RappaR Opublikowano 13 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2024 (edytowane) 15 minut temu, Pablo81 napisał(a): Trend w realu jest taki, że: a żądasz trendu, który ukaże je jako sprawczynie w >50%? Btw obejrzyj sobie to: https://www.filmweb.pl/film/Millennium%3A+Mężczyźni%2C+którzy+nienawidzą+kobiet-2009-465857 Dobre skandynawskie kino. Trend w realu jest taki, że na każde zabójstwo czarnego przez białego przypada 100 zabójstw białych przez czarnych w USA. Taką samą proporcję zauważyłeś w serialach? Edytowane 13 Lutego 2024 przez RappaR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 13 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2024 4 godziny temu, RappaR napisał(a): Z ciekawości jak się to rozkładają proporcje oprawców na płcie i rasy? Są zachowane parytety i diversity? kto normalny zwraca na takie coś uwagę? ; ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 13 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2024 1 minutę temu, lorak napisał(a): kto normalny zwraca na takie coś uwagę? ; ] Czyli dla Ciebie każdy kto zwraca uwagę na takie rzeczy jest nienormalny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 13 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2024 45 minut temu, RappaR napisał(a): Trend w realu jest taki, że na każde zabójstwo czarnego przez białego przypada 100 zabójstw białych przez czarnych w USA. Taką samą proporcję zauważyłeś w serialach? Masz link? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 13 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2024 13 minut temu, RappaR napisał(a): Czyli dla Ciebie każdy kto zwraca uwagę na takie rzeczy jest nienormalny? "normalny" to pojęcie względne ale c*** mnie interesują te tematy które Ciebie absorbują. jak oglądałem historyczne produkcje o starożytnym Rzymie czy jezusie to dziwił mnie nadmiar niebieskookich blondynów zamiast coś podobnego do arabusów czy gennarów gattusów ale nie robiłem do tego badań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 13 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2024 25 minut temu, RappaR napisał(a): Czyli dla Ciebie każdy kto zwraca uwagę na takie rzeczy jest nienormalny? tak. to pokazuje, że pewien światopogląd wszedł za mocno. to chyba nawet ta sama kategoria, co fanatycy religijni. a żeby ten wątek wrócił na właściwe tory, to polecam "blue eye samurai". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 13 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2024 2 godziny temu, RappaR napisał(a): Trend w realu jest taki, że na każde zabójstwo czarnego przez białego przypada 100 zabójstw białych przez czarnych w USA. Taką samą proporcję zauważyłeś w serialach? Czyli jak ktoś w pilocie za pomocą białego uśmierci czarnoskórego to ma obowiązek w kolejnych odcinkach zamordować 100 białych przez czarnoskórych byś był usatysfakcjonowany realizmem? Masz jakiś zeszycik w których odhaczasz te fobie w trakcie oglądania seriali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 13 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2024 8 godzin temu, Koelner napisał(a): Ten z grubym to “w pułapce” no i klasyk “Most nad sundem” ale chyba tylko pierwsze sezony git Gdzie to można obejrzeć? W pułapce znaczy się bo most nad sundem widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 13 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2024 5 minut temu, blackmagic napisał(a): Gdzie to można obejrzeć? W pułapce znaczy się bo most nad sundem widziałem Netflix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 13 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2024 6 minut temu, blackmagic napisał(a): Gdzie to można obejrzeć? W pułapce znaczy się bo most nad sundem widziałem https://www.netflix.com/pl/title/80118158 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 13 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2024 3 godziny temu, RappaR napisał(a): Trend w realu jest taki, że na każde zabójstwo czarnego przez białego przypada 100 zabójstw białych przez czarnych w USA. Taką samą proporcję zauważyłeś w serialach? Nie wiem jak inni ale ja nie oglądam seriali i nie liczę co i jak statystycznie w odniesieniu do rzeczywistości się tam pojawia Wydaje mi się, że szybko by mi się takie oglądanie serialu znudziło Szukasz problemu wybitnie na siłę Serial oglądam żeby się odprężyć po ciężkim dniu a nie żeby naprawiać świat lub walczyć z wiatrakami 1 godzinę temu, jack napisał(a): Czyli jak ktoś w pilocie za pomocą białego uśmierci czarnoskórego to ma obowiązek w kolejnych odcinkach zamordować 100 białych przez czarnoskórych byś był usatysfakcjonowany realizmem? Masz jakiś zeszycik w których odhaczasz te fobie w trakcie oglądania seriali? Korelacja między zabójstwami w USA białych przez czarnych obowiązkowo powinna być przeniesiona na Islandię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 13 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2024 3 godziny temu, Pablo81 napisał(a): Masz link? Z pamięci faktycznie mi się pomyliło 5 razy częściej zabijają czarni białych, niż biali czarnych. ~100 razy częściej zabijają czarni czarnych, niż biały czarnych https://eu.usatoday.com/story/news/factcheck/2020/09/29/fact-check-meme-shows-incorrect-homicide-stats-race/5739522002/ 3 godziny temu, lorak napisał(a): tak. to pokazuje, że pewien światopogląd wszedł za mocno. to chyba nawet ta sama kategoria, co fanatycy religijni. a żeby ten wątek wrócił na właściwe tory, to polecam "blue eye samurai". Czyli dla Ciebie amerykańska gildia filmowców to fanatycy religijni? https://www.rollingstone.com/tv-movies/tv-movie-features/oscars-2024-rules-explained-best-picture-diversity-inclusion-standards-1234962077/ 2 godziny temu, jack napisał(a): Czyli jak ktoś w pilocie za pomocą białego uśmierci czarnoskórego to ma obowiązek w kolejnych odcinkach zamordować 100 białych przez czarnoskórych byś był usatysfakcjonowany realizmem? Masz jakiś zeszycik w których odhaczasz te fobie w trakcie oglądania seriali? Nic takiego nie napisałeś. I widzę, że kolejny raz masz urojenia w mojej kwestii, nie dziwi mnie to wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 13 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2024 (edytowane) tylko w tych serialach przeważnie mordercy to inteligentni psychopaci więc murzyn tu się nie nadaje no i zabijają białych Edytowane 13 Lutego 2024 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 13 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2024 17 minut temu, Koelner napisał(a): tylko w tych serialach przeważnie mordercy to inteligentni psychopaci więc murzyn tu się nie nadaje no i zabijają białych Zabójstwa międzyrasowe są chyba rzadkie wśród seryjnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 13 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2024 16 minut temu, blackmagic napisał(a): Zabójstwa międzyrasowe są chyba rzadkie wśród seryjnych Idealny seryjny Rappara to czarna feministka mordująca samotnych białych mężczyzn szukających żony. To dopiero byłby serial jakiego potrzebujemy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 13 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2024 4 minuty temu, jack napisał(a): Idealny seryjny Rappara to czarna feministka mordująca samotnych białych mężczyzn szukających żony. To dopiero byłby serial jakiego potrzebujemy! Skąd u Ciebie taka obsesja urojeniowa na moim punkcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2024 (edytowane) 4 godziny temu, lorak napisał(a): kto normalny zwraca na takie coś uwagę? ; ] cała masa osób odpowiedzialnych za produkcję filmów/seriali xDDD Rappar woke psychozę próbuje zwalczać swoją własną psychozą Godzinę temu, RappaR napisał(a): Z pamięci faktycznie mi się pomyliło 5 razy częściej zabijają czarni białych, niż biali czarnych. ~100 razy częściej zabijają czarni czarnych, niż biały czarnych https://eu.usatoday.com/story/news/factcheck/2020/09/29/fact-check-meme-shows-incorrect-homicide-stats-race/5739522002/ czemu linkujesz dane z US&A jak wcześniej gadka była o serialach 'skandynawskich'? Edytowane 13 Lutego 2024 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 13 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2024 4 minuty temu, julekstep napisał(a): czemu linkujesz dane z US&A jak wcześniej gadka była o serialach 'skandynawskich'? 8 godzin temu, RappaR napisał(a): Ja pytam o amerykańskie i skandynawskie seriale kryminalne Koelnera i Pablo, co do tego ma LAF nie mam pojęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2024 2 minuty temu, RappaR napisał(a): SORRY MORDO ŻE NIE CZYTAM KAŻDEGO TWOJEGO POSTU ANI NIE DOMYŚLIŁEM SIĘ ŻE W GADCE O X TWOJE PYTANIE MOŻE DOTYCZYĆ X I Y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 13 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2024 2 minuty temu, julekstep napisał(a): SORRY MORDO ŻE NIE CZYTAM KAŻDEGO TWOJEGO POSTU ANI NIE DOMYŚLIŁEM SIĘ ŻE W GADCE O X TWOJE PYTANIE MOŻE DOTYCZYĆ X I Y Skoro nie czytasz moich postów i tego do czego się odnoszą(dyskusja była przed moim pytaniem o X i o Y), to po co zadajesz pytania co napisałem w tych postach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi