RappaR Opublikowano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Nie jestem wierzący, ale mimo to poczułem się nieswojo przy nowym odcinku BBT, gdzie wyznawca hinduizmu mówi do żyda: jestem jej ojcem chrzestnym, to powinno coś znaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 wiem, że Templariusze to szmira, al niech chociaż minimalny poziom trzymają. nogaret jadący po papieżu jak po burej suce. mógł spiskować, ale nawet król znał swoje miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 (edytowane) W dniu 12.12.2017 o 18:18, Tecu napisał(a): Mi się The Wire bardzo podoba, ale po pierwszym świetnym sezonie nadszedł bodajże drugi - portowy i mnie trochę zmęczył i miałem sporą przerwę. Niestety nie podobał mi się tak bym go szybko wciągnął i miałem kilka podejść. Później już poszło pięknie, ale dawkuje sobie końcówkę, zostały mi dwa odcinki ostatniego sezonu to prawda,drugi był njasłąbszy, ale kolejne bardzo dobre no i chyba w trzecim scena gdy Stringer żegnał na łodzi z Avonem - miazgunia no i k**** McNulty to jest przekozcka postać, ostatnio nawet sobie w ramach nowego hobby wyrzeźbiłem wypaliłem w drewnie, może powieszę gdzieś w domu ;)' Edytowane 15 Grudnia 2017 przez BothTeamsPlayedHurd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 (edytowane) 2 sezon The wire bardzo zyskuje jak się go zobaczy 2 raz, jest to tak samo świetny sezon jak reszta, a Frank Sobotka to genialna postać. Zresztą, ogólnie The wire za drugim razem jest jeszcze lepsze niż za pierwszym, jest masa smaczków do wyłapania. Przykładowo, czy ktoś z Was wie, że Rawls Pokaż ukrytą zawartość to gej? Dosłownie przez kilka sekund jest to tylko pokazane, ale jest. I właśnie za takie rzeczy kocham ten serial. Edytowane 15 Grudnia 2017 przez Cloud Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 W dniu 15.12.2017 o 17:00, Cloud napisał(a): 2 sezon The wire bardzo zyskuje jak się go zobaczy 2 raz, jest to tak samo świetny sezon jak reszta, a Frank Sobotka to genialna postać. Zresztą, ogólnie The wire za drugim razem jest jeszcze lepsze niż za pierwszym, jest masa smaczków do wyłapania. Przykładowo, czy ktoś z Was wie, że Rawls Pokaż ukrytą zawartość to gej? Dosłownie przez kilka sekund jest to tylko pokazane, ale jest. I właśnie za takie rzeczy kocham ten serial. bo to GOAT serial jest, taki zwykły, a taki mądry i bezlitośnie rozkładający nasze społeczeństwa na części pierwsze. Jak ktoś mi wyjedzie że Soprano albo Breaking Bad są na topie to tylko mogę to wyśmiać jak LeBrona ruchanego w dupsko przez Bareę i 38-letniego JKidda w 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 (edytowane) W dniu 15.12.2017 o 19:37, january napisał(a): Wszystkie sezony the wire są świetne, 2 jest bardzo niedoceniany, a ja go bardzo lubię ;> W sumie mnie nudził tylko wątek bachorów w szkole później. ma na pewno specyficzny klimat, motyw z ruskami i grekiem jest odświeżający, dużo industrialno-portowych lokacji dla mnie na plus a ja mam sentyment do czwartego sezonu, w którym Komisarz Bunny poszedł po bandzie i zrobił legalizację dragów W dniu 15.12.2017 o 17:00, Cloud napisał(a): 2 sezon The wire bardzo zyskuje jak się go zobaczy 2 raz, jest to tak samo świetny sezon jak reszta, a Frank Sobotka to genialna postać. Zresztą, ogólnie The wire za drugim razem jest jeszcze lepsze niż za pierwszym, jest masa smaczków do wyłapania. Przykładowo, czy ktoś z Was wie, że Rawls Pokaż ukrytą zawartość to gej? Dosłownie przez kilka sekund jest to tylko pokazane, ale jest. I właśnie za takie rzeczy kocham ten serial. Rawls to był ten major sk****syn nie? Chodzi Ci o tę przypdkową scenę w klubie dla gejów? no mistrzostwo - nic w tym serialu nie jest czarno-białe, wszystko w odcieniu szarości btw ja robiłem równo rok temu drugie oglądanie całej serii i bawiłem się tak dobrze jak za pierwszym razem, polecam każdemu odświeżenie, bo nie zestarzało się to wcale Edytowane 16 Grudnia 2017 przez BothTeamsPlayedHurd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 W dniu 15.12.2017 o 19:43, BothTeamsPlayedHurd napisał(a): Rawls to był ten major sk****syn nie? Chodzi Ci o tę przypdkową scenę w klubie dla gejów? no mistrzostwo - nic w tym serialu nie jest czarno-białe, wszystko w odcieniu szarości Tak to ten sku** i o tę scenę mi chodzi. W innych serialach by zrobili z tego wątek na pół sezonu, ale nie w The Wire. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ficko Opublikowano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 Jestem niemiło zaskoczony poziomem Templariuszy, a szczególnie to co zrobili z żoną Filipa ( która, w rzeczywistości chyba już nie żyła w tym czasie) i w związku z tym co stało się kilka lat później w związkach jej synów. Spodziewałem się czegoś dużo lepszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 W dniu 15.12.2017 o 17:00, Cloud napisał(a): 2 sezon The wire bardzo zyskuje jak się go zobaczy 2 raz, jest to tak samo świetny sezon jak reszta, a Frank Sobotka to genialna postać. Zresztą, ogólnie The wire za drugim razem jest jeszcze lepsze niż za pierwszym, jest masa smaczków do wyłapania. Przykładowo, czy ktoś z Was wie, że Rawls Pokaż ukrytą zawartość to gej? Dosłownie przez kilka sekund jest to tylko pokazane, ale jest. I właśnie za takie rzeczy kocham ten serial. Bodie my man Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ficko Opublikowano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 W dniu 16.12.2017 o 14:10, january napisał(a): Dokładnie. Przyspieszyli niepotrzebnie kurestwo o jedno pokolenie ;[ Dla mnie coś takiego w serialu historycznym to już przegięcie. Gdyby to chodziło o jej synowe to by było w jakiś sposób zgodne z prawdą, ale żeby zrobić coś takiego z Joanna to dla mnie nie do pomyślenia. I to do tego z "gorliwym" templariuszem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 (edytowane) objerzałem do końca - miazga serial -muzycznie, wizualnie, aktorsko - fabuła niebanalna, brk efekciasrtwa, dużo egzystnecjalnych przemyśleń, no i rewelacyjna przepiękna Gemma Chan https://www.youtube.com/watch?v=a0ThCdQyu8E no ale przede wszystkim muzyka mistrza Cristobala https://www.youtube.com/watch?v=vFEyyOnngqw Edytowane 16 Grudnia 2017 przez BothTeamsPlayedHurd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 W dniu 15.12.2017 o 15:29, BothTeamsPlayedHurd napisał(a): to prawda,drugi był njasłąbszy, ale kolejne bardzo dobre no i chyba w trzecim scena gdy Stringer żegnał na łodzi z Avonem - miazgunia no i k**** McNulty to jest przekozcka postać, ostatnio nawet sobie w ramach nowego hobby wyrzeźbiłem wypaliłem w drewnie, może powieszę gdzieś w domu ;)' Trochę ten Jimmy bardziej Pedaldo przypomina, ale i tak szacun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 (edytowane) W dniu 16.12.2017 o 18:51, LeweBiodroSmoka napisał(a): Trochę ten Jimmy bardziej Pedaldo przypomina, ale i tak szacun. dopiero się uczę drewniarskiego dziarania - tu masz ostatni projekt Serial Experiments Lain (btw totalnie dojebane, chore anime bez którego by nie było matrixa a Lynch może tej serii mlaskać pytonga i jest jeszcze Lord Vader z gwiazdą śmierci na szkatułce z podejrzanymi cukierkami i papierkami - pilnuje wzorowo Sorry za OT ale musiałem pokazać światu moje skrobanki Edytowane 16 Grudnia 2017 przez BothTeamsPlayedHurd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 Skoro hbo tak elegancko spieprzylo Templariuszy to się boję co Netflix z Wiedzminem zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 18 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 c***e zwolni Mastersona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Gomorra to jest taki sztos, że nie mam pytań. Ja naprawdę nie wiem jak to te makarony robio, ale tam gdzie wszyscy odcinają kupony, oni wjeżdżają z takim sezonem, że nie ma co zbierać. Mogłoby się wydawać, że nie da się już nic lepszego wykombinować, to oni wprowadzają takie nowe postaci, które są absolutnie genialne i każda ma po prostu sens. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Odcinki 7 I 8 takie niemrawe były, ale 9 i 10 rewelacja. W piątek finał sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 W dniu 19.12.2017 o 23:30, LeweBiodroSmoka napisał(a): Gomorra to jest taki sztos, że nie mam pytań. Ja naprawdę nie wiem jak to te makarony robio, ale tam gdzie wszyscy odcinają kupony, oni wjeżdżają z takim sezonem, że nie ma co zbierać. Mogłoby się wydawać, że nie da się już nic lepszego wykombinować, to oni wprowadzają takie nowe postaci, które są absolutnie genialne i każda ma po prostu sens. Polecam. dokładnie, pierwsze odcinki mnie trochę zawiodły ale to było przygotowanie do następnych i trzeba przyznać, że bardzo dobrze to wygląda. najciekawsze jest to że każdy sezon jest inny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszNBA Opublikowano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Warto obejrzeć "Zadzwoń do Saula"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 W dniu 20.12.2017 o 20:12, ŁukaszNBA napisał(a): Warto obejrzeć "Zadzwoń do Saula"? Dobre, ale bez szału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi