Kily Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Teraz, MarcusCamby napisał(a): @Kily zajebisty wybór. Moim zdaniem jedynka w swojej kategorii. Czasem najprostsze wybory są najlepsze. Dziwi tylko, że teraz, skoro tylko ty już mogłeś wybrać dramat No właśnie miało iść na koniec, ale już RA się czaił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 SnS fajny film którego nigdy specjalnie nie lubiłem xd w sensie doceniam i ogólnie super, ale taki Leon Zawodowiec to sciągał go dupa imo xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 nudny, rankingowy pick fajne patrzydło, ale nie rozumiem zachwytów tbh (nie jest to case jak z Ojcem Chrzestnym który dla mnie jest po prostu niestrawny, ale dalej nie rozumiem aż takiego hajpu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Teraz, Qcin_69 napisał(a): SnS fajny film którego nigdy specjalnie nie lubiłem xd w sensie doceniam i ogólnie super, ale taki Leon Zawodowiec to sciągał go dupa imo xd Lol, nie. Leon Zawodowiec w tej mocnej konkurencji nie ma szans na TOP5. Ogólnie dramat to najmocniejszy zestaw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 1 minutę temu, Qcin_69 napisał(a): SnS fajny film którego nigdy specjalnie nie lubiłem xd w sensie doceniam i ogólnie super, ale taki Leon Zawodowiec to sciągał go dupa imo xd k**** z ciężkim sercem i bólem dupy ale muszę się zgodzić z cyganem Teraz, MarcusCamby napisał(a): Leon Zawodowiec w tej mocnej konkurencji nie ma szans na TOP5. idź zająć 9 miejsce w simce co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 (edytowane) @julekstep i @Qcin_69 juz robia trash jak zwykle w ATF. SnS rankongowy pick taaaa ale nie u Ciebie xD Jakby Andy wyjechal na rydwanie z wiezienia to pewnie bylaby topka u Qcina Edytowane 28 Sierpnia 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 2 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Jakby Andy wyjechal na rydwanie z wiezienia to pewnie bylaby topka u Qcina ale nie wyjechał więc co najmniej 2 noty w dół! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 1 minutę temu, agresywnychomik napisał(a): Jakby Andy wyjechal na rydwanie z wiezienia to pewnie bylaby topka u Qcina Julek wyjeżdza do roboty na Flinstona, powinni go za to zamknąć ale w Wwa nikogo to już nie dziwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 2 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): @julekstep i @Qcin_69 juz robia trash jak zwykle w ATF. SnS rankongowy pick taaaa ale nie u Ciebie xD Jakby Andy wyjechal na rydwanie z wiezienia to pewnie bylaby topka u Qcina haha nie Byku, ja po prostu nie jestem fanem aż takim tego filmu, miał fajny klimat i fajna historie, ale mi osobiście on nie podszedł - czasami tak jest ze wiesz ze coś jest dobre, ale po prostu Ci się nie podoba- nie miałeś tak nigdy? Leona mogę oglądać 10 razy w roku, SnA dwa przez całe życie i mi w zupełności wystarczy, Forresta Gumpa tez wole po stokroć od SnS, bo prostu na mnie ten film takiego wrażenia nie wywarł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 6 minut temu, julekstep napisał(a): fajne patrzydło, ale nie rozumiem zachwytów tbh (nie jest to case jak z Ojcem Chrzestnym który dla mnie jest po prostu niestrawny, ale dalej nie rozumiem aż takiego hajpu) julekstep jednak nie gra jakby co, kazał przekazać. Tak, zdecydowanie trzeba było grać z formułą konieczności wyboru filmu, którego chociaż jeden uczestnik nie widział, bo te zamulacze jak BMF czy Kily wybierają nudne filmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 (edytowane) Teraz, BMF napisał(a): julekstep jednak nie gra jakby co, kazał przekazać. japa tam atfowy noobie idź rankingi wertuj! Edytowane 28 Sierpnia 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 (edytowane) 2 minuty temu, Qcin_69 napisał(a): haha nie Byku, ja po prostu nie jestem fanem aż takim tego filmu, miał fajny klimat i fajna historie, ale mi osobiście on nie podszedł - czasami tak jest ze wiesz ze coś jest dobre, ale po prostu Ci się nie podoba- nie miałeś tak nigdy? Leona mogę oglądać 10 razy w roku, SnA dwa przez całe życie i mi w zupełności wystarczy, Forresta Gumpa tez wole po stokroć od SnS, bo prostu na mnie ten film takiego wrażenia nie wywarł Jasne ze caly ten atf to kwestia gustów i ja to rozumiem ale bez przesady żeby dissować SNS w tej rundzie to jest STEAL. Edytowane 28 Sierpnia 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Teraz, julekstep napisał(a): japa tam atfowy noobie Typie, jak ja oglądałem arcydzieła wojennego kina z lat 60-tych, to Ty na Shreka mówiłeś Ojciec Chrzestny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 1 minutę temu, BMF napisał(a): Typie, jak ja oglądałem arcydzieła wojennego kina z lat 60-tych, to Ty na Shreka mówiłeś Ojciec Chrzestny. Ja jestem Ojcem Chrzestnym forumowych atfów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Teraz, agresywnychomik napisał(a): Jasne ze caly ten atf to kwestia gustów i ja to rozumiem ale bez przesady żeby dishować SNS w tej rundzie to jest STEAL. ale tu nikt nie dissuje (przynajmniej nie zauważyłem żeby tak było) - no i ja generalnie uważam ze w tym ATF ciężko o jakiś steal bo jest to chyba najbardziej subiektywny ze wszystkich ATFow w historii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Teraz, Qcin_69 napisał(a): ale tu nikt nie dissuje (przynajmniej nie zauważyłem żeby tak było) - no i ja generalnie uważam ze w tym ATF ciężko o jakiś steal bo jest to chyba najbardziej subiektywny ze wszystkich ATFow w historii Ok... Licze że ogladniesz te filmy xD a nie pojdziesz w średnią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Teraz, julekstep napisał(a): Ja jestem Ojcem Chrzestnym forumowych atfów Pls, raczej takim Shrekiem: dziwny typ ze specyficznym urokiem, którego lepiej mieć w grze niż nie mieć, ale overall takie 7/10, pewnego poziomu nigdy nie przeskoczył i już pewnie nie przeskoczy. ;]] Jak wejdzie Ronnie, to już będzie 120 filmow i półroczna zabawa tak na oko. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Teraz, BMF napisał(a): Pls, raczej takim Shrekiem: dziwny typ ze specyficznym urokiem, którego lepiej mieć w grze niż nie mieć, ale overall takie 7/10, pewnego poziomu nigdy nie przeskoczył i już pewnie nie przeskoczy. ;]] Jak ja jestem Shrekiem to Pablo to Lord Farquaad! Ty możesz być moim Osłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 (edytowane) To co, nikt nie wetuje ? XD do gwiazdki tak czy siak mysle zdążymy jak jeszcze ja dołączę ! Edytowane 28 Sierpnia 2023 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Poważnie? Kolejny gracz? A pomyśleć, że był już zamysł na grę w cztery osoby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi