Kily Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 2 minuty temu, the_secret napisał(a): prawilna wersja to ta 4h? Oglądałem ten film tylko raz w 2016 roku i właśnie tą 4h wersje 3:49. Ta rozszerzona wersja reżyserska to z kolei 4:11 i wyszła bodajże w 2014 roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Teraz, Kily napisał(a): 3:49. Ta rozszerzona wersja reżyserska to z kolei 4:11 i wyszła bodajże w 2014 roku. Kily przy wyborach nie bierze jeńców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 1 minutę temu, RappaR napisał(a): Dzień Świra, Shrek po latach dalej bawi Tak czy inaczej musisz poczekać na kryzys wieku średniego z ponownym ogladaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Teraz, fluber napisał(a): Tak czy inaczej musisz poczekać na kryzys wieku średniego z ponownym ogladaniem https://www.polskieradio.pl/23/272/artykul/320009,kryzys-wieku-sredniego-to-mit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 @RappaR twój pick rozumiem w kategorii Western? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 2 minuty temu, P_M napisał(a): @RappaR twój pick rozumiem w kategorii Western? Film akcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Jak tak dalej pójdzie, to dojdzie do błędu w Matrixie i P_M wygra tego ATFa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Zbijam internetową pione z Fluberem w kwestii Shreka. Kocham polski dubbing, ale jest jeden film który ma prawo go pobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 4 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Jak tak dalej pójdzie, to dojdzie do błędu w Matrixie i P_M wygra tego ATFa. Niemożliwe, spierdolę coś po drodze, wybierając po sympatii, plus zawsze zapominam, żeby w tej zabawie się zamknąć i dyskutuję na temat picków i potem ludzie się na mnie obrażają i zaniżają moje picki, dodatkowo zbytnio bronię swoich. Idealny przepis na niewygranie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 26 minut temu, P_M napisał(a): Niemożliwe, spierdolę coś po drodze, wybierając po sympatii, plus zawsze zapominam, żeby w tej zabawie się zamknąć i dyskutuję na temat picków i potem ludzie się na mnie obrażają i zaniżają moje picki, dodatkowo zbytnio bronię swoich. Idealny przepis na niewygranie xD Wziąłeś jako 1#. Nie używaj czasu przyszłego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Forumowicze bawiący się w filmowego ATFa i @the_secret po środku. Koloryzowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 @BMF pickuj Obywatel Kane zdecydowanie mocny pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 a ten film akcji trochę kategoria pułapka, bo niby każdy zna sporo filmów co lubi, ale coś bardzo dobrego wybrać już ciężej. Myślałem nad French Connection i Gorączką, ale to jednak bardziej do kryminału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Teraz, the_secret napisał(a): a ten film akcji trochę kategoria pułapka, bo niby każdy zna sporo filmów co lubi, ale coś bardzo dobrego wybrać już ciężej. Myślałem nad French Connection i Gorączką, ale to jednak bardziej do kryminału Zależy co kto lubi, dla mnie ta kategoria jest pełna mocnych picków, ale ja takie filmy lubię. Z kolei z komedii zagranicznych wziąłem dosłownie jedyną, która mi się podobała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 2 minuty temu, RappaR napisał(a): Zależy co kto lubi, dla mnie ta kategoria jest pełna mocnych picków, ale ja takie filmy lubię. Z kolei z komedii zagranicznych wziąłem dosłownie jedyną, która mi się podobała. no ja wlasnie lubie bardzo kino akcji, ale miałem trochę zagwozdke co wybrać, myślałem jeszcze nad czyms z Tomem Cruisem i z komediami mam podobnie, niby lubie, ale jak się zastanowić to mało co oceniłem powyzej 7/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 @BMF lot świetny pick, ale najnowszy mad max to szrot, strasznie źle mi się to oglądało xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Teraz, P_M napisał(a): @BMF lot świetny pick, ale najnowszy mad max to szrot, strasznie źle mi się to oglądało xD. Ja wiem. xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Teraz, BMF napisał(a): Ja wiem. xd To czemu wybrałeś? XD Rappar miło, że fight club wziąłeś, był u mnie na shortliscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Teraz, P_M napisał(a): To czemu wybrałeś? XD Na rottentomatoes jest dobrze oceniony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Teraz, P_M napisał(a): To czemu wybrałeś? XD Rappar miło, że fight club wziąłeś, był u mnie na shortliscie W sensie, nie jestem zaskoczony, że Ci się nie podobało. xd Genialny film, nie fair porównanie, bo pod względem kreacji świata trzy poziomy wyżej przez wcześniejszą trylogię, ale zjada na śniadanie te wszystkie typowe filmy akcji, a w filmach akcji mam mocny współczesny bias, więc te filmy w sumie lubię. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi