RappaR Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Trylogię Spidermana akurat wolę nad Dark Knighta, więc pewnie dlatego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Trudno mi w to uwierzyć, myślę że nas trollujesz teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Nie lubi ciemnego mięsa, ot co Findek, ty byłeś przypadkiem wczoraj w okolicy UW? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Oglądam teraz episodes, nawet przyjemne. Jeśli ktoś jest fanem Joeya, polecam. Jeśli nie(jak ja), też sobie może tym zabić czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Mam Twin Peaks jakiś czas na dysku, ale nie moge sie zabrać, a to pewnie top 5 seriali? Za to jakiś czas temu obejrzałem sobie Fale Zbrodni i nie żałuję, jeden z najlepszych polskich seriali, szkoda, że nie skończyli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
compas Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 A ktoś ogląda może izombie ? Chciałem przysiąść do tego serialu ale różne opinie o nim krążą. Sam pomysł na niego nie jest zły ale jak faktycznie to wygląda ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Mam Twin Peaks jakiś czas na dysku, ale nie moge sie zabrać, a to pewnie top 5 seriali? Za to jakiś czas temu obejrzałem sobie Fale Zbrodni i nie żałuję, jeden z najlepszych polskich seriali, szkoda, że nie skończyli Obejrzysz, zobaczysz czy Twoje top 5. Ma klimat, dobre wątki, ciacho z wiśniami. Jest allright Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 twin peaks to chyba najc***owszy serial jaki widziałem, nie wiem, może powinienem zrobić jeszcze jedno podejście, ale oglądanie tego było dla mnie drogą przez mękę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 7 niebo było najc***owsze. i jeszcze ojciec założyciel bawił się w doktora z niewłaściwym rocznikiem w 2 stronę idąc, zbuntowanego anioła nic nie przebije. ma wszystko, czego można od goata oczekiwać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Siódme niebo było świetne. Oglądałem to z rodzicami jak byłem mały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 wczoraj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 ja się nawet uśmiechnąłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Rocky z ZA absolutnie wymiatal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Zakończenie Shieldsów? Mega, czekam na trzeci sezon z niecierpliwością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 wszystko spoko gdyby nie colin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Zakończenie Shieldsów? Mega, czekam na trzeci sezon z niecierpliwością.O qrwa. AXED....Nigdy więcej nie dam dzieciom fish oil... To gdzie można obejrzeć trzecia serię?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 wszystko spoko gdyby nie colin. To jeszcze nic. Vaughn robiony na twardziela z tą miną wygląda żałośnie. Nie nastawiam się na zbyt wiele po tym sezonie. Właśnie ze względu na obsadę. Oby historia ich jakoś uratowała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Samców się czepiacie,a to Rachel McAdams najbardziej tu nie pasuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi