P_M Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Teraz, fluber napisał(a): Król lew to pewna jedynka To zależy, czy będziemy oceniać jako animację, gdzie technicznie wypada meh, czy na bazie sentymentu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 3 minuty temu, Reikai napisał(a): nie mowiac o wplywie na wychowanie pokolen. jesz robaki krzycząc Hakuna Matata? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Uwaga, spoilerowe pytanie: potraktujecie tak jak na Zachodzie Dekalog za jeden film i oglądnięcie te 6h? ;]]] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Teraz, BMF napisał(a): Ja to bym może powymieniał jakieś swoje wybory jeśli można tbh. ;] Mnie też kusiło jak zaczęli jechać po Shreku by zmienić na Króla Lwa Wiedziałem o obu, ale dla mnie Shrek > Król Lew. Jeszcze myślałem by dać nieoczywisty pick do oglądania, ale obiektywnie Shrek jest od niego też lepszy W sumie Gran Torino u mnie nie powinno być i powinny być dwa inne picki, ale uznałem, że nie mogę sobie pozwolić na zrobienie listy bez Clinta Eastwooda. Jedynie zjebałem, że Keanu nie mam nigdzie z moich ulubionych aktorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Teraz, BMF napisał(a): Uwaga, spoilerowe pytanie: potraktujecie tak jak na Zachodzie Dekalog za jeden film i oglądnięcie te 6h? ;]]] Tfu, z 10h, haha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 1 minutę temu, fluber napisał(a): Król lew to pewna jedynka Ze względu na fame pewnie tak, ale osobiście to mam pozycje dużo bardziej przez siebie lubiane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Teraz, BMF napisał(a): Uwaga, spoilerowe pytanie: potraktujecie tak jak na Zachodzie Dekalog za jeden film i oglądnięcie te 6h? ;]]] Nie bądź c***em Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Teraz, BMF napisał(a): Uwaga, spoilerowe pytanie: potraktujecie tak jak na Zachodzie ******* za jeden film i oglądnięcie te 6h? ;]]] nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 1 minutę temu, julekstep napisał(a): jesz robaki krzycząc Hakuna Matata? Film proroczy Nie będziesz miał niczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Teraz, RappaR napisał(a): Film proroczy Nie będziesz miał niczego Tam twój dom, gdzie twój zadek xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 O, Gran Torino, Bardzo lubię. Lepszy od Forresta Gumpa, zarówno w roli komedii jak i dramatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 5 minut temu, julekstep napisał(a): @RappaR ile będzie czasu między głosowaniem w kategoriach bo może i jak bym wjechał jak @Qcin_69 gra ale to musi być chociaż ten tydzień na 1-2 kategorie! Mówiłem - wstępnie 4 dni na kategorie(powiększamy do 5 z powodu Qcina), jeśli ma być nas 7 to 6 dni wydaje się w miarę spoko. 1 film na dzień w skrajnym wypadku jest do przerobienia, no jak ktoś faktycznie będzie miałl 6/6 do obejrzenia to można o 2 czy 3 dni wydłużyć, ale to już pod warunkiem, że pisze codziennie postępy i jeśli się nie wyrobi, i on i jego filmy wypadają z zabawy całkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Teraz, MarcusCamby napisał(a): O, Gran Torino, Bardzo lubię. Lepszy od Forresta Gumpa, zarówno w roli komedii jak i dramatu +1 Gran Torino, to ten film Eastwooda, gdzie nie przeszkadza, że Eastwood gra tam po prostu samego siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 @Qcin_69 Rocky już był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Teraz, Qcin_69 napisał(a): 5.Najlepszy film sportowy- Rocky 6.Najlepszy western- Dobry, zły i brzydki Oba były Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Teraz, Kily napisał(a): Oba były ok już poprawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Ale dziękuję za potwierdzenie, że Dobry, zły i brzydki top Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 szkoda że c***ek @Qcin_69 podjebał mi Coco w takim razie @Qcin_69 dublujesz 2 filmy kasztanie @RappaR to wjadę po picku BMFa żeby nie robić zamieszania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 (edytowane) Ej, nie fair, chciałem brać Oldboya. Będziecie oglądać ten Dekalog za karę. ;]]] Edytowane 28 Sierpnia 2023 przez BMF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Teraz, BMF napisał(a): Ej, nie fair, chciałem brać Oldboya. Będziecie oglądać ten Dekalog za karę. ;]]] Ale jedną część z tych filmów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi