fluber Opublikowano 13 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 4 minuty temu, wroniec napisał: Lubicie Dom z papieru? Nie licząc ostatniego sezonu lubimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 13 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 29 minut temu, wroniec napisał: Lubicie Dom z papieru? Wolimy państwo z kartonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 13 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 18 minut temu, RappaR napisał: Wolimy państwo z kartonu 49 minut temu, wroniec napisał: Lubicie Dom z papieru? Nie, choć zapowiadał się fantastycznie obiecując serial oparty o plan i świetne postaci. Ale im dalej tym gorzej i głupiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 14 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 Ja od końcówki sezonu drugiego zmuszałem się do oglądania, ze względu na sentyment sezonu pierwszego. Sezon trzeci już dla mnie nie do przeskoczenia i chyba na trzecim odcinku zakończyłem przygodę z serialem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 14 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 10 godzin temu, wroniec napisał: Lubicie Dom z papieru? nie. jeden odcinek to i tak było za dużo absurdów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 Serial Król polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 14 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 W dniu 7.11.2020 o 23:49, darkonza napisał: Niby średnie, ale jest kilka epickich scen Skończyłem i zmieniam ocene na bardzo dobry z minusem (bo nie dla wszystkich) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 22 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Kidding z Jimem Carreyem ktoś oglądał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Dzień Trzeci. Dziwny serial, pierwsze 3 odcinki znacznie lepsze od drugiej części, jednak ocena z filmeebu (6,5) nieco za niska. Kilka świetnych cen, świetny klimat do oglądania nocą, bardzo dobra muzyka i gra aktorska. Jednak czegoś brakuje temu serialowi by być zajebistym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Disney poszalał wczoraj z zapowiedziami, 10 premier ze świata Star Wars + seriale Willow i Indiana Jones Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Wziąłem ta proporcje w play, amazon prime video pół roku za darmo. Wiec co tam jest must watch panowie ? Bo zrezygnuje później po kilku miesiącach. the Man in the high castle już wciągnąłem jak coś, ale to jedyne jak narazie, wiec mówcie co tam trzeba obejrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Godzinę temu, RonnieArtestics napisał: Wziąłem ta proporcje w play, amazon prime video pół roku za darmo. Wiec co tam jest must watch panowie ? Bo zrezygnuje później po kilku miesiącach. the Man in the high castle już wciągnąłem jak coś, ale to jedyne jak narazie, wiec mówcie co tam trzeba obejrzeć. Bosch - absolutny top jeśli chodzi o seriale kryminalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 4 godziny temu, RonnieArtestics napisał: Wziąłem ta proporcje w play, amazon prime video pół roku za darmo. Wiec co tam jest must watch panowie ? Bo zrezygnuje później po kilku miesiącach. the Man in the high castle już wciągnąłem jak coś, ale to jedyne jak narazie, wiec mówcie co tam trzeba obejrzeć. Mentalista, House, Community i Tick nie must watch, ale fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 The Boys jest kozackie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 5 godzin temu, RonnieArtestics napisał: Wziąłem ta proporcje w play, amazon prime video pół roku za darmo. Wiec co tam jest must watch panowie ? Bo zrezygnuje później po kilku miesiącach. the Man in the high castle już wciągnąłem jak coś, ale to jedyne jak narazie, wiec mówcie co tam trzeba obejrzeć. Pierwszy sezon Homecoming, a z filmów to chociażby The Report z Adamem Driverem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 6 godzin temu, RonnieArtestics napisał: Wziąłem ta proporcje w play, amazon prime video pół roku za darmo. Wiec co tam jest must watch panowie ? Bo zrezygnuje później po kilku miesiącach. the Man in the high castle już wciągnąłem jak coś, ale to jedyne jak narazie, wiec mówcie co tam trzeba obejrzeć. Amazon ma chyba teraz wszystkie sezony The Expanse i to jest naprawdę porządna robota zwłaszcza wizualnie i koncepcyjnie. Trochę infantyle ma podejście do polityki i walki o władze . No i tym jak nagle prezydenci dzwonia do zwykłych szaraczków ale pomijając te szczegóły to bardzo dobry serial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 (edytowane) Bosch - koniecznie, ścisły top kryminalnych The Shield - imo drugi najlepszy serial po wiadomo czym Utopia - kultowy w tym temacie / edit - jest tylko wersja US czyli wiadomo co... szkoda czasu Justified - super klimatyczne Battlestar Galactica - podobno Star Wars dla dorosłych (ale nie że XXX :P) Damages - fajne klimaty prawnicze i Rose Byrne Mr.Robot - jak wejdzie klimat to wymiata The Night Manager - mini serial z Hugh Laurie The Office - dla rozluźnienia Mad man - jak się lubi wolne tempo i słowa nie akcję to ideał, wg wielu top seriali i jakieś stare klasyki jak House, Supernatural, Mentalista, X-files Edytowane 11 Grudnia 2020 przez Me Myself and I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 2 godziny temu, Me Myself and I napisał: Battlestar Galactica - podobno Star Wars dla dorosłych nie bardzo. BG to taki "the wire" wśród seriali SF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 4 godziny temu, Me Myself and I napisał: Damages - fajne klimaty prawnicze i Rose Byrne Pierwszy sezon Damages świetny, naprawdę warto. Ale na tym pierwszym raczej warto poprzestać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamb81 Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Nikt nie wymienił "This is us"? Piękny serial o tym co w życiu najważniejsze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi