RappaR Opublikowano 12 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2024 Teraz, jack napisał(a): Regis to szpakowaty mężczyzna w średnim wieku, z lekko garbatym nosem i czarnymi, błyszczącymi oczami. Przez nad wyraz bladą twarz i ciemny ubiór przywodzi na myśl poborcę podatków. A Hannibal Barkas był pochodzenia semickiego, Kleopatra greckiego, Newton zaś rdzennym Brytyjczykiem. A teraz pytanie - co Ciebie w tym bawi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 12 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2024 (edytowane) 9 minut temu, RappaR napisał(a): A Hannibal Barkas był pochodzenia semickiego, Kleopatra greckiego, Newton zaś rdzennym Brytyjczykiem. A teraz pytanie - co Ciebie w tym bawi? Teraz najbardziej Twoje głupie pytanie. Sądziłem, że powinieneś zrozumieć. Ale chyba kij w rzyci Ci nie pozwala śmiać się z głupoty. Edytowane 12 Stycznia 2024 przez jack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 12 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2024 Tokyo Vice wraca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 13 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 Tylko średni wiek się zgadza:) no ale ten Fishburne to w ogóle nie podobny, nie konsultowano tego ze mną. W dniu 12.01.2024 o 21:59, fluber napisał(a): @Regis prawda to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 15 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2024 6 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): No przecież jest szpakowaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 16 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2024 Fajnie z tym Tokyo. Wczoraj odpalilem pierwszy ep True detective nowego sezonu. Balem sie bo juz gdzies czytalem recki, ze to Jadra ciemnosci z feminizmem w tle...ale ale, jest po pierwszym odcinku dobrze. Klimat The Thing, nie wiem tylko czy pojscie bardziej w horror jest na plus. Do tej pory to wszystko bylo bardzo na granicy urojenia i niedopowiedzen, tu zapowiada sie inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 17 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2024 10 godzin temu, Wujek Wójcik napisał(a): Klimat The Thing, nie wiem tylko czy pojscie bardziej w horror jest na plus Tylko ,że na razie to nie do końća można stwierdzić czy to horror . Czy to jakies wierzenie Inuitów Film na razie ma fajny klimat... Ale fakt ,że to bardziej film grozy niż kryminał na razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 17 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2024 13 godzin temu, ely3 napisał(a): Tylko ,że na razie to nie do końća można stwierdzić czy to horror . Czy to jakies wierzenie Inuitów Film na razie ma fajny klimat... Ale fakt ,że to bardziej film grozy niż kryminał na razie (spoiler) no ja nie wiem czy bosy gosciu przewodnik nie podpada juz pod horror, bo w kryminalach tak srednio o duchy, niby w poprzednim sezonie tez byly duchy ale mozna je bylo podpiac pod jakies omamy i ptsd z wietnamu. Tutaj srednio, chyba, ze babka pije jakas zatruta wode z lodowca i tez ma loty. Ciekawostka w bazie naukowcow przy telewizorze wsrod filmow na dvd na froncie The Thing;) podobalo mi sie to puszczenie oka do widza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 23 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2024 W dniu 17.01.2024 o 20:45, Wujek Wójcik napisał(a): (spoiler) no ja nie wiem czy bosy gosciu przewodnik nie podpada juz pod horror, No drugi odcinek raczej nie pokazuje skrętu w horror. Ten sezon ma fajne tempo akcji. Dostosowany do pogody w tamtym rejonie. Na razie zapowiada się na lepszy od drugiego ( to akurat mega łatwe ) i trzeciego sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 23 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2024 @ely3 bo ja troche jednym okiem oglądałem te dwa odcinki. pytanie o tego gościa co przeżył(?) oni tzn foster i reszta policji się skapneli że on może żyć dopiero tam na lodowisku hokejowym jak zauważyli że jest za mało ciał? wcześniej zakładali że jest martwy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 24 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2024 3 godziny temu, the_secret napisał(a): wcześniej zakładali że jest martwy? Tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2024 już ktoś tu chyba kiedyś polecał The Killing, ale dopiero zacząłem oglądać - genialny jest, a do tego podobno trzyma poziom przez wszystkie sezony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 26 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2024 2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): już ktoś tu chyba kiedyś polecał The Killing, ale dopiero zacząłem oglądać - genialny jest, a do tego podobno trzyma poziom przez wszystkie sezony Oglądasz amerykańską czy szwecją wersję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2024 3 minuty temu, jack napisał(a): Oglądasz amerykańską czy szwecją wersję? US, a to różnica? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 26 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2024 24 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): US, a to różnica? Duński oryginał ma lepszy klimat w mojej opinii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 26 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2024 2 godziny temu, Pablo81 napisał(a): Duński oryginał ma lepszy klimat w mojej opinii Oglądałem tylko amerykańską i to tak dawno temu, że już właściwie nie pamiętam szczegółów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2024 9 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Method actor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 3 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2024 W dniu 23.01.2024 o 16:53, ely3 napisał(a): No drugi odcinek raczej nie pokazuje skrętu w horror. ale już po trzecim nie ma wątpliwości, że to horror. a ogólnie sezon bardzo słaby, bo za dużo tych niepotrzebnych wątków obyczajowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi