RappaR Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 10 minut temu, Kily napisał(a): Dobra, kolejność teraz i tak nie ma znaczenia. Wybieram sportowy, a Wy się zdecydujcie co pasuje do kategorii akcji, a co nie, żebym później znowu nie musiał czytać o niskim value, niedopasowaniu i innych pierdołach. Bez znajomości kryteriów trudno wybrać. To jest proste pytanie @RappaR. Czy kategoria ma być pojemna tak jak początkowo pisałeś czy jednak mamy celować w ścisłe znaczenia słowa "akcja". Ma być pojemna, jeśli to film akcji czyli przygodowy, sensacyjny, wyścigowy etc to ładuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 13 minut temu, Kily napisał(a): Jeśli chociaż przygodowe są ok to proszę o zmianę nazwy kategorii na "filmy akcji i przygodowe" żeby się nikt nie przypierdolił po czasie. ej ale to zmienia postać rzeczy bo pod 'filmy akcji i przygodowe' coś może mi bardziej pasować niż Szklana Pułapka (ideolo pod 'filmy akcji') Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Teraz, julekstep napisał(a): ej ale to zmienia postać rzeczy bo pod 'filmy akcji i przygodowe' coś może mi bardziej pasować niż Szklana Pułapka (ideolo pod 'filmy akcji') No i? Raz zmieniłeś pick i mi Kily będzie płakał do 2077 o to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Dobra, jak jest akceptacja to wrzucam przygodówkę. Teraz to mi akurat lotto czy sobie Julek zamieni Szklaną pułapkę na coś lepszego, bo już mi tą zmianą nie podpieprzy niczego bardziej pytanie co inni na to, bo z jednej strony nazwa kategorii może wprowadzać w błąd, a z drugiej w pierwszym poście jasno było o tych przygodowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 (edytowane) 3 minuty temu, Kily napisał(a): Dobra, jak jest akceptacja to wrzucam przygodówkę. Teraz to mi akurat lotto czy sobie Julek zamieni Szklaną pułapkę na coś lepszego, bo już mi tą zmianą nie podpieprzy niczego bardziej pytanie co inni na to, bo z jednej strony nazwa kategorii może wprowadzać w błąd, a z drugiej w pierwszym poście jasno było o tych przygodowych no właśnie jak akcja + przygodowy to Indy się idealnie wpasowuje widać że ślunska spółdzielnia ma się dobrze! Edytowane 29 Sierpnia 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Ja źle dałem pick. Myślałem, że idziemy w dół i wziąłbym western, a nie europejski Znaczy P_M na bank mi nie podpieprzy go, bo o nim pewnie nigdy nie słyszał nawet, ale bym miał skończony draft też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 1 minutę temu, julekstep napisał(a): widać że ślunska spółdzielnia ma się dobrze! ślunska od siedziby założyciela? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Ja też myślałem, że ma być typowo film akcji i dlatego wziąłem Wejście smoka. Jeśli ta kategoria jest szersza to też chętnie zmienię na inny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Czy Amadeus wpasuje się w epos? 2 minuty temu, RappaR napisał(a): Ja źle dałem pick. Myślałem, że idziemy w dół i wziąłbym western, a nie europejski Znaczy P_M na bank mi nie podpieprzy go, bo o nim pewnie nigdy nie słyszał nawet, ale bym miał skończony draft też to, że nie oglądam westernów, to nie znaczy, ze o nich nie słyszalem, ja nie fluber, nie żyję w lesie, żebym o SW nie słyszał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 3 minuty temu, Kily napisał(a): ślunska od siedziby założyciela? że niby Rappar ma kolegów poza ślunskiem? JAAAAAASNE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Teraz, P_M napisał(a): Czy Amadeus wpasuje się w epos? Nie. Jak można zmieniać wybory, to ja też chcę, bo jak przygodowy to film akcji, to ja mam 3,5h-przygodowego epica w zanadrzu. ;] Tak że może lepiej nie otwierać tej furtki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 @Kily Ostatnią Krucjatę było brać, absolutnie najlepsza część Indy'ego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Chętnych na wymiany akcyjniaków nie brakuje. Nie wiem czy będzie otwarta ta furtka dla nieczytających pierwszego posta, ale jakby co to w tej kategorii wybierano w tej kolejności: 1. RappaR 2. Secret 3. BMF 4. P_M 5. Julek 6. Qcin 7. Ernie 8. Kily I jakby miały być podmianki to chyba też w tej kolejności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 1 minutę temu, P_M napisał(a): @Kily Ostatnią Krucjatę było brać, absolutnie najlepsza część Indy'ego 50/50 z Arką osobiście też wolę setting Krucjaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Jak już jesteś takim fanem Nolana, mogłeś wybrać choć jeden jego dobry film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 @RappaR wbijaj tytuły poprawnie https://www.filmweb.pl/film/Człowiek%2C+który+zabił+Liberty+Valance'a-1962-31837 "Mężczyzna, który zastrzelił wolność Valanca" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 2 minuty temu, Kily napisał(a): Chętnych na wymiany akcyjniaków nie brakuje. Nie wiem czy będzie otwarta ta furtka dla nieczytających pierwszego posta, ale jakby co to w tej kategorii wybierano w tej kolejności: 1. RappaR 2. Secret 3. BMF 4. P_M 5. Julek 6. Qcin 7. Ernie 8. Kily I jakby miały być podmianki to chyba też w tej kolejności. Terminator 2 jest filmem akcji, jest niepodważalnym 1# i zostaje u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Wszyscy już wybrali westerny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Teraz, ignazz napisał(a): Wszyscy już wybrali westerny? Nie. @RonnieArtestics na koniec wybiera we wszystkich kategoriach, więc póki co bez spilerów. A faktycznie w westernach zostały bardzo mocne tytuły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 1 minutę temu, RappaR napisał(a): Terminator 2 jest filmem akcji, jest niepodważalnym 1# i zostaje u mnie Ten film ma wszystko od muzy emocji po aktora na topie wtedy. Chyba ciężko będzie go pokonać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi