Tocheck Opublikowano 7 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 Tobias Harris do oddania za cash. Mam zamiar go zrzucić także zainteresowanych zapraszam na priv będzie mniej kombinacji na waiverach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 7 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 Tobiasz za 35 dolców do Kuby. @Kuba Team Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Team Opublikowano 7 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 6 minut temu, Tocheck napisał(a): Tobiasz za 35 dolców do Kuby. @Kuba Team Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 10 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 Pick na sprzedaż jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 11 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 Wymiana Brooklyn - Raptors Brooklyn in: Van Vleet, Lopez Brooklyn out: Davis Raptors in: Davis Raptors out: Van Vleet, Lopez @Kuba Team Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Team Opublikowano 11 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 Teraz, ernie9005 napisał(a): Wymiana Brooklyn - Raptors Brooklyn in: Van Vleet, Lopez Brooklyn out: Davis Raptors in: Davis Raptors out: Van Vleet, Lopez @Kuba Team Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 11 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 Czyżby „Rookie ogrywa drugoroczniaka” ? To lubię! @ernie9005 risky move Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 12 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 mój wybór w drafcie za pick przyszłoroczny od @goozman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 12 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 5 godzin temu, evitacre napisał(a): mój wybór w drafcie za pick przyszłoroczny od @goozman zgadza się. dziś wybiorę - mam jeszcze ostatnie wahania odnośnie 2 playerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 12 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 Mogę rozważyć oddanie aktualnego picku w drafcie. Oczekuję w zamian młodego, mało ważącego z potencjałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 12 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 26 minut temu, t_omko napisał(a): Mogę rozważyć oddanie aktualnego picku w drafcie. Oczekuję w zamian młodego, mało ważącego z potencjałem. Jak widzisz cos u mnie to Napisz sorki ale brak czasu na rozkminki ale wiem ze pick by się przydał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 12 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 Wymiana Boston - Toronto Boston in: Gobert Boston out: Wiggins Toronto in: Wiggins Toronto out: Gobert @Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 12 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 59 minut temu, ernie9005 napisał(a): Wymiana Boston - Toronto Boston in: Gobert Boston out: Wiggins Toronto in: Wiggins Toronto out: Gobert @Alonzo Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 13 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 Boston Celtics - Philadelphia 76ers: Boston out: Bruce Brown, #16 Boston in: #13 Philadelphia out: #13 Philadelphia in: Bruce Brown, #16 @Szulim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 13 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 Golden State Warriors - Utah Jazz: Golden State out: Trey Murphy III Golden State in: Grant Williams, Waiver Cash 80$ Utah out : Grant Williams, Waiver Cash 80$ Utah in: Trey Murphy III @TryczekSzukarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 13 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 U mnie nadal do wyciągnięcia ludzie z dużym potencjałem i niskim salary (za dalsze picki lub kasę) Nick Richards 29,3 Theo Maledon 24,70 Isaiah Joe 23,85 Jay Huff 15,00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 13 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 2 godziny temu, Buu napisał(a): Golden State Warriors - Utah Jazz: Golden State out: Trey Murphy III Golden State in: Grant Williams, Waiver Cash 80$ Utah out : Grant Williams, Waiver Cash 80$ Utah in: Trey Murphy III @TryczekSzukarek Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 13 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 7 godzin temu, Alonzo napisał(a): Boston Celtics - Philadelphia 76ers: Boston out: Bruce Brown, #16 Boston in: #13 Philadelphia out: #13 Philadelphia in: Bruce Brown, #16 @Szulim tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 13 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 (edytowane) Naz Reid out, DayRon Sharpe out Santi Aldama dostępny 28,75 Edytowane 13 Września 2023 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 13 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 (edytowane) wymiana: Do 76ers - Jaylin Williams Do Golden - Jonathan Kuminga @Szulim potwierdzi Edytowane 13 Września 2023 przez TryczekSzukarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi