evitacre Opublikowano 6 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 59 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): Ten team kasztanów to Twój? Wierzyć się nie chce Ten team kasztanów przegrał w ostatnim dniu 1 miejsce z @TryczekSzukarek wiec wiesz, wycisnołem co się dało z chłopaków i zostawiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 Coś słabo żyje temat naszej rozgrywki... spróbuję go trochę rozkręcić Jakby kogoś interesował ktoś z tych zawodników, to mogę ich wymienić, najlepiej w jakimś pakiecie: CJ McCollum 51,95 Andrew Wiggins 44,90 Olivier - Maxence Prosper 15,00 Kris Murray 15,00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Team Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 To ja też coś oglosze Draymond Green 45.80 Kenyon Martin Jr. 34.10 Dillon Brooks 32.40 Talen Horton-Tucker 29.50 Jett Howard 20.00 Jeśli ktoś zainteresowany to zapraszam Mam jeszcze pick 2024 więc coś w pakiecie też rozważę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 19 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 W dniu 6.10.2023 o 17:09, RonnieArtestics napisał(a): Ten team kasztanów to Twój? Wierzyć się nie chce Nie chcesz przejąć na ratownika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 19 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 58 minut temu, matek napisał(a): Nie chcesz przejąć na ratownika? Sorki mam 8 lig czyli full konto na Yahoo, wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 27 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2023 @Tocheck jeżeli się nie pomyliłem to pobraniem Joe przekroczyłeś salary, więc ban do 10.11. Przypomnij się proszę. Joe out. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 28 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2023 Rozwaze wymiane Kessler 42,7 McCollum 51,95 Wiggins 44,90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 28 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2023 Coś nie widzę perspektyw w tym sezonie i mam pick także chyba tank Mode... Mam Embida i innych fajnych rolesow oprócz Haliburtona wszystko do wzięcia za picki i młodych zdolnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 28 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2023 Ja chyba tez taki soft tank No bo co zrobie jak wypadl mi już Anfernee a Harden leci w kulki. jak wróci harden to jest na sprzedaż, do tego Tre Jones i Ziaire Williams który wazy 15 a dostaje b. Dużo minut. moge pomyśleć o siakamie ale chyba tez poczekam aż się rozkręci. lillard, Anfernee i Markkanen zostają na pewno u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 28 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2023 @Tecu @RonnieArtestics chyba w pewnym momencie przekroczyłem salary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 28 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2023 5 minut temu, Krzemo napisał(a): @Tecu @RonnieArtestics chyba w pewnym momencie przekroczyłem salary @Tecuma dyżur do końca miesiąca to Ci wrzuci bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 28 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2023 4 minuty temu, RonnieArtestics napisał(a): @Tecuma dyżur do końca miesiąca to Ci wrzuci bana Ten ruch: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 28 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2023 Godzinę temu, Krzemo napisał(a): Ten ruch: Zajrzyj do naszej tabelki, bo mi wychodzi, że jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 28 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2023 6 minut temu, Tecu napisał(a): Zajrzyj do naszej tabelki, bo mi wychodzi, że jest ok. Pod 13 jest 0, brakuje Dario Saricia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 28 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2023 8 minut temu, Krzemo napisał(a): Pod 13 jest 0, brakuje Dario Saricia Racja, mój błąd Tym bardziej dzięki za uczciwość. Może w przyszłym sezonie zmienimy kary i mniejsza dla osób które się same przyznają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 28 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2023 3 godziny temu, Tecu napisał(a): Racja, mój błąd Tym bardziej dzięki za uczciwość. Może w przyszłym sezonie zmienimy kary i mniejsza dla osób które się same przyznają? XD A ja będę jeszcze wysyłał im kwiaty, w Holandii są tanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 28 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2023 12 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): XD A ja będę jeszcze wysyłał im kwiaty, w Holandii są tanie Pomyśl jakby to nam ułatwiło sprawę To może inaczej, kto sam się zgłosi to 14cie a jak my to 30ci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 29 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 To mi tam wrzućcie spowrotem LW4 za Delona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 30 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2023 do kiedy mam bana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 30 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2023 Nie no szacunek oczywiście za uczciwość ale promowanie tego typu zachowań, i tu pisze ogólnie - abstrahując od Krzema - by było nadużyciem bo zawsze taki GM prędzej zauważy od komisha, bo może zauważyć już pol minuty po zrobieniu ruchu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi