bogans2 Opublikowano 6 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2023 To bez warunkow @LAF pisal @RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 6 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2023 No ale to wprowadza tylko zamieszanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 6 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2023 @LAF robi dobra robotę także niech kontynuuje ja nie mam czasu w tym tygodniu wiec na spokojnie - tez wrzucałem bez warunków na początku takze Chill @RonnieArtestics Także spokojnie @LAF wrzucaj na bierząco co policzysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2023 tylko się Ronnie nigdzie nie jebnij... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 6 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2023 Usunął @LAFwyniki? Akurat priorytety mam rozpisane to by w miarę szybko poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 6 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2023 2 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Usunął @LAFwyniki? Akurat priorytety mam rozpisane to by w miarę szybko poszło Hahaha co za dziecinada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 6 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2023 3 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Usunął @LAFwyniki? Akurat priorytety mam rozpisane to by w miarę szybko poszło Ja właśnie liczę i wrzucę przed końcem dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 6 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2023 OKC Spencer Dinwiddie. Witamy @ozzy110 Full MLE 4 lata z PO $12,405,000, $13,025,250, $13,645,500, $14,265,750 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 6 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2023 (edytowane) Landry Shamet SPADA DO IV TURY Marcus Morris NOP Eric Gordon UTA Jordan Clarkson MEM Jonas Valenciunas MEM Russell Westbrook SAC Santi Aldama MIA Aleksandar Vazenkov 19,975,609/ 2+TO BOS Kevin Love ATL Alec Burks LAC Joe Ingles BOS Caleb Martin IND Victor Oladipo MEM Alex Caruso DEN TJ McConnell CHA Delon Wright PHX Josh Okogie TOR Mattisse Thybulle LAL Jalen McDaniels PHX Hunter Tyson DET Jock Landale SAC Drew Eubanks CHI Nickeil Alexander-Walker QUALIFYING OFFER Dante Exum CHA Kentavious Caldwell-Pope GSW Trey Lyles PHI Goga Bitadze PHI Jae Crowder LAL Kelly Olynyk WAS Mike Muscala NOP Otto Porter LAL Luka Saminic DAL Aaron Holiday NOP Patty Mills DAL Craig Porter JR SPADA DO IV TURY Larry Nance JR SAC Spencer Dinwiddie OKC Malik Monk LAL Monte Morris PHX Kyle Anderson DEN Jaxson Hayes MIL Dennis Smith JR HOU Cam Reddish MIL Jae'sean Tate NOP Derrick Jones JR NOP Coby White ATL Andre Drummond ATL Torrey Craig IND Orlando Robinson DET - CZEKA Aaron Wiggins DET Oshae Brissett DET Isiah Mobley MIL JAVON FREEMAN LIBERTY MIN Mason Plumlee MIL Hamidou Diallo HOU Troy Brown JR SPADA DO IV TURY Stash Filip Petrusev UTA Extension Jazz Caris Levert 30/2 1+PO TAK Extension Celtics CJ McCollum 75/2+1PO TAK Extension Raptors Pascal Siakam 4 letni max 192,192mln TAK Extension Bulls Tyus Jones 48/4(3+1 PO) TAK Extension Hornets Saddiq Bey 56/4 (3+1 PO) TAK Extension Anthony Edwards - DRE/5 TAK Extension Markelle Fultz - 29/2 TAK Extension Nuggets Royce O' Neal 25/3 TAK Edytowane 7 Września 2023 przez ozzy110 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 6 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2023 Wyrównuje Orlando Robinsona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 6 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2023 4 minuty temu, ernie9005 napisał(a): Wyrównuje Orlando Robinsona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 6 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2023 A Gordon trafia do mnie czy jak? Bo nie ma go u LAFa a u @ozzy110 za bardzo nie wynika z tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 6 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2023 1 minutę temu, Szulim napisał(a): A Gordon trafia do mnie czy jak? Bo nie ma go u LAFa a u @ozzy110 za bardzo nie wynika z tego No jak nie: Eric Gordon UTA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 6 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2023 1 minutę temu, Szulim napisał(a): A Gordon trafia do mnie czy jak? Bo nie ma go u LAFa a u @ozzy110 za bardzo nie wynika z tego No u @ozzy110 jest jak byk że Utah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 6 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2023 Sorry panowie - na Mobile w ogóle nie widać przypisów drużyn w poście @ozzy110 dopiero jak odwróciłem telefon to się ukazało nie było pytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 6 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2023 3 minuty temu, Szulim napisał(a): Sorry panowie - na Mobile w ogóle nie widać przypisów drużyn w poście @ozzy110 dopiero jak odwróciłem telefon to się ukazało nie było pytania Jak przy poście @ozzy110 przesuniesz w bok to widać listę drużyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 7 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 Nie wyrównuje Landale'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 7 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 Rozumiem, że Burks u mnie, natomiast Love odrzucił i spada do kolejnej tury? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 7 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 1 godzinę temu, Braveheart22 napisał(a): Rozumiem, że Burks u mnie, natomiast Love odrzucił i spada do kolejnej tury? Pierwsza część się zgadza, druga już nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 7 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 Jakim cudem Trey Lyles - Phi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi