Szulim Opublikowano 13 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 13 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 Damski bokser idzie out. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 14 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 Terry Rozier do wyciągnięcia za młodzież + picki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Team Opublikowano 14 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 Ktoś chętny na Weestbrooka za pick przyszłoroczny lub $? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 14 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 Skonsolidowałbym Michael Portera i OG Annunoby za jakiegoś 1 gracza, ktoś nie chciałby rozmienić kogoś droższego na 2 graczy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 15 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2023 Kuzma, Clarkson, Fultz do wzięcia, najlepiej za jakaś młodzież Barrett również do wyciągnięcia za coś z pickiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 16 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2023 Postaram się zaktualizować składy w ten weekend, czyli pewnie jutro wieczorem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Team Opublikowano 16 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2023 Wyrzucam TyTy Washingtona i Ayo Dosunmu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 20 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 jakby ktoś miał kłopoty ze zrzutem nadmiaru salary to u mnie ciągle sporo wolnej przestrzeni + kilku ciekawych młodzieniaszków z zarobkami poniżej 20$: Cameron Thomas 19,75 22 lata, drugi SG w Nets za Dinwiddiem Jaden Hardy 18,80 21 lat, drugi PG Dallas za Doncycem/Kyrie Johnny Davis 18,00 21 lat, drugi SG Wiz za Poolem Davion Mitchell 17,85 25 lat, drugi PG Kings za Foxem Kenneth Lofton Jr. 15,00 21 lat, z papierami na granie większym minut na C w Grizz Dalen Terry 15,00 - 21 lat, drugi SF Bulls za starym DeRozanem (+ew. Craigiem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 22 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 (edytowane) Sklady zaktualizowane ale ci co Maja ponad 13 Graczy Maja zapisanych graczy na dole i nie wliczają się do salary wiec uważać. Pare osób musi zejśc jeszcze z salary, pare osób musi zejść do 13 graczy. @Kuba Team ty jako rookie podwójnie uważaj bo masz 48fp za dużo i grozi ci utrata rookasów jak nie zejdziesz do 480fp. czas na zejście do końca dnia środa 27.09 (23:59) w ten weekend w miedzyczasie ogarnę Yahoo wiec waivers startują prawdobodobnie jakoś w piątek 29.09. Jak ktoś ma błąd to dajcie znać. Edytowane 22 Września 2023 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 22 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 Zrzucam Kamagate i jestem gotowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 22 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 Cześć, ktos chętny na Kevin Huerter? nie oczekuje fajerwerków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Team Opublikowano 22 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 Weestbrook out i też jestem gotowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 22 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 6 godzin temu, RonnieArtestics napisał(a): Jak ktoś ma błąd to dajcie znać. u mnie nie ma Reddisha już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 22 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 U mnie Diop i Bitadze na bruk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 22 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 Kończę współpracę z Josh okogie i z Brandon Boston jr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 23 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2023 21 godzin temu, Tizz napisał(a): u mnie nie ma Reddisha już Ty go po prostu zrzucales czy jakiś deal to był bo nie mogę tego znaleźć ? W dniu 14.09.2023 o 11:45, Buu napisał(a): Terry Rozier do wyciągnięcia za młodzież + picki Wyślij mi na priv swojego maila, wieczorem wyślę zaproszenie do ligi na Yahoo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 23 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2023 Ktoś chętny na Chrisa Boucher za $$$? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 23 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2023 Godzinę temu, RonnieArtestics napisał(a): Ty go po prostu zrzucales czy jakiś deal to był bo nie mogę tego znaleźć ? wyjebałem go podczas draftu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 23 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2023 32 minuty temu, Tizz napisał(a): wyjebałem go podczas draftu Uzupełnione. Dalej musisz coś zejść jakby co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi