Reikai Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Teraz, człowiek...morza napisał(a): moze dopiszemy zasade ze musi byc 4 polakow w skladzie? Ciekawe w sumie, skoro w samym PLK jest wymog posiadania ich. Ale moze 3, bo przy 4 to juz bedzie grzebanie w Waclawach Pinskich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Teraz, Reikai napisał(a): Ciekawe w sumie, skoro w samym PLK jest wymog posiadania ich. Ale moze 3, bo przy 4 to juz bedzie grzebanie w Waclawach Pinskich. przy dwóch tez będzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 W sumie mam wrażenie że pick pierwszy daje olbrzymia przewagę Patrząc na zawodników mam 1>>>2-5>>reszta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Teraz, Gregorius napisał(a): W sumie mam wrażenie że pick pierwszy daje olbrzymia przewagę Patrząc na zawodników mam 1>>>2-5>>reszta Tez tak myslalem, ale jak sie czlowiek rozejrzal przez te ostatnie 25 lat w skladach, to bylo na prawde wielu kozakow i perelek, totalnie zapomnianych. Szkoda, ze w moim prime jak jezdzilem na wszystkie mecze Anwilu wyjazdowe, to nie pamietam z nich nic xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 jest gdzies archiwum e-basket zeby sobie poprzpominac? xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Teraz, człowiek...morza napisał(a): jest gdzies archiwum e-basket zeby sobie poprzpominac? xd E basket na zawsze w serduszku. Tam pisal Michal Lizak z tego co pamietam, teraz prezes Slaska. Ja korzystam z wikipedii, proballers i plk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 3 minuty temu, Reikai napisał(a): Tez tak myslalem, ale jak sie czlowiek rozejrzal przez te ostatnie 25 lat w skladach, to bylo na prawde wielu kozakow i perelek, totalnie zapomnianych. Szkoda, ze w moim prime jak jezdzilem na wszystkie mecze Anwilu wyjazdowe, to nie pamietam z nich nic xD No i już poszedł zawodnik który wyleciał mi z głowy i spowodował że powinno być w moim zapisie 1>>>2-6>>reszta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 @Koelner czemu ten sezon? Poprzedni mial w c*** lepszy CM steal, jako ze Koelner zbustowal sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 5 minut temu, Reikai napisał(a): @Koelner czemu ten sezon? Poprzedni mial w c*** lepszy CM steal, jako ze Koelner zbustowal sezon. Jak zbustował? Biorę go jak robił rozpierdol w Eurolidze i Prokom doszedł do elite 8 wtedy zdecydowanie bardziej wymiatał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 6 minut temu, Reikai napisał(a): @Koelner czemu ten sezon? Poprzedni mial w c*** lepszy CM steal, jako ze Koelner zbustowal sezon. Oglądałeś eurolige kiedyś?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 No Woods w tym wybranym sezonie to od niechcenia na jednej nodze wszystkimi krecil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 k**** pamietam ten sezon Greera w Śląsku @człowiek...morza i mecze Euroligi chyba szły na TV4 (to od Polsatu zdaje się) - a ten Murzynek robił robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Co to za busty poszły, tu tylko jeden pick był godny nr 1. Nasz, polski z wąsikiem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 (edytowane) 2 minuty temu, Koelner napisał(a): Jak zbustował? Biorę go jak robił rozpierdol w Eurolidze i Prokom doszedł do elite 8 wtedy zdecydowanie bardziej wymiatał. Dyskusyjne imo, on w twoim sezonie nawet nie byl MVP finalow w PLK, to cos jak wybrac Currego 2015 w ATF. 2 minuty temu, fluber napisał(a): Oglądałeś eurolige kiedyś?:) Wiadomka, w eurolidze wymiatal, mimo ze bardziej mi imponowal ten sezon Slaska i Greera, ale Woods rok wczesniej nie mial mozliwosci za bardzo w tej eurolidze pograc, bo przyszedl w trakcie sezonu. A w PLK obnizyl loty w porownaniu do poprzedniego sezonu. Edytowane 23 Sierpnia 2023 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Finał Asseco Anwil 4:0 1 Game Woods 19/9/8 2 game Woods 14/10/8 3 game Woods 4/6/4 4 game 31/11/3 MVP finałów? Stary kiedyś Maciulis dostał mimo że rzucił 0 pkt ;] 2 minuty temu, LAF napisał(a): Pierwsze dwa picki safe bet mocno safe chociaż branie ówczesnego Prokomu to safe bo to była niestety pełna dominacja oraz największe sukcesy na arenie europejskiej w historii polskiej koszykówki Asseco Prokom vs Olympiakos Pireus game 1 79-83 Woods 23/11 game 2 73-90 Woods 20/14 game 3 81-78 Woods 18/5/4 game 4 70-86 Woods 16/5/2 w ogóle ilość wymuszania fauli to co mecz 7/8 przejebany był gość byłem na tym meczu Asseco Prokom vs Real Madrid 9 December 2009 19:45 | EuroLeague (euroleaguebasketball.net) robił robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 2 minuty temu, LAF napisał(a): a tego ktoś pamięta ? Nawet wódkę z nim piłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 20 minut temu, Koelner napisał(a): game 1 79-83 Woods 23/11 game 2 73-90 Woods 20/14 game 3 81-78 Woods 18/5/4 game 4 70-86 Woods 16/5/2 czemu bez %fg podajesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał(a): czemu bez %fg podajesz? bo mi się tak podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Teraz, Koelner napisał(a): bo mi się tak podoba to akurat widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 4 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): to akurat widać gm 1 9/11 za 2 1/3 za 3 gm 2 7/12 za 2 0/2 za 3 gm 3 4/8 za 2 3/6 za 3 gm 4 1/6 za 2 4/7 za 3 proszę bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi