Qcin_69 Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 nie wiem czy był w historii ATFow drugi który miał tak elastyczne zasady jak ten xd Jakby Ignazz albo Alonzo uczestniczyli to już byłaby afera ze Lutka Danielaka chcą okraść z nominacji do top8 kreacji w historii polskiego kina i kto mu to wynagrodzi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 1 minutę temu, julekstep napisał(a): @RappaR przy okazji dopisz batmana qcinowi i mi łowcę jeleni DOBRA TO WYMIENIAM ja jebe, braveheart to ten epos, który w miarę wpisuje się w kategorię, ale nigdy tego filmu nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 (edytowane) 1 minutę temu, Qcin_69 napisał(a): nie wiem czy był w historii ATFow drugi który miał tak elastyczne zasady jak ten xd a po głosowaniu i tak będą afery jak zwykle! 1 minutę temu, P_M napisał(a): ja jebe, braveheart to ten epos, który w miarę wpisuje się w kategorię, ale nigdy tego filmu nie widziałem serio nie widziałeś? to masz fajny prezent ode mnie! genialny film i chyba jedyny na którym zawsze mi łezka idzie! i musiałem szybko zamieszać bo inaczej musiałbym brać nudne długie filmy z dużymi accolades albo moooocno naciągać kategorię Edytowane 28 Sierpnia 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Teraz, P_M napisał(a): ja jebe, braveheart to ten epos, który w miarę wpisuje się w kategorię, ale nigdy tego filmu nie widziałem no to ładny akurat wybór Julka xd Bedzie trzeba poprosić Pablo żeby tez głosował bo Julek niebezpiecznie zbliża się do 7 miejsca! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 1 minutę temu, Qcin_69 napisał(a): Bedzie trzeba poprosić Pablo żeby tez głosował bo Julek niebezpiecznie zbliża się do 7 miejsca! hahahhahahhaha skisłem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 @RappaR @julekstep gnój wam w zupę, spółdzielnio! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 1 minutę temu, julekstep napisał(a): serio nie widziałeś? to masz fajny prezent ode mnie! genialny film i chyba jedyny na którym zawsze mi łezka idzie! No właśnie nigdy się nie zebrałem w sobie, żeby świadomie to obejrzeć, na pewno widziałem za dzieciaka w kawałkach ten film na polsacie, ale no jestem fair i nie wybierałem tego picku, mimo że pewnie jest bardzo dobry w tej kategorii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Teraz, Kily napisał(a): @RappaR @julekstep gnój wam w zupę, spółdzielnio! nie możesz nas nazywać spółdzielnią dopóki komisja śledcza @MarcusCamby nie przyzwoli! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Sytuacja wyglądała tak, że poprosiłem RappaRa o zmianę kategorii Czasu apokalipsy na epos, żeby wziąć w wojennym Łowcę jeleni. RappaR się nie zgodził, no to mówię - ok, będę stratny i wezmę Bravehearta. RappaR dorzucił mi w międzyczasie Julka i jego furę picków, w tym Łowcę jeleni i Bravehearta. XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Teraz, Kily napisał(a): Sytuacja wyglądała tak, że poprosiłem RappaRa o zmianę kategorii Czasu apokalipsy na epos, żeby wziąć w wojennym Łowcę jeleni. RappaR się nie zgodził, no to mówię - ok, będę stratny i wezmę Bravehearta. RappaR dorzucił mi w międzyczasie Julka i jego furę picków, w tym Łowcę jeleni i Bravehearta. XD Mówiłem, że zabawa została popsuta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 (edytowane) Teraz, P_M napisał(a): Mówiłem, że zabawa została popsuta oj tam obejrzysz Bravehearta przynajmniej! Edytowane 28 Sierpnia 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 @RappaR wez popraw kolejnosc w pierwszym picku, brakuje kilyego, masz 2 razy secreta i wez sie przyloz z tymi tytułami i pisz je porządnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 1 minutę temu, P_M napisał(a): @RappaR wez popraw kolejnosc w pierwszym picku, brakuje kilyego, masz 2 razy secreta i wez sie przyloz z tymi tytułami i pisz je porządnie. Za bardzo się skupia na machlojkach i stąd wychodzi burdel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 1 minutę temu, Kily napisał(a): Za bardzo się skupia na machlojkach i stąd wychodzi burdel Najlepszy film akcji - Wściekły Maksymilian Najlepszy film sportowy - Skałka Najlepsza komedia - Doktor Dziwna Miłość Najlepszy film sportowy - pieniężna piłka Najlepszy film sportowy - Trener Furman Najlepszy film niezachodni - Stary chłopiec Najlepsza komedia - Brania niebiescy Najlepszy film sportowy - W pułapce marzeń Niektórzy jak znam życie wchodzą na pierwszą stronę tematu używają ctrl+f i wpisują frazę i potem jest rozpierdol... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 28 minut temu, julekstep napisał(a): a po głosowaniu i tak będą afery jak zwykle! serio nie widziałeś? to masz fajny prezent ode mnie! genialny film i chyba jedyny na którym zawsze mi łezka idzie! i musiałem szybko zamieszać bo inaczej musiałbym brać nudne długie filmy z dużymi accolades albo moooocno naciągać kategorię Pozatym Mel z dlugimi włosami i twardym akcentem = każda żona chetnie oglądnie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 pieniężna piłka brzmi jeszcze lepiej niż pasożyt 4 minuty temu, P_M napisał(a): Najlepszy film akcji - Wściekły Maksymilian Najlepszy film sportowy - Skałka Najlepsza komedia - Doktor Dziwna Miłość Najlepszy film sportowy - pieniężna piłka Najlepszy film sportowy - Trener Furman Najlepszy film niezachodni - Stary chłopiec Najlepsza komedia - Brania niebiescy Najlepszy film sportowy - W pułapce marzeń Niektórzy jak znam życie wchodzą na pierwszą stronę tematu używają ctrl+f i wpisują frazę i potem jest rozpierdol... pieniężna piłka brzmi jeszcze lepiej niż pasożyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 @BMF to nie jest kraj dla starych ludzi jako thriller? pamiętam, że wynudziłem się na tym filmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Teraz, P_M napisał(a): @BMF to nie jest kraj dla starych ludzi jako thriller? pamiętam, że wynudziłem się na tym filmie Już ustalmy, że mamy inny gust i rozejdźmy się, bo ja już nie wiem co Ci mogę odpisywać. XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 czy ktoś ma już listę produkcji na których @P_M się nie wynudził? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał(a): czy ktoś ma już listę produkcji na których @P_M się nie wynudził? Matrix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi