Kily Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 @RappaR wrzuć aktualną kolejnosć w pierwszy post tematu draftowego: 1. @P_M 2. @Kily 3. @RappaR 4. @BMF 5. @the_secret 6. @Qcin_69 7. @julekstep 8. @ernie9005 Jesteśmy na etapie wyboru Qcina, a po nim Julek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 napiszcie mi kiedy moja kolej po prostu xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Teraz, Qcin_69 napisał(a): napiszcie mi kiedy moja kolej po prostu xd Teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 ten Dr Strangelove dobry pick w komedii, gdybym nie zapomniał to sam bym dał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 2 minuty temu, the_secret napisał(a): ten Dr Strangelove dobry pick w komedii, gdybym nie zapomniał to sam bym dał Przeciez ten film w ogole nie jest smieszny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 @RappaR imo lepiej bez tego typa wyżej będzie się grało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 2 minuty temu, the_secret napisał(a): @RappaR imo lepiej bez tego typa wyżej będzie się grało Bez @Qcin_69 na pewno lepiej by się grało, bo właśnie podjebał mi pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Kurczę, ten Qcinek kilka dobrych wyborów, wrr. Btw. jest możliwość podmianki wyborów po drafcie? Jest jeden film mojego ~ulubionego reżysera, który mógłbym dać za tę Bitwę o Algier, a zakładam, że jej i tak nikt by nie wziął. Alien od julka byłby moim nr 1 w horrorze. A Oldboy w thrillerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Mechaniczna Pomarańcza się załapała, choć dla mnie lepszy jako dramat niż sci-fi Zasadnicze pytanie, dalej mam 2 picki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Teraz, P_M napisał(a): Zasadnicze pytanie, dalej mam 2 picki? Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Ej wtf to w końcu ja czy julek? nie dość, że julek przybył, to podpierdolił mi jedyny western, który widziałem i oceniłem na 6/10 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 1 minutę temu, P_M napisał(a): Ej wtf to w końcu ja czy julek? nie dość, że julek przybył, to podpierdolił mi jedyny western, który widziałem i oceniłem na 6/10 xD do usług! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 (edytowane) 15 minut temu, P_M napisał(a): Ej wtf to w końcu ja czy julek? nie dość, że julek przybył, to podpierdolił mi jedyny western, który widziałem i oceniłem na 6/10 xD Teraz po Julku Qcin, potem Secret, BMF, RappaR, ja i dopiero Twoje dwa picki Edytowane 28 Sierpnia 2023 przez Kily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Teraz, Kily napisał(a): Teraz po Julku Qcin, potem BMF, RappaR, ja i dopiero Twoje dwa picki ja jebe, ale zjebaliście mi całą zabawę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 4 minuty temu, P_M napisał(a): ja jebe, ale zjebaliście mi całą zabawę... Do końca urlopu po 4 filmy dziennie i dasz jakoś radę:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 4 minuty temu, fluber napisał(a): Do końca urlopu po 4 filmy dziennie i dasz jakoś radę:) Ech, po prostu zapisywałem się do czegoś innego. Na początku nawet westernów nie było. Jakbym wiedział, że będę miał tyle filmów do obejrzenia, które mi nie leżą tematycznie, to raczej bym spasował z udziału w zabawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 2 minuty temu, P_M napisał(a): Ech, po prostu zapisywałem się do czegoś innego. Na początku nawet westernów nie było. Jakbym wiedział, że będę miał tyle filmów do obejrzenia, które mi nie leżą tematycznie, to raczej bym spasował z udziału w zabawie. Nom, ale czemu Ci te westerny nie pasują, skoro ich nigdy nie oglądałeś z tego co pisałeś? Teraz ja chyba wybieram?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Teraz, BMF napisał(a): Teraz ja chyba wybieram?... Jeszcze @the_secret, o którym przez chwilę zapomniałem Po nim Ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Teraz, BMF napisał(a): Nom, ale czemu Ci te westerny nie pasują, skoro ich nigdy nie oglądałeś z tego co pisałeś? Teraz ja chyba wybieram?... Wiadomo, że coś tam człowiek widział, ale nie tak całkiem świadomie, bardziej na zasadzie "bo leciało w tv" kiedyś, ale no jest to dla mnie odrzucająca tematyka. @Qcin_69 jeden z moich ulubionych filmów ever - K-Pax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 1 minutę temu, P_M napisał(a): @Qcin_69 jeden z moich ulubionych filmów ever - K-Pax miałem 1 z 3 do wyboru, ale K-spać chyba mi najbardziej z tej trójki leżał, choć druga pozycja była o włos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi