Mentor Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Mnie trochę męczy Hugh Dancy/Will Graham, mózg czasem boli od tych jego schizów, ale rozumiem, że tak miało być. Serial rzeczywiście bardzo dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Dobry. Ale obecne godziny emisji pewna stacja telewizyjna powinna sobie w dupę wsadzić. +, pierwszy chyba serial którego rybie oparzenie nie zjebało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Ok dzieki za opinie, na weekend lykam 1szy sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 ja nawet pierwszego do końca nie obejrzałem, także nie polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Nie jest to poziom książek ani serii filmów, ale obejrzeć można. Schizy Willa czasami są irytujące, ale postać Hannibala zagrana poprawnie, a nawet bardzo poprawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Wyszedł sobie nowy serial co się zwie "Aquarius" i gra tam nasz ulubiony agent FBI/Jebaka David Duchovny. W skrócie: DD jest detektywem i prowadzi sprawę zaginięcia dziewczyny. To prowadzi go na trop Charlesa Mansona. Dzieci kwiaty i takie klimaty. Mi dwa pierwsze odcinki weszły... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Jestem 4 odcinki przed końcem 7 sezonu Entourage i ja pi****le, Ari Gold to chyba najlepszy TV character ever Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Jestem 4 odcinki przed końcem 7 sezonu Entourage i ja pi****le, Ari Gold to chyba najlepszy TV character ever Ocena postaci na filmwebie 9,9. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Ocena postaci na filmwebie 9,9. to już nawet nie o to chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 to już nawet nie o to chodzi Pokazuje to jak jednoznacześnie pozytywna jest ta postać, dla mnie i dla wszystkich moich znajomych co oglądali entourage to także najlepsza postać z tv w historii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Pokazuje to jak jednoznacześnie pozytywna jest ta postać, dla mnie i dla wszystkich moich znajomych co oglądali entourage to także najlepsza postać z tv w historii. tak, ale troche mała próbka bo tylko dwiescie kilka głosow, a uzytkownicy filmwebu to tylko polacy, mniejsza o to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 na czym polega fenomen Entourage, anyone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzBeatka Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 lekki , bez powaznych watkow (przynajmniej do czasu)przyjemny serial w sam raz do jedzenia , sympatyczni, dajacy sie lubic bohaterowie no i czlowiek trzymajacy wszystko w kupie czyli ari gold. najlepsze jest to ze serial nigdy mnie jakos mocno nie wciagnal . ,rzadko ogldalem wiecej niz jeden odcinek a mimo to wlasciwie kazdego dnia ari gold goscil w moim domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 na czym polega fenomen Entourage, anyone? Jeden z najwybitniejszych serialów ever, a ty się pytasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 To żeś wytłumaczył. 1. Ari Gold 2. Ari Gold 3. Muzyka 4. LA, wille, imprezy, kasa, panienki itp. 5. Gwiazdy filmowe jako one same, czasem w mega fajnych scenach czy całych odcinkach (Eric Robers, Val Kilmer na szybko ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 To żeś wytłumaczył. 1. Ari Gold 2. Ari Gold 3. Muzyka 4. LA, wille, imprezy, kasa, panienki itp. 5. Gwiazdy filmowe jako one same, czasem w mega fajnych scenach czy całych odcinkach (Eric Robers, Val Kilmer na szybko ) Wiesz, po prostu mnie zaskoczył. Wiesz, jakby ktoś wbił na forum i rzucił tak teskt: tak wszystko fajnie, ale w sumie czemu ten Jordan jest uważany za dobrego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 O właśnie chciałem wspomnieć o muzyce, bardzo mocny punkt serialu. Oprócz tego jeszcze przecież Drama piękne teksty dawał, Turtle też imo spoko postać. W zasadzie to najsłabszy jest główny bohater Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 O właśnie chciałem wspomnieć o muzyce, bardzo mocny punkt serialu. Oprócz tego jeszcze przecież Drama piękne teksty dawał, Turtle też imo spoko postać. W zasadzie to najsłabszy jest główny bohater Nie przesadzaj, ja naprawdę lubię E. Wiadomo, że jest niski, ale co z tego? Jest twardy, wie kiedy powinien się zachować dobrze i po prostu jest wzorem przyjaciela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Vinny zdecydowanie najsłabszy z głównej ekipy, ale myślę, że właśnie taki miał być bezpłciowy. Szczególnie jak Ari przejął pierwsze skrzypce po kilku odcinkach. BC, obczajaj szybko serial, bo za 2 tygodnie premiera filmu w Polsce. Jeśli ktoś już obejrzał to bardzo proszę o niespoilerowanie i niepisanie czy dobry czy c***owy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Nie przesadzaj, ja naprawdę lubię E. Wiadomo, że jest niski, ale co z tego? Jest twardy, wie kiedy powinien się zachować dobrze i po prostu jest wzorem przyjaciela. chodziło mi o Vincenta Chase'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi