karl Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Właśnie Fartman oglądałem ten odcinek i ...zasnąłem. Ok, to był mój pierwszy odcinek, więc pewnie dlatego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 bardzo dobry ten ostatni Dex, jaram sie i z niecierpliwoscia czekam na nastepny odcinek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fartman Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Właśnie Fartman oglądałem ten odcinek i ...zasnąłem. Ok, to był mój pierwszy odcinek, więc pewnie dlatego. Kto oglada serial od koncowki 4 sezonu ? Nic dziwnego ze zasnales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Dexter jest po prostu mistrzowski, ja niewiem, jak ci goscie taka fabule tworza, ale ten serial jest prawie idealny, swietnie połączone zapychacze, w ktorych trafiaja sie jakies pojedyncze ofiary, z motywami calych sezonow - to od samego poczatku chyba najmnocniejszy punkt Dexa. Zreszta sam rozwoj postaci, narracja. NO k**** miszcz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Kto oglada serial od koncowki 4 sezonu ? Nic dziwnego ze zasnales To samo usłyszałem od swoich lokatorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 dzisiaj bedzie ostatni odcinek Dexa w tym sezonie, ma ktos juz moze jakies info odnosnie 5 sezonu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fartman Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 dzisiaj bedzie ostatni odcinek Dexa w tym sezonie, ma ktos juz moze jakies info odnosnie 5 sezonu ? Szkoda, doskonaly sezon to byl. Ja wolalbym przed ostatnim odcinkiem zadnych spoilerow na nastepny sezon nie przeczytac, to tylko psuje pozniejszy efekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxec Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 http://tygodnik.onet.pl/37,0,37833,przy ... tykul.html Świetny tekst, dający do myślenia, studzący trochę - mój przyznam również - zapał do Dextera i pozwolający spojrzeć trochę inaczej. Rewelacja, kurcze, gdzieś pod skórą czułem podobnie... :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubymarcin Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 ostanio odkryłem serial Trauma niby normalny o ratownikach medycznych , ale ma w sobie to cos . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Wlasnie obejrzalem ostatni odcinek 4 najlepszej, rewelacyjnej serii Dexa i nie powiem nie zawiodł mnie. Wątek Trinitiego naprawde świetny. [spoiler:3fzb8xhs]Końcówka mnie troche wkurzyla bo z reguly wole happy-endy, ale jest sporo materialu na nastepny sezon i bardzo mnie ciekawi jak Dexter poradzi sobie z mrocznym pasażerem i czy znajdzie nowa zone, niestety trzeba na to czekac caly rok ;][/spoiler:3fzb8xhs] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RLPH Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Wlasnie czekam na ten ostatni odcinek i jaram sie jak pochodnia. Lepiej od Dexa wkrecilem sie tylko w Scrubs i House'a ( tez 4 sezon najlepszy ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fartman Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Dexter zmiazdzyl znowu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazzmen Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Californication się skończyło? buuu jest jakieś info o nowym sezonie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Dexter naprawdę mocny. Siadł mi na czache wczoraj. Polecam każdemu kto nie oglądal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 m jak miłość bije rekordy w rosiji ;] http://film.onet.pl/zwiastuny/0,67755,, ... onews.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 dex klasyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Cali sie wlasnie skonczylo. Season finally slabiutki, jednak cala seria jak najbardziej spoko. Wielkie plusy dla Moodiego i Runkle'a. Dostalem wlasnie od kumpla 8 sezonow Scrubsow i zobacze jak spelnia swoja role jako 20 minutowych tasiemcow przed zaśnięciem;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RLPH Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zakończenie dex'a niezłe, naprawdę niezłe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rZeton Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 to "Mia Culpa" to ostatni odcinek Cali??? fcuk Southpark cisza aż do marca, cali nie ma.. skąd ja będę czerpał szyderę? w tym tygodniu obejrzałem 1. sezon Dex'a.. nawet nawet wciąga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 kiedy 5 sezon dextera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi