BiałaCzekolada Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 to muszę nadrobić Night Of jestem ostatnio sceptyczny do rekomendacji Ringera - Atlanta, Last Panthers i Night Manager to był syf w napompowanym baloniku. drugi sezon Paktu i Watahy? ktoś widział? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Wataha dobra ale ciut przejaskrawiona dla mnie. Pierwszy sezon mi się bardziej podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Atlanta <3 po sceptycznym podejściu wszedł cały sezon na jednym posiedzeniu Night of świetne, klimatyczne, a w dodatku Omar (gdyby dożył emerytury to pewnie tak by skończył ) Ozark trochę naciągana historia ale też niezły klimat amerykańskiego jeziorka (grubo szyjąc podobny do Piątku 13) i nieźle pokazane jak się pierze pieniądze Wataha pierwszy sezon lepszy faktycznie, drugi trochę chaotyczny acz na mega plus Cinek (polski Boyd ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 ktoś widział The Night Of ? albo Ozark ? jakiś klimatyczny opis z czym to się je Ozark najlepiej przyjmować ze szklaneczką księżycówki. Odpalasz serial, nalewasz, wyłączasz serial bo jest c***owy, popijasz. Lepszego przepisu raczej nie znajdziesz. Jeziorkowy klimat jest spoko, ale to można sobie znaleźć fotki i zrobić pokaz slajdów. Mniej więcej poziom wymienionego później Night Manager właśnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ficko Opublikowano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Właśnie zakończyłem pierwszy sezon serialu "Brytania" i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Może nie ma w nim za wiele prawdy historycznej, ale ogląda się go całkiem przyjemnie. Piękne krajobrazy całkiem dobrze rozpisane postacie i klimat zachęcający do oglądania. Nieco szwankują efekty specjalne, ale da się na to przymknąć oko. Opis serialu jest dość mylący, bo nie do końca oddaje to co się w nim dzieje, ale ogólnie to bardzo pozytywne zaskoczenie dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Właśnie zakończyłem pierwszy sezon serialu "Brytania" i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Może nie ma w nim za wiele prawdy historycznej, ale ogląda się go całkiem przyjemnie. Piękne krajobrazy całkiem dobrze rozpisane postacie i klimat zachęcający do oglądania. Nieco szwankują efekty specjalne, ale da się na to przymknąć oko. Opis serialu jest dość mylący, bo nie do końca oddaje to co się w nim dzieje, ale ogólnie to bardzo pozytywne zaskoczenie dla mnie. oglądałem pierwszy odcinek i nie mam ochoty iść dalej, nakręcony jest dobrze ale to coś w rodzaju Xena a nie Rome ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ficko Opublikowano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 oglądałem pierwszy odcinek i nie mam ochoty iść dalej, nakręcony jest dobrze ale to coś w rodzaju Xena a nie Rome ;] Ja do Rzymu bym nie porównywał, bo jednak tutaj są Druidzi i są elementy magii, a w Rzymie to głównie skupili się na intrygach i walkach. Tutaj akurat walki nie ma zbyt dużo, ale intrygi i różne "decyzje bogów" sprawiają, że ogląda to się bardzo dobrze. Tu praktycznie nigdy nie wiadomo co będzie dalej, nie wiadomo kto tak naprawdę podejmuje decyzje i jakie są powody takich a nie innych działań bohaterów. Nawet brak prawdy historycznej mnie tak nie razi jak np w "Templariuszach", bo jednak tutaj to historia jest tylko tłem dla działań bohaterów, a skupiają się bardziej na przepowiedniach i bogach. " Nadzieją jest córka ślepego ojca" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 dla mnie też szalu nie ma i po jednym odcinku również mówię pas, wszystko jest tu jakieś proste,płaskie sztampowe budżet też nie powala a skoro fabuła kuleje to brak kasy rzuca się jeszcze bardziej w oczy niestety taki sam gniot jak templariusze...no i znowu lorica segmentata w wersji skórzanej kto to wymyśla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ficko Opublikowano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Templariusze to dla mnie nawet nie są blisko do poziomu Brytanii. Co do sztampowości to po obejrzeniu całego sezonu to wcale tam nie ma sztampy, brak kasy jest widoczny nie w fabule, która jest bardzo dobra tylko w efektach specjalnych i braku bitew, które wcale nie są potrzebne do pokazania historii. A właśnie obejrzałem 4 odcinek Z Archiwum X i dla tego jednego epizodu warto nakręcić cały sezon. Ten odcinek bardzo przypominał w swojej formie 3 z zeszłego sezonu, a przy tym nawiązywał do najlepszych odcinków w historii z genialnym o braciach Pickock ( bodajże Home). Nigdy nie lubiłem mitologii w tym serialu i oglądałem go głównie dla spraw tygodnia i właśnie za takie odcinki ten serial jest u mnie w top3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 28 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Wataha 2, no na razie (w połowie sezonu) trzyma poziom. Zobaczymy co dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 wataha jest spoko ja teraz oglądam Sposób na mordestwo, polecam to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Gdzie oglądacie watahe? Z cda już usunęli ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 na wysepce jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Gdzie oglądacie watahe? Z cda już usunęli ;/ na piratebay z angielskimi napisami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 7 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 3 2 1 możecie mi zazdrościć... zaczynam Rodzine Soprano, nigdy nie widziałem, dzieło przede mną takie miałem postanowienie:) poki co jest dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 7 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 3 2 1 możecie mi zazdrościć... zaczynam Rodzine Soprano, nigdy nie widziałem, dzieło przede mną takie miałem postanowienie:) poki co jest dobrze. Gdzie oglądasz? Może bym odświeżył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 7 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Gdzie oglądasz? Może bym odświeżył Na lapie, kumpel mi zapodaje ma wszystkie sezony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Manhunt: Unabomber znakomity ... potwierdzam, świetnie się ogląda, dobrze budowane napięcie mimo że finał jest znany. im bliżej końca tym miałem wrażenie że muzyka robi się lepsza i buduje napięcie. no i cały czas miałem wrażenie że Luke Walton się przylizał i występuje w roli głównej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Ogląda ktoś serial Vegi Botoks? Wczoraj był już drugi odcinek. Filmu nie oglądałem. Jak to u Vegi jest wiele chaotycznych, przesadzonych scen, ale wczorajsze pokazanie aborcji wywołuje ciszę u oglądających. Zwłaszcza pokazanie lekarki robota, które wykonuje te "zabiegi". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 https://twitter.com/MarkACollett/status/958692048772747264 wiem, że w dzisiejszych czasach polityczna poprawność ponad wszystko, ale takie zakłamywanie historii to już czyste kurestwo. Najpierw czarny Achilles, teraz to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi