Skocz do zawartości

Sondaż polityczny

RappaR

Jaką opcję polityczną popierasz w nadchodzących wyborach?  

56 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaką opcję polityczną popierasz w nadchodzących wyborach?

• Prawo i Sprawiedliwość
      10
    • Koalicja Obywatelska
      10
    • Konfederacja
      20
    • Trzecia droga
      10
    • Lewica
      6

Ankieta została zamknięta

• Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.
  • Ankieta została zamknięta 13.10.2023 o 05:59

Rekomendowane odpowiedzi

24 minuty temu, jack napisał(a):

A tak, że poza jako komentarz było cię stać na głupkowatego mema i to w dodatku nie na temat.

A mam z widłami tam gonić?

25 minut temu, jack napisał(a):

W tej jak to mężczyźni są poniewierani przez kobiety

A jak to przeczy?

Jak jakiś Ukrainiec pobije Rosjanina w Dubaju, to nagle mamy do czynienia z agresją Ukrainy na Rosję albo neguje to zbrodnie Rosji czy co?

26 minut temu, jack napisał(a):

No to teraz zobaczymy czy przeniesienie na inną platformę załatwi sprawę pedofilii wśród "influenserów"

No to czekam aż ich youtube za kratki powsadza. 

44 minuty temu, matek napisał(a):

W przypadku 3D warto docenić jedno - PSL i ogólna opinia o nich jest w tej kampanii ukryta prawie po mistrzowsku. Kosiniak też lekko z boczku, żeby nie przypominać. Prowadzą kampanię tak, że sporo osób może o tym PSL nawet nie pamiętać.

Zaistnieją w Sejmie nie istniejąc w kampanii wyborczej. Nowy dział fizyki kwantowej :)

13 godzin temu, LAF napisał(a):

Obejrzałem konferencje Lewicy w Wiedniu 

LOL

11 godzin temu, memento1984 napisał(a):

Ty myslisz, ze ktokolwiek z grup docelowych tych partii potrafi odczytac co ten wykres oznacza? : )

A jakie to ma znaczenie ? Nawet jeśli wiesz czym jest metoda decylowa to nie ma odniesienia do tego jak to policzono i czy są to zmiany trwałe czy krótkofalowe. 

3 minuty temu, RappaR napisał(a):

A mam z widłami tam gonić?

Od wrzucania głupiego mema ośmieszającego temat do gonienia z widłami jest sporo przestrzeni. 

57 minut temu, RappaR napisał(a):

A jak to przeczy?

Nie kobiety są problemem tylko faceci. A największe przegrywy kierują się w stronę bardzo młodych dziewcząt, które są łatwiejsze do manipulacji. 

1 minutę temu, jack napisał(a):

Od wrzucania głupiego mema ośmieszającego temat do gonienia z widłami jest sporo przestrzeni. 

A w jaki sposób go ośmieszyłem?

2 minuty temu, jack napisał(a):

Nie kobiety są problemem tylko faceci. A największe przegrywy kierują się w stronę bardzo młodych dziewcząt, które są łatwiejsze do manipulacji. 

Aha.

Bogaci, przystojni i młodzi youtuberzy są największymi przegrywami

Rozumiem, że 35-letni magazynier z Polski B mieszkający z rodzicami to ten mityczny wygryw?

3 godziny temu, Reikai napisał(a):

KO + Lewica + Trzecia Droga = 252 mandaty

PiS 175 mandatów

Konfa 32 mandaty

Prawda jest taka ,ze od momentu jak Lewica zaczęła się ustawiać jako anty Konfederacja to zaczęła iść wyraźnie w górę. 4 lata temu też te 12% to było zaskoczenie bo oni mocno zyskiwali na finiszu. Teraz też coraz częściej mają ok 12-13%

Dla Lewicy lepiej jak są Anty Konfa niż Anty Pis bo Pis to prawie komunistyczna partia w programie socjalnym i podejściu do obywateli. Tym niezdecydowanym nie przekonają do siebie

poza tym socjalny elektorat PIs jesli ma gdzies przeskoczyć to na Lewicę właśnie 

Dobra ja ostatecznie zdecydowałem się na KO. Zagłosuję na kogoś z KO z listy krakowskiej.

W poprzednich wyborach głosowałem na PiS a mianowicie na Gowina.

Myślałem nad Trzecią drogą ale nie lubię PSL-u.

Wczoraj w debacie jak zwykle fajnie wypadł Bosak, którego lubię, ale jak sobie pomyślę o: Braunie, Mentzenie czy Korwinie to ja pi****le w życiu.

Lewica też nie, bez przesady.

PiS swoją nieudolnością i teraz tą aferą z generałami ostatecznie mnie zraził.

KO - no dobra Tusk - Niemiec, i jeszcze dwa dni temu bym ich wykluczał tak jak Lewicę, ale po przemyśleniu, wiek średni, jestem wykształcony, jestem mieszkańcem dużego miasta, pracuje na etacie w zagranicznej firmie, czyli chyba jestem typowym elektoratem KO i oni chyba najbardziej powinni dbać o moje interesy. Więc wypada na KO.

Edytowane przez mcreativo

• matek zablokował(a) ten temat
  • Reikai odblokował(a) ten temat