Qcin_69 Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 raz już Gajusz Apoloniusz Diokles na podium ATFa mnie dowiózł! Pora na Jude Ben Hura! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Teraz, Kily napisał(a): To co @RappaR, @Qcin_69 ma western do zmiany, tak? O to to No, ale i tak teraz wybierają po równo i po zastanowieniu lecą za The_secret bo nie fair, że 4 graczy wybrało w 11 przed nowymi i jako jedyny nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 lol myślałem że 8 to 2 zaraz dopiszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Teraz, RappaR napisał(a): Po tej rundzie @julekstep i @Qcin_69 macie miec po 11 picków więc dobierajcie. I nie, trylogia dolarowa liczy się za jeden czyli muszę western zmienić, jo? troche lipa bo oglądałem tylko te 2 w czasach gdy na TVN7 puszczali westerny w czwartki zdaje się wieczorem haha Teraz, julekstep napisał(a): lol myślałem że 8 to 2 zaraz dopiszę to Ty tez dołączyłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 1 minutę temu, Qcin_69 napisał(a): to Ty tez dołączyłeś? Teraz to dopiero simki będą się ciągnąć. A to call w pracy, a to dzieci uśpić, a to zaorać Flubera i Pablo, a teraz jeszcze dojdzie film dokończyć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 1 minutę temu, Qcin_69 napisał(a): to Ty tez dołączyłeś? tak nie pozwolę ci wejść do top6 mordko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Pianista to polski film? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 3 minuty temu, Qcin_69 napisał(a): raz już Gajusz Apoloniusz Diokles na podium ATFa mnie dowiózł! Pora na Jude Ben Hura! A widziałeś ten film? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 1 minutę temu, BMF napisał(a): Pianista to polski film? Tu nie chodzi o to by jakiegoś oscar baita jak najbardziej naciągnąć do danej kategorii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 1 minutę temu, BMF napisał(a): Pianista to polski film? Też nad nim myślałem, ale główni producenci to Francja Niemcy, jeżeli chodzi o studio, tworzące film. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Teraz, BMF napisał(a): Pianista to polski film? The film was a co-production by France, the United Kingdom, Germany and Poland. jeśli to się nie łapie to zmieniam na Wodzireja np Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 1 minutę temu, julekstep napisał(a): The film was a co-production by France, the United Kingdom, Germany and Poland. jeśli to się nie łapie to zmieniam na Wodzireja np nie łapie, możesz zmieniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 (edytowane) Przede wszystkim w głównych rolach są anglojęzyczni aktorzy, więc niebałdzo polski Edytowane 28 Sierpnia 2023 przez Kily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 @RappaR to zmień mi polski na Wodzireja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 @Qcin_69 masz jeszcze dwa picki(za garść dolarów się nie liczy) I po Tobie @the_secret po nim Ty znowu 11 pick, potem @julekstep 2 picki itd @Qcin_69 - skasuj jeden z nich, @the_secret i tak nie ma na forum i Ci nie ukradnie, a po prostu no - z oryginalnej piątki, czterech wybrało 11 pick przed wami, secret też zasługuje na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 (edytowane) Z........to moglby byc steal w kategorii film wojenny Edytowane 28 Sierpnia 2023 przez ernie9005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 7 minut temu, P_M napisał(a): A widziałeś ten film? NAJWYŻEJ OBEJRZĘ xd 2 minuty temu, RappaR napisał(a): @Qcin_69 masz jeszcze dwa picki(za garść dolarów się nie liczy) I po Tobie @the_secret po nim Ty znowu 11 pick, potem @julekstep 2 picki itd @Qcin_69 - skasuj jeden z nich, @the_secret i tak nie ma na forum i Ci nie ukradnie, a po prostu no - z oryginalnej piątki, czterech wybrało 11 pick przed wami, secret też zasługuje na to to wyjeb mi film wojenny, coś innego wybiorę, muszę sobie poprzypominac jakieś inne tytuły, a te nowa trójkę zostaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Teraz, ernie9005 napisał(a): moglby byc steal w kategorii film wojenny Usun spojler 1 minutę temu, Qcin_69 napisał(a): NAJWYŻEJ OBEJRZĘ xd Skasuj jeden z filmów teraz i w końcu ogarnęliśmy burdel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 3 minuty temu, RappaR napisał(a): Usun spojler @julekstepjuz go wybral w innej kategorii, to chyba juz nie mozna go brac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 4 minuty temu, ernie9005 napisał(a): @julekstepjuz go wybral w innej kategorii, to chyba juz nie mozna go brac. A dobra, nie pamiętam do końca każdego picku Ja w sumie mam swoje 4 picki do końca i wiem, że nikt mi ich nie weźmie Na koniec właśnie zostawiłem to czego nikt nie weźmie Może nie wygrają te picki swoich kategorii, ale mi się bardzo podobały @the_secret Masz teraz jeden pick, bo doszło dwóch graczy Snatch świetny, myślałem go do kryminału, ale nigdy bym nie uznał za komedię Widzę, że komedia mocno, ale to mocno gnojona tutaj, bo w sumie jako jedyny wybrałem faktycznie komedię, a nie coś, co ma tag na filmwebie komedia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi