P_M Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 1 minutę temu, MarcusCamby napisał(a): Ogólnie tak wstępnie szacuje, że walka może się rozegrać między Wami dwoma. Pocałunek śmierci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 2 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Przecież za Gran Torino dostałeś mocne propsy od mnie i nawet mocnego oponenta P_Ma Ogólnie tak wstępnie szacuje, że walka może się rozegrać między Wami dwoma. chyba k**** o 8me miejsce! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Marcus Maximus Cambinus Provocatus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 @P_M powrót do przyszłości najlepszy western. Grubo poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Teraz, MarcusCamby napisał(a): @P_M powrót do przyszłości najlepszy western. Grubo poszło Jest grubo, dlatego pytam czy dla Was ok czy nie. Musiałbym na szybko jakiś western teraz oglądać, żeby mieć sensowny pick do wrzucenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Teraz, MarcusCamby napisał(a): @P_M powrót do przyszłości najlepszy western. Grubo poszło Najslabsza czesc trylogi Teraz, P_M napisał(a): Jest grubo, dlatego pytam czy dla Was ok czy nie. Musiałbym na szybko jakiś western teraz oglądać, żeby mieć sensowny pick do wrzucenia Wez to zmien z automatu ostatnie miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Teraz, P_M napisał(a): Jest grubo, dlatego pytam czy dla Was ok czy nie. Musiałbym na szybko jakiś western teraz oglądać, żeby mieć sensowny pick do wrzucenia mam w głowie, akurat dwa idealne typy. Najlepszy western i najlepsza komedia. Wrzucasz i można ogłosić Cię mistrzem bez głosowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 @Kily podasz link do filmwebu tego filmu Hero? Bo jest ich kilka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 2 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): mam w głowie, akurat dwa idealne typy. Najlepszy western i najlepsza komedia. Wrzucasz i można ogłosić Cię mistrzem bez głosowania Rzuć na priv, bo aż jestem ciekaw. Powrót do przyszłości może robić za western, skoro Incepcja robi za film akcji, tzn. western tam był drugoplanowy względem sci-fi, ale niewątpliwie był. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 To się robi parodia ten ATF lub znaki czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 (edytowane) 2 minuty temu, the_secret napisał(a): @Kily podasz link do filmwebu tego filmu Hero? Bo jest ich kilka https://www.filmweb.pl/film/Hero-2002-35798 Chyba ten. Edytowane 28 Sierpnia 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 @MarcusCamby yup, dobre byłyby te picki, chociaż filmy słabo pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Dobra @Kily możesz lecieć, a ja idę obejrzeć jakiś western Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 (edytowane) Czysta Formalność, 5 cm na sekundę, Seksmisja, Wszyscy jesteśmy Chrystusami, Okuribito, Latający Cyrk Monthy Pythona - Żywot Briana, Kariera Nikosia Dyzmy, 7 samurajów, Bitwa o Algier, Spirited Away, Miś, Ben Hur, Coco to mam do obejrzenia u innych użytkowników @RappaR pisałem ci żebyś nie dodawał tego śmieszka ostatniego i co? Dał do eposu jakieś 5 godzinne gówno 7 minut temu, P_M napisał(a): Dobra @Kily możesz lecieć, a ja idę obejrzeć jakiś western Odpal sobie to https://www.filmweb.pl/film/Zabójstwo+Jesse'ego+Jamesa+przez+tchórzliwego+Roberta+Forda-2007-209978 Miałem w planie to dać do westernu, ale zapomniałem Edytowane 28 Sierpnia 2023 przez the_secret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 2 minuty temu, the_secret napisał(a): Czysta Formalność, 5 cm na sekundę, Seksmisja, Wszyscy jesteśmy Chrystusami, Okuribito, Latający Cyrk Monthy Pythona - Żywot Briana, Kariera Nikosia Dyzmy, 7 samurajów, Bitwa o Algier, Spirited Away, Miś, Ben Hur, Coco to mam do obejrzenia u innych użytkowników @RappaR pisałem ci żebyś nie dodawał tego śmieszka ostatniego i co? Dał do eposu jakieś 5 godzinne gówno Pytałem was czy dodać 8, byliście za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 6 minut temu, RappaR napisał(a): Pytałem was czy dodać 8, byliście za. zignorowałeś moje veto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 1 minutę temu, P_M napisał(a): zignorowałeś moje veto Było już po dodaniu go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Ja moge nie grac, jesli jest z tym jakis problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 2 minuty temu, ernie9005 napisał(a): Ja moge nie grac, jesli jest z tym jakis problem. pls nie ma problemu po prostu nooby przygotowują linie obrony pod swoje niskie pozycje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Widze że prowadzący niczym w familiadzie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi