tangiers Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Pisałem na podstawie 3 pierwszych odcinkow tego sezonu, wczoraj dopiero 4ty wciagnalem. Bezsprzecznie wybitny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Czyli nie oglądać 3ech pierwszych? Czyli nie oglądać 3ech pierwszych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Jutro ci powiem, musze sie zastanowic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Z opóźnieniem ale wciągnąłem ostatnio 1 sezon Fargo. Wow. Niesamowite jak genialny serial można zrobić za małą kasę mając niezły pomysł, dobrych aktorów, dobrą muzykę i ciekawa narrację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 W dniu 4.08.2016 o 10:24, Luki napisał(a): Z opóźnieniem ale wciągnąłem ostatnio 1 sezon Fargo. Wow. Niesamowite jak genialny serial można zrobić za małą kasę mając niezły pomysł, dobrych aktorów, dobrą muzykę i ciekawa narrację. To szykuj się na szok, bo chociaż myślałem że sezonu z Thorntonem przebić się nie da to Fargo sezon 2 jest jednym z nielicznych seriali gdzie 2 sezon jest jeszcze lepszy niż 1, i to mimo, że pierwszy jest wybitny. Drugi to po prostu arcydzieło. Stranger Things się dobrze zapowiada. Obejrzałem 3 odcinki - kolega polecił to jako kombinację z Archiwum X z właśnie Fargo i dobrze to opisał. Ogląda się zajebiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Stranger Things również polecam a opis jako krzyżówki Archiwum X z Fargo jest chyba najlepszym jaki widziałem, sam miałem problem z nakreśleniem obrazu znajomym, teraz tak to będę reklamował.No i będą kolejne sezony, zajebiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 (edytowane) Jeśli chodzi o Stranger Things to od czasu 1 sezonu Dextera nic mnie tak nie wciągneło, po 2,3 odcinkach już nie dało się przerwać oglądania i do 3 w nocy musiałem siedzieć. Obejrzałem też wreszcie 2 sezon Detektywa. O obsadę też miałem obawy, jak chyba każdy, ale na prawdę dali radę wszyscy. A na McAdams można patrzeć godzinami, ma to coś w oczach. Edytowane 4 Sierpnia 2016 przez Maciek9020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Stranger Things już samym soundtrackiem wygrał rok. Czy ktoś tu ogląda Gomorre serial, dla mnie 1 sezon zniszczył system, taki troche stary pitbull brudny klimat plus włoskie szczurki gangusy, no dojebane widowisko, sezon 2 ruszyl ale nie ma mskad pobrac no i wloskiego nie czaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 W dniu 5.08.2016 o 08:00, Wujek Wójcik napisał(a): Stranger Things już samym soundtrackiem wygrał rok. Czy ktoś tu ogląda Gomorre serial, dla mnie 1 sezon zniszczył system, taki troche stary pitbull brudny klimat plus włoskie szczurki gangusy, no dojebane widowisko, sezon 2 ruszyl ale nie ma mskad pobrac no i wloskiego nie czaje. https://torrentproject.se/?t=Gomorra+S02E01 Wszystkie odcinki tam znajdziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 W dniu 4.08.2016 o 10:59, Findek napisał(a): To szykuj się na szok, bo chociaż myślałem że sezonu z Thorntonem przebić się nie da to Fargo sezon 2 jest jednym z nielicznych seriali gdzie 2 sezon jest jeszcze lepszy niż 1, i to mimo, że pierwszy jest wybitny. Drugi to po prostu arcydzieło. Stranger Things się dobrze zapowiada. Obejrzałem 3 odcinki - kolega polecił to jako kombinację z Archiwum X z właśnie Fargo i dobrze to opisał. Ogląda się zajebiście. Ok, skończyłem drugi sezon i był genialny, potwierdzam. Jest tylko jedna ryska na tym wszystkim... Po co motyw z UFO? Naprawdę mogli sobie tego darować. Ale poza tym, jeden z lepszych seriali ever. Świetna historia, motyw efektu motyka i w ogóle "how crazy the life is", wybitna muzyka jak na serial, świetne aktorstwo (Peggy i Mike Milligan z drugiego sezonu - klasa) i co najlepsze - jedna z lepszych satyr na naturę ludzką jakie widziałem. Tzn. bracia Coen zawsze byli w tym dobrzy, ale takie drobne rzeczy i smaczki zawsze lepiej wychodzą w serialach niż w filmach. Także polecam wszystkim co nie widzieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 (edytowane) W dniu 6.08.2016 o 09:40, Luki napisał(a): Ok, skończyłem drugi sezon i był genialny, potwierdzam. Jest tylko jedna ryska na tym wszystkim... Po co motyw z UFO? Naprawdę mogli sobie tego darować. Ale poza tym, jeden z lepszych seriali ever. Świetna historia, motyw efektu motyka i w ogóle "how crazy the life is", wybitna muzyka jak na serial, świetne aktorstwo (Peggy i Mike Milligan z drugiego sezonu - klasa) i co najlepsze - jedna z lepszych satyr na naturę ludzką jakie widziałem. Tzn. bracia Coen zawsze byli w tym dobrzy, ale takie drobne rzeczy i smaczki zawsze lepiej wychodzą w serialach niż w filmach. Także polecam wszystkim co nie widzieli. UFO to już amerykański folk, ich tradycja i jeden z nielicznych rozdziałów w ubogiej mitologii. Też mnie ten motyw troszkę odpychał ale ostatecznie pasuje do całości, biorąc pod uwagę czas i miejsce. A muzykę kocham: https://www.youtube.com/watch?v=YN72xDolGSI Mr. Robot i Fargo to są dwa seriale, które wparowały do mojego ścisłego topu z wielkim impetem i nie wyobrażam sobie co musiałbym obejrzeć, żeby z niego wypadły. Głównie za sprawą realizacji, bo dobra historia, dialogi to 80% sukcesu, ale bez uczty dla zmysłów nie ma arcydzieła, a przy robocie, tak jak przy fargo, dostaje ciarek. A obejrzałem już tyle, że to naprawdę coś... Edytowane 6 Sierpnia 2016 przez Findek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Jak na razie w tym roku bezkonkurencyjne jest "Stranger Things". Czekam na drugi sezon "Narcos" jak dziwka na pieniądze po numerku bo tylko to w tym roku może zdeklasować "S T". "Luke Cage" oraz "Iron Fist" nie wzruszają mnie za bardzo - bo drugiego sezonu "Daredevila" i tak nie przeskoczą. Nie ma bata. Dalej: trzeci (dla mnie zupełnie nie potrzebny, ale obejrzę) sezon "The Fall" oraz z zaciekawieniem oglądam zwiastun do "Taboo" z Tomem Hardym, bo klimacik ma fajny no i jest Tom Hardy. Nie wiem ile jeszcze zniosę płaczące pipki z "The Walking Dead" bo spin-off "Fear The walking Dead" spuściłem w kiblu po kilku odcinkach 2 sezonu. Mam nadzieję, że Negan zajebał Glena tą pałką. Do tego pewnie będę dalej oglądał jajcarskie "Z Nation" oraz upadające w poziom "Arrowa" czy tam "Flasha" - "Gotham" o ile to drugie wyjdzie w tym roku + sitcomy z przyzwyczajenia... Chyba, że Netflix jeszcze czymś zaskoczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Luke Cage i Iron Fist maja byc zupełnie inne niz Red Kazdy z tych 4rech (inc JJ) ma byc całkiem inne. Moze Cie cos zaskoczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 stranger things spoko, ale tu spusty jak zwykle przesadzone, a może to moja przypadłość że na potworki wychodzące ze ścian i takie tam nie umiem reagować inaczej niż uniesieniem kącików warg ku górzefargo 2 sezon sobie odpuściłem jak zobaczyłem że nie ma na netfliksie, poza tym inna ekipa, inna historia, więc załóżyłem że kicha. trzeba będzie nadrobic. a czemu jeszcze nikt nic o last chance u nie napisał? takie słabe czy nikt nie oglądał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Ktos wie kiedy drugi sezon Kronik Shannary? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 W dniu 7.08.2016 o 18:52, Xamel napisał(a): Ktos wie kiedy drugi sezon Kronik Shannary? Warto? Podobno straszna szmira Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Nie znam sie na szmirach. Ani czy warto. Mi sie podobało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Mi rowniez sie podobalo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 W dniu 7.08.2016 o 16:19, kulfon napisał(a): stranger things spoko, ale tu spusty jak zwykle przesadzone, a może to moja przypadłość że na potworki wychodzące ze ścian i takie tam nie umiem reagować inaczej niż uniesieniem kącików warg ku górze fargo 2 sezon sobie odpuściłem jak zobaczyłem że nie ma na netfliksie, poza tym inna ekipa, inna historia, więc załóżyłem że kicha. trzeba będzie nadrobic. a czemu jeszcze nikt nic o last chance u nie napisał? takie słabe czy nikt nie oglądał? Stranger Things świetne ale nie wybitne. Im bliżej końca tym mocniej się utwierdzam w takiej opinii. Last chance? Pokaż, nie mogę znaleźć na filmwebie i imdb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Dodam , ze chętnie przeczytam książkę jak mi wpadnie w ręce (Shannara) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi