RappaR Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Trochę tam odstępstw było. No i nie wiadomo czy w książce będzie zmartwychwstanie, chociaż wszystko na to wskazuje (nie wiem czy były udostępnione jakieś rozdziały z nowej książki dotyczące Jona). Po ostatnim odcinku wygląda też na to, że poszli tropem najpopularniejszej teorii dotyczącej Jona, mówiącej o tym, iż jest synem Rhaegara i Lyanny. Będzie zmartwychwstanie w książce na bank, mimo wszystko Martin zdradził HBO kulminację fabuły itd i te najistotniejsze punkty będą się zgadzały, po prostu serial zaspojlerował, że Aegon jest podmieniony, a Covington nie ma znaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Ni ma chłopa ma sie pojawic w tym sezonie podobno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 (edytowane) zawiodłem się na archerze, ani ciekawa akcja, ani fajny humor, tyle że kreska spoko. bojack lepszy z netfliksowych. Edytowane 13 Maja 2016 przez kulfon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Miał swoje dobre momenty, ale faktycznie już się konwencja wyczerpała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 jeszcze pierwszego sezonu nie skończyłem, a już mnie nuży. gdzieś już chyba pisałem, ale z animowanych polecam f is for family Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Ktoś ogląda Sposób na morderstwo czy jakoś tak? O profesorze prawa i jego uczniach. Warto po to sięgnąć? No i 22.11.63, ktoś się jara? Peaky jak zwykle w formie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 22.11.63 - trzyma poziom. Nie jest zjebane jak inna ekranizacja Kinga "Pod Kopułą". Krótka i zwarta seria ale do książki jej daleko. Dla fanów Kinga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 (edytowane) 22.11.63 - trzyma poziom. Nie jest zjebane jak inna ekranizacja Kinga "Pod Kopułą". Krótka i zwarta seria ale do książki jej daleko. Dla fanów Kinga... King to Coelho fantastyki. Niby popularyzuje gatunek ale oddany fan gatunku nie może tego czytać. Albo taki Skrillex dubstepu. Obejrzałem wreszcie drugi sezon Utopii. Poprawne ale nie rozumiem jak można stawiać ją w ścisłym topie, czy robia to tylko fani teorii spiskowych ? Odpaliłem 4 sezon House of Cards ale nie umiem się zmusić żeby to oglądać. Wyczerpała się formuła. Zabił wszystkich i wciąż ucieka. Edytowane 15 Maja 2016 przez Findek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Peaky Blinders rozpierdala again. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 https://www.youtube.com/watch?v=x9T-9fZn_oA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesse James Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 ten trailer wygląda amatorsko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Bez jaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Trochę dużo spojlerów jak na trailer... Jestem ciekaw wytłumaczenia jakim cudem Michael zamiast w grobie jest w jakimś więzieniu ch wie gdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Trochę dużo spojlerów jak na trailer... Jestem ciekaw wytłumaczenia jakim cudem Michael zamiast w grobie jest w jakimś więzieniu ch wie gdzie. Ja nie jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Z sentymentu pewnie odpale tego PB, ale ludzie... przecież Michael nie ma prawa żyć. Tego się nie da wytłumaczć. A i do tego 24 bez Bauera. Ale i tak to jest największy hit: https://www.youtube.com/watch?v=Gt8E6X6-744 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 ten nowy macgyver dupy nie urywa zanosi się raczej na szybki cancel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Trochę dużo spojlerów jak na trailer... Jestem ciekaw wytłumaczenia jakim cudem Michael zamiast w grobie jest w jakimś więzieniu ch wie gdzie. sic! firma to wszystko sfabrykowala, Michael musi wyciagnac tajlandzkiego hakera ktory pomoze w zamachu na prezydenta, cos w tym stylu na bank.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Ale i tak to jest największy hit: https://www.youtube.com/watch?v=Gt8E6X6-744 RakGyver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Babilon 5. Warto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Babilon 5. Warto?A pierwsze cztery były dobre? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi