RonnieArtestics Opublikowano 23 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2023 @Tecu pick bulka 2024 jest u ciebie i u bulka w arkuszu. Komu mam zabrać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 23 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2023 Nie przypominam sobie bym sprzedawał ten pick, bo w sumie tankowałem. Poszukam. Minnesota in: Tyus Jones, M. Bagley, K. Dunn, C. Bassey OKC in: pick 24 Minnesota, 50$, M. Plumlee, J. Nwora, S. Hauser, G. Vincent To bardziej pick @bulek do mnie a nie odwrotnie. Przejrzałem i to było wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 23 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2023 @RonnieArtestics pick Houston next year jest u mnie nie wpisany, za pick 10 oddawałem w tym drafcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 23 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2023 2 minuty temu, evitacre napisał(a): @RonnieArtestics pick Houston next year jest u mnie nie wpisany, za pick 10 oddawałem w tym drafcie Poprawione. Btw To może być dobry pick jak Pop usadzi wemby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vic Opublikowano 23 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2023 Kyle Anderson + TJ McConel + Jevon Carter + Jalen Smith Do oddania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 24 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2023 Utah Jazz Drop: Victor Oladipo i jesteśmy gotowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 25 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2023 (edytowane) dobra @RonnieArtesticswyrzucam na FA Jordana Clarxona i gotowy na Micica za 300 na waivers Edytowane 25 Września 2023 przez Tizz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 25 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2023 wróciłem z urlopu i już ogarniam swój zespół na start Fonteccio, Braun, Watford, Duarte out na sprzedaż za picki: Cole Anthony, Tre Mann (to musi być bdb oferta), Bruce Brown Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 25 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2023 OKC out J. Primo i J. Butler i już na pewno jestem gotowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 25 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2023 Toronto rezygnuje z uslug Richardsa, Maledona i Joe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vic Opublikowano 25 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2023 Out: Kyle Anderson + TJ McConel + Jalen Smith plus korzystam ze slot na”0” zaczynajmy FA madness Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 na pewno nikt nie chce: Kenneth Lofton jr. Dalen Terry jeśli do deadline nikt się nie zgłosi to oni trafiają na FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 (edytowane) Santi Aldama dostępny dość tanio wiec jak jest tu jakiś lover to zapraszam Edytowane 26 Września 2023 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Toronto in: James Bouknight Toronto out: 15$ SAS in: 15$ SAS out: James Bouknight @Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 7 minut temu, ernie9005 napisał(a): Toronto in: James Bouknight Toronto out: 15$ SAS in: 15$ SAS out: James Bouknight @Pablo81 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Zwalniam Nunna i rozumiem, że mogę grać w 12? @RonnieArtestics @Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 26 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Tak, możesz. Wieczorem postaram się kolejny update zrobić i oznaczyć kto jeszcze coś musi zrobić. Chyba z tego co pamietam @obi zaraz straci chyba rookiego jak się nie pojawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 27 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 (edytowane) W dniu 25.09.2023 o 12:00, Szulim napisał(a): wróciłem z urlopu i już ogarniam swój zespół na start Fonteccio, Braun, Watford, Duarte out na sprzedaż za picki: Cole Anthony, Tre Mann (to musi być bdb oferta), Bruce Brown Jak coś Nadal masz jednego gracza za dużo. 15 godzin temu, Pablo81 napisał(a): Tak Ty miałeś już maks kasy (300) wiec za darmo go oddałeś jakby co. @matek masz dużo salary do zejścia i jednego gracza za duzo. O polnocy deadline przypominam. @obi ty tez ponad limitem i jeden gracz za dużo. O polnocy deadline również dla ciebie. Wg regulaminu to muszę zrzucić Ci Doug McDermott i Anthony black wiec się ogarnij lepiej bo później bedzie płacz I to by było na tyle, reszta jest ok bo @goozman dał już znać kogo mam zrzucić o północy. dzis wieczorem/jutro rano wklepie składy na Yahoo, zaproszę do ligi nowych itd. W piątek lub sobotę kliknę start Season, dam jeszcze znać wtedy że można ustawiać waivers. Edytowane 27 Września 2023 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 27 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 13 godzin temu, RonnieArtestics napisał(a): masz dużo salary do zejścia Smith i Bojan out, to wystarczy? Czy jeszcze brakuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 27 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 Cole out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi