Dnc Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Macie juz u siebie Last Dance? Miał być o 9 rano a ja ciągle go nie mam na swoim Netflixie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 6 minut temu, Dnc napisał: Macie juz u siebie Last Dance? Miał być o 9 rano a ja ciągle go nie mam na swoim Netflixie U mnie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 W dniu 8.04.2020 o 21:19, RonnieArtestics napisał: Jak każdy serial tego typu, z każdym sezonem jest coraz gorzej ;( Mimo wszystko warto. Widać ze pojawiło się więcej kasy na realizacje. Po 4 warto zobaczyć jeszcze ten dokument dodatkowo. Dla mnie jest to i tak w miarę utrzymany poziom a scena z Nairobi dosyć plastyczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 W dniu 8.04.2020 o 21:19, RonnieArtestics napisał: Jak każdy serial tego typu, z każdym sezonem jest coraz gorzej ;( Niestety potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 1 minutę temu, fluber napisał: Niestety potwierdzam. Świeżość po szokującym otwarciu czegoś nowego zawsze wyparowuje. Ale jesteście już tak zblazowani ze go negatywnie oceniacie? Przecież to dalej lekko top. Tym bardziej ze czytałem cokolwiek pluszowego o stranger things A jest to dla mnie fenomen tej szmiry mimo uroku lat 80tych i epoki Atari Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 2 minuty temu, ignazz napisał: Świeżość po szokującym otwarciu czegoś nowego zawsze wyparowuje. Ale jesteście już tak zblazowani ze go negatywnie oceniacie? Przecież to dalej lekko top. W nowym sezonie Domu z Papieru jest mnóstwo powtórzonych wzorów, dosłownie identycznych z poprzednimi sezonami i kilka dziur logicznych w fabule, których wyjaśnić się po prostu nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 ^ W 5 sezonie "Domu z Papieru" ma pojawić się UFO, aby uwiarygodnić wątki fabularne. Ja muszę przeprosić "Ozark" za szkalowanie. Pierwszy sezon był ok. Nie robił wielkiego halo, ale rozbudzał apetyt na więcej, jako dobra przystawka. Drugi to z kolei droga przez mękę. Aby dotrwać do końca wyrywałem sobie włosy z rąk i nóg, aby nie zasnąć. Do trzeciego podchodziłem bardzo sceptycznie, aż w końcu się przemogłem i włączyłem. Jest dobrze, a nawet lepiej niż dobrze. Oglądam dalej i apeluję do każdego, który jak ja, olał to po drugim sezonie - można śmiało wrócić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 ten serial o Bulls 98 warto? (pewnie i tak obejrzę bo czasu raczej mam sporo) widziałem ten trailer 5 minutowy i szczerze to średnio mi się podobało, znowu promowanie Krausego na główny schwarzcharakter, naprawdę??? żenujące, rozumiem że w '90 to było modne, ale teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyparlo Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 2 godziny temu, rw30 napisał: ten serial o Bulls 98 warto? (pewnie i tak obejrzę bo czasu raczej mam sporo) widziałem ten trailer 5 minutowy i szczerze to średnio mi się podobało, znowu promowanie Krausego na główny schwarzcharakter, naprawdę??? żenujące, rozumiem że w '90 to było modne, ale teraz? Obejrzałem wstawione dzisiaj dwa odcinki i chętnie wciągnąłbym już wszystkie 10, ale trzeba czekać tydzień po tygodniu. Jak ktoś mega interesuje się Bullsami z tego okresu i oglądał/czytał książki jakiś niedawny czas temu może się nudzić przy tych początkowych dwóch odcinkach, bo pierwszy to nakreślenie Jordana, a drugi Pippena - przedstawienie ich postaci i wejście w sezon 1997/98 oraz konflikt Krause vs. Pippen. Ten serial może się wyróżnić, że mieli wejście do szatni i mogli nagrywać, co się tam działo a'la nasze krajowe Łączy nas piłka i fragmenty kadry. Liczę, że wyciągną stamtąd mięso i będą dobre sceny z Jordanem i jego kolegami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Tam się pojawiły jeszcze: Carter Effect o Vince Z 2017 one of the Billion Q Ball o więźniach ogladal ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 43 minuty temu, ignazz napisał: Tam się pojawiły jeszcze: Carter Effect o Vince Z 2017 one of the Billion Q Ball o więźniach ogladal ktoś? Vince , q ball , iverson na plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Za 10 dni nowy sezon Game of Zones a Wy się jakimiś Bykami jaracie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Teraz, julekstep napisał: Za 10 dni nowy sezon Game of Zones a Wy się jakimiś Bykami jaracie Będą tam Byki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Teraz, ignazz napisał: Będą tam Byki? ja liczę, że W KOŃCU Joka dadzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 1 minutę temu, julekstep napisał: ja liczę, że W KOŃCU Joka dadzo w serbskich kuchennych rewolucjach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 3 godziny temu, rw30 napisał: ten serial o Bulls 98 warto? (pewnie i tak obejrzę bo czasu raczej mam sporo) widziałem ten trailer 5 minutowy i szczerze to średnio mi się podobało, znowu promowanie Krausego na główny schwarzcharakter, naprawdę??? żenujące, rozumiem że w '90 to było modne, ale teraz? można obejrzeć, ale raczej wszyscy znamy te historie. poza tym jest trochę przynudzania (np. fragment o dzieciństwie Pippena). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 7 minut temu, lorak napisał: można obejrzeć, ale raczej wszyscy znamy te historie. poza tym jest trochę przynudzania (np. fragment o dzieciństwie Pippena). no, tak się z grubsza spodziewałem, w sensie dziwne żeby takich vetsów jak Ty czy ja czymś szczególnie zaszokowali, + trudno sie spodziewać by serial na Netflixie wchodził w jakieś ciekawe koszykarsko szczegóły. Ale, jak by to powiedział Darek Szpakowski, lockdown rządzi się swoimi prawami wiec pewnie i tak obejrzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 4 minuty temu, rw30 napisał: no, tak się z grubsza spodziewałem, w sensie dziwne żeby takich vetsów jak Ty czy ja czymś szczególnie zaszokowali, + trudno sie spodziewać by serial na Netflixie wchodził w jakieś ciekawe koszykarsko szczegóły. Ale, jak by to powiedział Darek Szpakowski, lockdown rządzi się swoimi prawami wiec pewnie i tak obejrzę. Dali by Wojtka to by z marszu przytoczył opowieść jak Pająk walczył z King Kongiem. Której nie zna nikt łącznie z graczami wymienionymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 właściwie to fakt, że mieliśmy swoje polskie xywki nieznane gdzie indziej świadczy w sumie m.in. o tym jak popularne NBA u nas było coś jak ten hiszpański Canasta (Andres Montes) który tych xywek naprodukował dziesiątki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 10 minut temu, rw30 napisał: właściwie to fakt, że mieliśmy swoje polskie xywki nieznane gdzie indziej świadczy w sumie m.in. o tym jak popularne NBA u nas było coś jak ten hiszpański Canasta (Andres Montes) który tych xywek naprodukował dziesiątki. To nic do ksywek zrobionych tu na forum przez @Wyparlo narkotykowiec Smith. tylko wiersze rymowanki @MVPrzemek są porównywalne może czas odświeżyć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi