BMF Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 2 minuty temu, julekstep napisał(a): nie ma problemu Yup. Ale o co chodzi z tym 5-godzinnym filmem. ;]] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 16 minut temu, the_secret napisał(a): Czysta Formalność, 5 cm na sekundę, Seksmisja, Wszyscy jesteśmy Chrystusami, Okuribito, Latający Cyrk Monthy Pythona - Żywot Briana, Kariera Nikosia Dyzmy, 7 samurajów, Bitwa o Algier, Spirited Away, Miś, Ben Hur, Coco Ja mam już teraz 42 filmy do obejrzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Tak w skrocie XX wiek to epos ( wielowatkowy film o rozbudowanej fabule ) opowiadajacy o historii Wloch XX wieku a przy okazji tez o losach bohateraow granych przez De Niro i Depardieu. Nie taki ostatni film znowu. Bertolucci to ikona kina europejskiego, jakby ktos nie slyszal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 1 minutę temu, ernie9005 napisał(a): Tak w skrocie XX wiek to epos ( wielowatkowy film o rozbudowanej fabule ) opowiadajacy o historii Wloch XX wieku a przy okazji tez o losach bohateraow granych przez De Niro i Depardieu. Nie taki ostatni film znowu. Bertolucci to ikona kina europejskiego, jakby ktos nie slyszal. 43 cyk, cyk @P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 3 moje ostatnie picki już mogę podać. Na bank nie pójdą i na bank P_M nie widział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 3 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): 43 cyk, cyk @P_M Akurat wiek XX już na liscie był w ramach tych 42 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Moge zmienic na krotszy jakby co. Ale 3h 23 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 6 minut temu, ernie9005 napisał(a): Tak w skrocie XX wiek to epos ( wielowatkowy film o rozbudowanej fabule ) opowiadajacy o historii Wloch XX wieku a przy okazji tez o losach bohateraow granych przez De Niro i Depardieu. Nie taki ostatni film znowu. Bertolucci to ikona kina europejskiego, jakby ktos nie slyszal. Nom, ale why, daj jakiś feedback. Bo jeszcze się okaże, że fluber Cię namówił na eksperyment i każesz nam oglądać 5h film, bo c*** i czemu nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 1 minutę temu, BMF napisał(a): Nom, ale why, daj jakiś feedback. To pierwszy film, ktory mi przyszedl do glowy jak zobaczylem, ze ma byc epos. Kojarzy mi sie to slowo z monumentalna forma po prostu Ale moge zmienic, nie ma sprawy. Moze nawet na lepszy film. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 @P_M for the win ??!! Dzien świstaka steal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Hej, Widze sporo moich ulubiknych filmów jest jeszcze nie wybranych, czy mógłbym dołączyć ? Ja raczej będę rzucał znanymi, nie jestem koneserem jakims. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 5 minut temu, agresywnychomik napisał(a): @P_M for the win ??!! Dzien świstaka steal. po zakończeniu draftu wchodzimy w duecie z niewybranych i zamiatamy szachownicę. Taką mam koncepcje, kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 6 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): Hej, Widze sporo moich ulubiknych filmów jest jeszcze nie wybranych, czy mógłbym dołączyć ? Ja raczej będę rzucał znanymi, nie jestem koneserem jakims. To jest ważna informacja do ustalenia przed moim wyborem. Już raz miałem ustaloną koncepcję draftu, a tu nagle dołączyło trzech nowych graczy i zaczęli podpierdalać filmy. Niektóre nawet po podmiance dla wybranych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 3 minuty temu, Kily napisał(a): To jest ważna informacja do ustalenia przed moim wyborem. Już raz miałem ustaloną koncepcję draftu, a tu nagle dołączyło trzech nowych graczy i zaczęli podpierdalać filmy. Niektóre nawet po podmiance dla wybranych. No Wybieraj dalej, mam z 6 kategorii już ułożonych, wszystkiego mi nie zabierzesz jednym ruchem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 1 minutę temu, RonnieArtestics napisał(a): No Wybieraj dalej, mam z 6 kategorii już ułożonych, wszystkiego mi nie zabierzesz jednym ruchem Kily'emu chodzi o w drugą stronę, ze jak będzie jego ostatnia kolejka, to Ty podpierdolisz mu w tych swoich te jego niewybrane jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 No a ile kategorii mu zostało? Westernu na pewno dziś nie wybiore xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 (edytowane) Dobra plan był taki żeby wybrać na koniec filmwebowy/imdb nr 1 bez podziału na kategorie na sam koniec, ale widzę, że jednak trzeba się ubezpieczyć Edytowane 28 Sierpnia 2023 przez Kily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Kily safe pick, bdb film 8/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Teraz, Kily napisał(a): Dobra plan był taki żeby wybrać na koniec nr 1 bez podziału na kategorie na sam koniec, ale widzę, że jednak trzeba się ubezpieczyć No i już coś zajebales mi xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 @Kily zajebisty wybór. Moim zdaniem jedynka w swojej kategorii. Czasem najprostsze wybory są najlepsze. Dziwi tylko, że teraz, skoro tylko ty już mogłeś wybrać dramat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi