RappaR Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 chodziło mi o Vincenta Chase'a A faktycznie. Zapomniałem, że ktoś taki był w serialu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 jaram się http://www.filmweb.pl/news/Punisher+w+drugim+sezonie+"Daredevila"!-111851 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 (edytowane) Czemu nikt nic nie mówi, że jest już 3 sezon Hannibala? Nikt nie ogląda? Dobrze, że przypadkowo zobaczyłem reklamę na AXN. Edytowane 14 Czerwca 2015 przez Maciek9020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Oglądam. Póki co mam mieszane uczucia, tak jak po ostatnim odcinku Gry o Tron. W tym sezonie serialowym największym, pozytywnym zaskoczeniem był dla mnie drugi sezon Silicon Valley. Duchowy następca Entourage, rewelacyjna komedia od HBO. Obejrzałem też pierwszy odcinek Mr. Robota - haker, asperger i bohater w jednym rozpracowuje światowe korporacje. Gra, uwaga, Christian Slater. Brzmi sztampowo, Szerlokowo-Housowo ale polecam dać mu szansę, ja już utonąłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Ktoś oglądał Happy Valley? Fajny, póki co oglądam przed 3 sezonem Hannibala, bo 1 odcinek nowej serii mnie nie porwał, łagodnie rzecz ujmując. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Poleci mi ktoś coś jeszcze w takim rodzaju : a) fantasy w stylu arrow/flasha/daredevila. Agents of Shield b ) o grupce znajomych w stylu friends/himym/big bang theory Frasier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Przymierzam się do najnowszego sezonu Gry o Tron, chociaż jakoś bez przekonania, bo z każdym kolejnym mi się coraz mniej podobał. Warto? Zatrzymałem się z Sons of Anarchy po 3. sezonie. Oglądał ktoś kolejne? Nadrabiać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Poleci mi ktoś coś jeszcze w takim rodzaju : b ) o grupce znajomych w stylu friends/himym/big bang theory Skins UK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Przymierzam się do najnowszego sezonu Gry o Tron, chociaż jakoś bez przekonania, bo z każdym kolejnym mi się coraz mniej podobał. Warto? Warto. Chociażby dla jednego odcinka gdy akcja dzieje się za Murem (grubo fhuj). Niestety fabułę tak już przeinaczyli w stosunku do książki, że nawet jej fani nie do końca wiedzą w którym kierunku to dalej pójdzie. Niemniej jednak to dalej dobry serial jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zatrzymałem się z Sons of Anarchy po 3. sezonie. Oglądał ktoś kolejne? Nadrabiać? Jak najbardziej. Poleci mi ktoś coś jeszcze w takim rodzaju : b ) o grupce znajomych w stylu friends/himym/big bang theory That 70's Show, Men at Work, Scrubs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Poleci mi ktoś coś jeszcze w takim rodzaju : b ) o grupce znajomych w stylu friends/himym/big bang theory no a ten enturaz? inbetweeners jest dobre, ale chyba tylko 1 sezon widzialem. beka ze hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 SILICON VALLEY ! BEKA ŻE c*** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 b ) o grupce znajomych w stylu friends/himym/big bang theory Nie do końca pasuje do opisu, ale może akurat: The Office. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 no a ten enturaz? inbetweeners jest dobre, ale chyba tylko 1 sezon widzialem. beka ze hej O grupce znajomych to idealnie pasuje, ale to nie jest typowy sitcom jak friends czy inny big bang ze śmiechami w tle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jumper Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Kurna. GoT zaorali na koniec. Sezon ogolnie słaby ale zamknięcie zajebiste. I teraz znowu czekanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 (edytowane) i jak tam po 1 odcinku True Detective. Imo trochę za bardzo polecieli z tym, że tylu bohaterów to alkoholicy itp. No i ta scena jak Colin zaczął napierdalać ojca dzieciaka to mocno przerysowane Edytowane 22 Czerwca 2015 przez just like mike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 gdzie tu masz spoilery?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Mike bez pojęcia niesamowicie. A ja nawet nie wiedziałem, że już premiera była, dzieki chłopy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Film entourage poziom serialu, nie wiem czemu klapa. Oglądałem go z kumplem i obu nam się zajebiście podobał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Poleci mi ktoś coś jeszcze w takim rodzaju : a) fantasy w stylu arrow/flasha/daredevila. b ) o grupce znajomych w stylu friends/himym/big bang theory Ad.b - Freaks and geeks. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi