fluber Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 7 minut temu, julekstep napisał(a): no nie widzę 'animacji' która na męskim forum mogłaby wyprzedzić Shreka (bo raczej nikt z tu głosujących nie będzie miał sentymentów do żadnych z najbardziej klasycznych 'księżniczkowych' bajek....no może jest jedna która może powalczyć) Chyba żartujesz, przecież tu jest tak obvious jedynką i z pewnością nie jest to shrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Teraz, fluber napisał(a): Chyba żartujesz, przecież tu jest tak obvious jedynką i z pewnością nie jest to shrek jeśli masz na myśli to co myślę (w sensie że rebus NBA + animacja = ?) to szanujmy się xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Teraz, RappaR napisał(a): To nie ta część Żart był tak przedni, że został wykorzystany w pierwszej części, a druga do niego nawiązywała Nie chce psuć Ci picku, Shrek to mocna pozycja, ale dziwi mnie, że Julek widzi w nim no brainera do jedynki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 8 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Swoją drogą czy można @RappaR głosować w jednej tematyce jak się obejrzało wszystkie filmy? Nie jestem Rapparem, ale tak, generalnie czym więcej głosów, tym lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 4 minuty temu, fluber napisał(a): Chyba żartujesz, przecież tu jest tak obvious jedynką i z pewnością nie jest to shrek Sympatia sympatią, Shrek jest po prostu lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 2 minuty temu, julekstep napisał(a): jeśli masz na myśli to co myślę (w sensie że rebus NBA + animacja = ?) to szanujmy się xD Ten film o którym myślę powinien być jedynką na każdym forum. Ale nie będę spoilerowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 3 minuty temu, fluber napisał(a): Ten film o którym myślę powinien być jedynką na każdym forum. Ale nie będę spoilerowal Przesadzasz. Shrek FTW 4 minuty temu, fluber napisał(a): Ten film o którym myślę powinien być jedynką na każdym forum. Ale nie będę spoilerowal Plsu sam mówiłeś, że filmów nie masz czasu i chęci oglądać, więc no taka se opinia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Blade Runner to kultowe dzieło gdzie muzyka robi swoje te mroczne mokre klimaty i pytanie o sens życia. Piękny obraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 2 minuty temu, fluber napisał(a): Ten film o którym myślę powinien być jedynką na każdym forum. Ale nie będę spoilerowal Yup, jest sporo lepszych animacji IMHO, nawet tych znanych-znanych, Shrek miał po prostu mocny kulturowy impakt akurat w timeline'ie wpisującym się w wieku średniego usera e-nba (widzę premiera 2001, a nie jakiś 1994, bo o tym filmie możesz mówić) + wybitny dubbing (ale to bez znaczenia dla oceny filmu). Ale że ta zabawa polega na oglądnięciu wszystkich wybranych filmów, to tbh jest to średni atut*. * chyba, że skończy się tak, że ludzie będą udawać, że oglądnęli te 500 filmów i w sumie nie wiem czy jechać trochę po bandzie od kolejnych wyborów, m.in. w animacji. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Z komediodramatów to polecam Wam polski sejm. Na jesień ponoć nowy sezon wchodzi na ekrany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 4 minuty temu, RappaR napisał(a): Przesadzasz. Shrek FTW Plsu sam mówiłeś, że filmów nie masz czasu i chęci oglądać, więc no taka se opinia No skoro ja widziałem na pewno 3 animacje lepsze niż Shrek, a niewiele oglądam... To jest typową jazda na sentymencie i tym że w pewnym czasie leciał na TVN 4 razy w roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 3 minuty temu, BMF napisał(a): Ale że ta zabawa polega na oglądnięciu wszystkich wybranych filmów, to tbh jest to średni atut*. * chyba, że skończy się tak, że ludzie będą udawać, że oglądnęli te 500 filmów i w sumie nie wiem czy jechać trochę po bandzie od kolejnych wyborów, m.in. w animacji. ;] Ja mam nadzieję też, że nie będzie tu sytuacji w stylu "nie widziałem danego filmu" ale jest wysoko w rankingach to go wybiorę Ja np już pogodziłem się z tym, że w wojennych filmach i westernach będę nisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 1 minutę temu, fluber napisał(a): No skoro ja widziałem na pewno 3 animacje lepsze niż Shrek, a niewiele oglądam... To jest typową jazda na sentymencie i tym że w pewnym czasie leciał na TVN 4 razy w roku. i jeszcze Stuhr go dubbingował! hatfu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 3 minuty temu, julekstep napisał(a): i jeszcze Stuhr go dubbingował! hatfu! Shrek to dobry film, jedna z lepszych animacji, ale po prostu jest kilka lepszych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 1 minutę temu, fluber napisał(a): Shrek to dobry film, jedna z lepszych animacji, ale po prostu jest kilka lepszych Nienawiść do TVN przyćmiewa Ci wielkość Shreka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 5 minut temu, RappaR napisał(a): Nienawiść do TVN przyćmiewa Ci wielkość Shreka Wszystkie 3 animacje które mam wyżej można wypożyczyć na playerze, także to nie to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Teraz, fluber napisał(a): Wszystkie 3 animacje które mam wyżej można wypożyczyć na playerze, także to nie to. A Stuhr dubbinguje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Największy overrated to dla mnie jednak wybór @Kily i ten nieszczęsny Czas Apokalipsy. To jest kolejny Sergio Ramos, kolego Chyba już tutaj na forum zdarzało mi się pisać, że nie ma filmu, którego kultowości za nic nie potrafię zrozumieć. Najgorsze ratio pod względem światowego fame, a tego co obejrzałem. Biorąc pod uwagę, że powstał jako adaptacja świetnej książki, to te przegadane pierdy na wodzie wydają się ciągnąć bez końca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 2 minuty temu, RappaR napisał(a): A Stuhr dubbinguje? Ale co to ma do oceny filmu, który nie jest polski? Nie zdziwię się jak Shrek skończy drugi w tej kategorii, ale jest jeden obiektywnie wyraźnie lepszy film ( bo pozostałe dwa które mam wyżej pewnie będą niżej o ile w ogóle zostaną wybrane) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 5 minut temu, fluber napisał(a): Ale co to ma do oceny filmu, który nie jest polski? Nie zdziwię się jak Shrek skończy drugi w tej kategorii, ale jest jeden obiektywnie wyraźnie lepszy film ( bo pozostałe dwa które mam wyżej pewnie będą niżej o ile w ogóle zostaną wybrane) Inni mogą nie cenić tak wysoko jak Ty animacji o św Franciszku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi