasem serial siada dopiero po paru odcinkach więc nie warto imo porzucać. No chyba, że gniot totalny, a aktorzy z drewna wtedy nie ma co się męczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 W dniu 12.04.2021 o 00:52, ttr napisał: Chłopy oglądał ktoś serial Mesjasz? Podobno niezwykle ciekawy. Ogładał, takie 6,5 na 10. Za to jakiś czas temu zdecydowałem się na oglądanie Gry o Tron i o ile paździerz greenscreenowy jest akceptowalny dla pierwszego sezonu, o tyle byłem bardzo zaskoczony, kiedy wczoraj zobaczyłem, że w jednym z końcowych odcinków 5-tego sezonów HBO nie było w stanie się bardziej postarać i odwalili kaszanę nawet gorszą niż w Neverending story, gdzie Bastian latał na nierenderowanym smoku. Rozumiem, że ten poziom techniczny to już do końca? https://youtu.be/3d8Uf9Irx5whttps://youtu.be/3d8Uf9Irx5w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kołczu33 Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Podobno 1 z 10 się kończy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 40 minut temu, Kołczu33 napisał: Podobno 1 z 10 się kończy Za trudne pytanie. Publika nie ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Familiada rulez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Berlińskie Psy nadrobiłem, świetny serial, prowadzenie kamery, zwroty akcji i gra aktorska. Szkoda ze tylko 1 sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Godzinę temu, Qcin_69 napisał: Berlińskie Psy nadrobiłem, świetny serial, prowadzenie kamery, zwroty akcji i gra aktorska. Szkoda ze tylko 1 sezon Szkoda tylko ,że scenariusz jest kompletnie absurdalny. I za dużo wątków próbowali powciskać.. To już z niemieckich lepiej Plemiona Europy... Fajne plenery . Nieźle zrobiony za małe w sumie pieniądze... Lepsza gra aktorska niż w Psach. Psy to taka nieudana podróbka filmów z Tillem np Tatort Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi