double. Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Jak dla mnie 1st, ale ja tak mam w każdym serialu bo kocham poznawac postacie <br /> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 ta scena, jedna z najlepszych jakie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Ja bardzo lubię 5 sezon jak pojawi się postać Buscemiego, ale trzeba przyznać, że każdy ma coś w sobie. A jedna z moich ulubionych scen to ta(z 2sezonu): https://www.youtube.com/watch?v=ksO_NZWcgoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Ja odświeżam Luthera... Przyjemny :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monty Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Taka ciekawostka dla fanów The Wire. Melvin Williams czyli real life Avon Barksdale zmarł kilka dni temu Grał Deacona, a nie Avona. Co straszysz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 czytać umiesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monty Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 czytać umiesz? Sorry późno było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agamnich Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 U mnie oczywiście Gra o Tron, Rodzina Soprano, Sześć stóp pod ziemią, Zakazane Imperium i Sex w Wielkim Mieście rządzą niektóre skierowane dla kobiet, inne w sferze fantasy, a jeszcze inne w realiach określonego stulecia. Wielkie brawa dla twórców <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Peaky Blinders > Zakazane Imperium <br /> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Rzym i daleko nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Peaky Blinders > Zakazane Imperium <br /> Oba zajebiste i nie potrafię wybrać lepszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Oba zajebiste i nie potrafię wybrać lepszego. Jako całość PB wygrywa zdecydowanie, no, ale Angolom chyba nie zabraknie kasiory na kolejne sezony, co w BW odbiło się kolosalnie na jakości tych powyższych. Btw Zacząłem oglądac Oz, Rick Fox bardzo miłym zaskoczeniem, no i Bodie z The Wire - ten to nie potrzebuje przesadnej charakteryzacji Bardzo spoko serial, a chyba mimo wszystko nie tak znany jak The Wire, gorąco polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Ostatnie odcinki drugiego sezonu Fargo pukają do panteonu sław z The Wire, Six feet under czy BB/Shield na czele. Shocker chyba lekki, bo sam dobór aktorów mnie nie powalał do tej serii, poza jak zwykle rewelacyjnym Nickiem Offermanem. Tak czy siak Gomorrah 1st tier.....The Wire../6feetdeep/Shield/BB jako second i wlasnie Fargo puka dostojnie do tego towrzystwa ;] Drugi sezon Utopii...meh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 (edytowane) mnie ostatni odcinek drugiego sezonu "fargo" rozczarował i generalnie wiadomo który wątek był tam niepotrzebny przez co popsuł serial. natomiast "gomora" to nie ma nawet startu do "the wire". to raczej poziom czegoś w stylu "the shield" - czyli bardzo dobre, ale za dużo w tym fantastyki, żeby być na półce takiego realizmu jak czarnuchy z baltimore. Edytowane 27 Grudnia 2015 przez lorak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 "6feetdeep/Shield" - Twój panteon tworzą Hermes i Apollo, Zeus i Hades śmieją się do rozpuku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 zapomniałeś o the wire Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Skończyłem Sopranos po raz pierwszy, świetny serial, nie potrafię powiedzieć czy lepszy od The Wire, ale na pewno arcydzieło. Aktorsko klasa właściwie wszyscy na czele z wiadomo kim. Chętnie poznam wasze opinie na temat zakończenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Chętnie poznam wasze opinie na temat zakończenia Było zajebiste Moim zdaniem było z nim ok bez żadnego zamachu czy innego takiego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 http://sekretyrodzinysoprano.blog.pl/rodzina-soprano-ostateczne-wyjasnienie-zakonczenia-strona-1/ http://sekretyrodzinysoprano.blog.pl/czesc-ii/ http://sekretyrodzinysoprano.blog.pl/czesc-iii/ a to czytałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi