Luki Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Chyba trochę przesadzacie. Trailer wygląda spoko, klimat czuć, trzeba zapomnieć o wszystkich poprzednich rolach tych ludzi i ocenić obiektywnie po całym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Kiedy ostatnio widziałeś obiektywną opinię na tym forum?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 W dniu 15.05.2015 o 06:44, Xamel napisał(a): O qrwa. AXED.... Nigdy więcej nie dam dzieciom fish oil... To gdzie można obejrzeć trzecia serię?? Jesień. Wkurzyłem się, bo w ostatnim epie dowalili ostro każdej z moich ulubionych postaci w Shieldsach 0 Fitzowi, Grantowi i Calvinowi. W dniu 15.05.2015 o 11:36, Xamel napisał(a): Kiedy ostatnio widziałeś obiektywną opinię na tym forum?? Co to jest obiektywna opinia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysh Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Ciekawe co wykombinują w nowej miniserii Z Archiwum X , oby coś lepszego wymyślili bo dwa ostatnie sezony były robione mocno na siłe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 W dniu 15.05.2015 o 12:13, RappaR napisał(a): Jesień. Wkurzyłem się, bo w ostatnim epie dowalili ostro każdej z moich ulubionych postaci w Shieldsach 0 Fitzowi, Grantowi i Calvinowi. Nie przyjmuje tego do wiadomości. Chcę to zobaczyć natychmiast!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Odnośnie serialu episodes dla ludzi lepiej znających amerykańską telewizję. Dlaczego sobota o 20 to najgorszy dla nich czas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halfoat Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 (edytowane) mała oglądalność, ludzie pewnie nie siedzą na chacie, więc na sobotę przerzucają zdychające seriale takie jak np. Krążki Edytowane 19 Maja 2015 przez halfoat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 W dniu 19.05.2015 o 12:26, halfoat napisał(a): mała oglądalność, ludzie pewnie nie siedzą na chacie, więc na sobotę przerzucają zdychające seriale takie jak np. Krążki Dziwi mnie, bo w PL to chyba najbardziej intratne sloty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Bo u nas jest ciemno zimno i komuna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Olałem Twin Peaks i oglądam Entourage, nie żałuję. Świetny serial, Ari Gold najlepszy oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 najlepszy, wszystkie sezony trzymaja poziom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 no ja póki co jestem na początku trzeciego, a chyba 8 jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzBeatka Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 W dniu 22.05.2015 o 20:30, kulfon napisał(a): najlepszy, wszystkie sezony trzymaja poziom no nie bardzo , ostatnie 2 to zjazd po rowni pochylej ale calosciowo serial bdb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 W dniu 23.05.2015 o 20:06, mistrzBeatka napisał(a): no nie bardzo , ostatnie 2 to zjazd po rowni pochylej ale calosciowo serial bdb Czytałem takie opinie i kompletnie nie wiem skąd się biorą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzBeatka Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 -niustanna ,chamska reklama pewnego alkocholu -nachalne promowanie pewnej marki odziezowej - watki z dupy, robione na sile (np.z odcinka na odcinek vince staje sie narkomanem i co oczywiste miedzy seriami laduje na,odwyku poczym przestaje byc narkomanem, watek zwiazku sloan i erica eksploatowany zdecydowanie za dlugo i zbyt powaznie , wielka milosc do sashy grey lol, wielka milosc do blond dziennikarki ktorej vince chce udowodnic ze kobiety to nie przedmioty LOL - chociaz widzom przez kilka sezonow caly czas udowadnial ze kobiety to najlepsze wory na sperme ,turtle i jego biznesy, turtle wygrywajacy w lotto LOL , problemy rodzinne ari-ego. Oczywiscie na koniec jeden wielki happy end i wszystko przewidywalne do bolu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Mi się to wszystko akurat podobało. A jestem świeżo po obejrzeniu 7 i 8 sezonu po raz kolejny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Ogladal ktos hannibala? Warto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 W dniu 25.05.2015 o 07:24, falcao napisał(a): Ogladal ktos hannibala? Warto? tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Jest to jeden z tych seriali ze nawet jakby hbo to robilo to nie wiem czy daliby rade cos poprawic. Masterpiece Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi