obi Opublikowano 4 Września Udostępnij Opublikowano 4 Września Panowie, to że gramy to wiadomo, ale pytanie kto potwierdza swoją obecność! FB#2 @Stromile @piotreksuper @El-Maniaque @Buu @bulek @szogo - forza Inter! 9pkt, zero brameczek straconych, dawać sąsiada! @Boowka @bulls2006 @Links @O.G Bean FB#1 @popeye @GeDDo @RonnieArtestics @t_omko @rafalsupergan Ja @Krzemo @cvbe @blaugrana @Mar To są listy z poprzedniego roku, awans do jedynki mają stro i bulek jak dobrze pamiętam. Nie wiem kto spadł... pytam się was: czy gracie dalej, a chętnych do stworzenia np. FB#3 proszę o deklaracje gotowości, może się uda stworzyć trzeci poziom. Let's go! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 4 Września Udostępnij Opublikowano 4 Września Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 4 Września Udostępnij Opublikowano 4 Września Gram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 4 Września Udostępnij Opublikowano 4 Września Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 4 Września Udostępnij Opublikowano 4 Września Gram. zaniast cvbe powinien być @Skam obi jak juz się wysiliłeś na temat to wysil się sorawdzic kto spadł i zrob listę wg stanu na sezon 23/24 ;] soadl na pewno krzemo i nie wiem czy skam czy t_omko. Trza zajrzeć na Yahoo na totale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 5 Września Udostępnij Opublikowano 5 Września gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 5 Września Udostępnij Opublikowano 5 Września Szybko ruszamy. Gram. 10 godzin temu, obi napisał(a): To są listy z poprzedniego roku, awans do jedynki mają stro i bulek jak dobrze pamiętam. Nie wiem kto spadł... pytam się was: czy gracie dalej, a chętnych do stworzenia np. FB#3 proszę o deklaracje gotowości, może się uda stworzyć trzeci poziom. Let's go! Zdecydowanie nie. Stro i szogo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 5 Września Udostępnij Opublikowano 5 Września W FB#1 taka była kolejność. 1. rafalsuper 2. obi 3. GeDDo 4. Jarosław Smyczke (Sons of Anarchy) - ?? 5. Mar 6. blaugrana 7. popeye 8. t_omko 9. Maks - Skammerzy - ?? 10. Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 5 Września Udostępnij Opublikowano 5 Września Ja czwarty Skam dziewiąty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El-Maniaque Opublikowano 6 Września Udostępnij Opublikowano 6 Września Gram dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulls2006 Opublikowano 9 Września Udostępnij Opublikowano 9 Września gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 10 Września Udostępnij Opublikowano 10 Września W dniu 4.09.2023 o 22:04, obi napisał(a): @szogo - forza Inter! 9pkt, zero brameczek straconych, dawać sąsiada! Obi ten Inter? bo nie wiem czy dołączyć nie no poważnie gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 12 Września Udostępnij Opublikowano 12 Września Zbierze, ktoś to do kupy co na razie ustalono, kto gra itd. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 12 Września Udostępnij Opublikowano 12 Września Ja moge ale w weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalsupergan Opublikowano 12 Września Udostępnij Opublikowano 12 Września Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 15 Września Udostępnij Opublikowano 15 Września Rezygnuję, dzięki za grę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 16 Września Udostępnij Opublikowano 16 Września (edytowane) Fb#1 23/24 1. rafalsuper 2. obi 3. @GeDDo ? 4. Ronnie 5. Mar 6. blaugrana 7. @popeye ? 8. t_omko NIE 9. stromile 10. Szogo Fb#2 1. Krzemo 2. Skam NIE ( dał mi info na priv ze nie gra) 3. bulek 4. Bulls2006 5. Piotreksuper 6. @Boowka ? 7. @Links ? 8. @O.G Bean ? 9. El-Maniaque 10. Buu NIE @Boowka był trzeci w fb2 z tego co doczytałem wiec powinien awansowac za tomko jesli potwierdzi. No ale: Mamy już dwie rezygnacje, oraz nie spodziewam się pojawienia się og bean i Links wiec bedzie ciężko sklecić druga ligę. Kiedys graliśmy chyba po 14-16 osób już na ostatnich poziomach, wiec możliwe ze zrobimy jedna ligę po prostu. Edytowane Środa o 04:31 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 16 Września Udostępnij Opublikowano 16 Września Dzieki za grę - w tym roku nie wystartuje ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 16 Września Udostępnij Opublikowano 16 Września 3 godziny temu, RonnieArtestics napisał(a): Kiedys graliśmy chyba po 14-16 osób już na ostatnich poziomach, wiec możliwe ze zrobimy jedna ligę po prostu. jeśli liga będzie liczyła 10 drużyn, to oczywiście gram. jeśli więcej niż 10, to nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 16 Września Udostępnij Opublikowano 16 Września 52 minuty temu, GeDDo napisał(a): jeśli liga będzie liczyła 10 drużyn, to oczywiście gram. jeśli więcej niż 10, to nie. Jak ktoś znajdzie 3-5 chętnych to będą dwie ligi, jak nie to co mogę poradzić innego jak więcej drużyn. Skąd taki warunek jesli mogę wiedzieć ? Mysle ze na 12-14 drużyn też bedzie fun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi