P_M Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 2 minuty temu, RappaR napisał(a): Jak już jesteś takim fanem Nolana, mogłeś wybrać choć jeden jego dobry film Może zająłbyś się lepiej zaktualizowaniem pierwszego postu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Jeśli przygodowe to u nas ,,filmy akcji'', to ja bym przesunął Władcę Pierścieni do filmów akcji i wybrał 3,5h-epika do eposu. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 2 minuty temu, ignazz napisał(a): Ten film ma wszystko od muzy emocji po aktora na topie wtedy. Chyba ciężko będzie go pokonać. powiem ci tyle: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 1 minutę temu, BMF napisał(a): Jeśli przygodowe to u nas ,,filmy akcji'', to ja bym przesunął Władcę Pierścieni do filmów akcji i wybrał 3,5h-epika do eposu. ;] To już trochę większe kombinacje niż prosta zmiana akcyjniaka na przygodówkę. A przypominam, że mi zabroniono prostego przesunięcia wybranego filmu z jednej kategorii do drugiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 3 minuty temu, P_M napisał(a): Może zająłbyś się lepiej zaktualizowaniem pierwszego postu? może w końcu nooby i niewdzięcznicy docenicie najlepszego ogarniacza 1szych postów w atfach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 3 minuty temu, BMF napisał(a): Jeśli przygodowe to u nas ,,filmy akcji'', to ja bym przesunął Władcę Pierścieni do filmów akcji i wybrał 3,5h-epika do eposu. ;] A z tym eposem to byłem przekonany, że ta zabawa zmusi mnie do jego nadrobienia, ale być może to wciąż nie jest odpowiedni czas na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 1 minutę temu, julekstep napisał(a): może w końcu nooby i niewdzięcznicy docenicie najlepszego ogarniacza 1szych postów w atfach Ty nie miałeś, 60 aktualizacji na dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Ja wrzuce swoje do 20tej. Jestem w pracy do 17, a 4 kategorii jesxczr nie wybralem. Prosze nie spoilerowac jesscze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 3 minuty temu, julekstep napisał(a): może w końcu nooby i niewdzięcznicy docenicie najlepszego ogarniacza 1szych postów w atfach nah, też musiałem Cię upominać, musiałbym sam się tym zająć, żeby być zadowolonym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 1 minutę temu, Kily napisał(a): To już trochę większe kombinacje niż prosta zmiana akcyjniaka na przygodówkę. A przypominam, że mi zabroniono prostego przesunięcia wybranego filmu z jednej kategorii do drugiej Na mój gust można byłoby zmieniać dowolnie to wszystko pod warunkiem, że dany film nie pojawił się w spoilerach. 1 minutę temu, Kily napisał(a): A z tym eposem to byłem przekonany, że ta zabawa zmusi mnie do jego nadrobienia, ale być może to wciąż nie jest odpowiedni czas na to No właśnie na początku podszedłem do ,,wybiorę sztampowo, chill", a od połowy ,,wybiorę filmy, które uważam, że ludzie powinni znać" - i ten epos nie daje mi spokoju. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 2 minuty temu, P_M napisał(a): nah, też musiałem Cię upominać, musiałbym sam się tym zająć, żeby być zadowolonym. to w kolejnym ATFie trzymam za słowo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 O, @człowiek...morzapolajkował Wong Kar Waia. Może być śmieszny wybór jak na takie grono graczy (stare dziady). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 ja się zastanawiam czy w nieueropejskim pójść sztampowo w kandydata do nr1 czy jednak pójść po sympatii dla beki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Ponawiam: Taka kolejność pasuje? To zaczynamy od jutra, 12 dni na kategorię i założę odpowiedni temat Moja propozycja taka kolejność: 1. sport - najgorsza kategoria, to od niej zacznijmy 2. dramat - zdecydowanie najmocniejsza kategoria, niech ona przynajmniej pójdzie w całości 3. animacja - mocna kategoria, powinna pójść 4. epos - najdłuższa, jeśli dojdziemy aż do 4, to warto ją zrobić siłą rozpędu 5. wojenne - kolejna bardzo mocna kategoria 6. film polski - bo kiedyś musi pójść, a tutaj sporo alternatywnych 7 - science ficiton - pójdzie w try miga, bo większość zna 8 - western - kolejna kategoria, która może być problematyczna(ja lubię, filmy są tutaj bardzo dobre, ale...) 9 - akcji - to prawie każdy zna, a jak nie, to się to akurat bardzo przyjemnie ogląda 10 - nieeuropejskie - chyba najtrudniejsza kategoria, najwięcej mocnych alternatywnych wyborów 11 - polskie komedie - znowu lekko i przyjemnie 12 - europejskie - druga trudna kategoria z mocnymi alternatywami, jeśli dojdziemy do niej 13 - komedie - szybko pójdzie 14 - thriller/horror - prawie same klasyki co się zna 15 - kryminał - na sam koniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 2 minuty temu, julekstep napisał(a): pójść po sympatii dla beki Typuję Legendę pijanego mistrza. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Teraz, RappaR napisał(a): Ponawiam: Taka kolejność pasuje? Nie. Kryminały i thrillery muszą być dużo wcześniej. Animacja może pójść i na koniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Teraz, BMF napisał(a): Typuję Legendę pijanego mistrza. ;] Ja wiem co chce wziąć, w sumie obiecałem z 6 lat temu to znajomemu obejrzeć Teraz, Kily napisał(a): Nie. Kryminały i thrillery muszą być dużo wcześniej. Animacja może pójść i na koniec. Czemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Bo w tych kategoriach są kapitalne filmy. Głupio by było gdyby gracze wysiedli w trakcie zabawy i wszystko się odbyło bez tak dobrych kategorii. A animacja niejako przeciwnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Zgadzam się z Kilym (zgadzam się dlatego, że do końca września nie mam czasu, a z tych nie widziałem jednego filmu ;] ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 wojenne i westerny na sam koniec... reszta mi rybka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi