Kuba Team Opublikowano 4 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2023 2 minuty temu, Tecu napisał(a): Oferty tylko na priv Nie można wysłać wiadomości do Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 4 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2023 Już 18 minut temu, Kuba Team napisał(a): Nie można wysłać wiadomości do Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 4 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2023 Na sprzedaż: D'Angelo Russell Kevin Huerter Trey Murphy III saddiq bey precious achiuwa Jaylin Williams Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 4 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2023 4 godziny temu, Tecu napisał(a): Oferty tylko na priv ok DM me Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Team Opublikowano 5 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2023 Wymienię PG, picki 9 i 19 oraz Weestbrooka ( pół darmo) ewentualnie za dobrą ofertę rozmienie AD jeśli ktoś chętny pisać priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 5 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2023 (edytowane) Mogę porozmawiać o: Jonathan Kuminga 25,2 26,50 trendon watford 21,1 23,95 Chris Duarte 24,3 19,20 Usman Garuba 30,2 17,50 Christian braun 15,35 Simone fontecchio 15,00 Reszta składu szkoda zapytań A i jeszcze ewentualnie picki które posiadam, mogę wymienić na jakieś lepsze a pakiecie, albo ogólnie za jakąś szanowaną i rozwojową młodzież Edytowane 5 Września 2023 przez Szulim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 5 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2023 U mnie do wymiany La Vine, Capela, Tre Jones, Hield, Harris. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 5 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2023 Mi excelowski format składów bardziej mi się podoba, choćby dlatego, że szukając salary FA-sów można sobie graczy posortować, czy po prostu znaleźć po nazwisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 5 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2023 Też mógłbym coś przydealować ale miejsca w sallary nie mam zbyt wiele, ze składu jestem w miarę zadowolony... także poza Diopem i Bitadze nie doddam nikogo za paluszki. D'Aaron Fox 59,00 Bradley Beal 53,50 DeAndre Ayton 51,10 Jarrett Allen 50,40 Wendell Carter Jr. 45,35 Keldon Johnson 44,60 Ben Simmons 40,55 Deni Avdija 33,20 Jeremy Sochan 31,75 Josh Green 24,30 Obi Toppin 19,35 Keita Bates-Diop 27,15 Goga Bitadze 19,45 pick #11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 5 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2023 Kevin Porter Jr na sprzedaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 5 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2023 Kawhi Leonard dostępny w wymianach. Mogę oddać go z pickiem nr 7 za lepszego zawodnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Team Opublikowano 5 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2023 Trade: Golden: wesley + schroder Nets: d'Angelo Russel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 5 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2023 Godzinę temu, Kuba Team napisał(a): Trade: Golden: wesley + schroder Nets: d'Angelo Russel Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 5 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2023 Kessler do oddania za pick w drafcie + taniego zawodnika do składu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 6 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2023 McCollum i Gobert ciągle dostępni do wymiany. Głównym celem zejście z salary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 6 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2023 Przepraszam za zwłokę, do końca dnia wybiorę. Waham się pomiędzy dwoma graczami i w jednej minucie jestem przekonany do jednego a w drugiej do drugiego Jakby ktoś chciał zrobić trade up to zapraszam, jest to możliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 6 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2023 Godzinę temu, Tecu napisał(a): Przepraszam za zwłokę, do końca dnia wybiorę. Waham się pomiędzy dwoma graczami i w jednej minucie jestem przekonany do jednego a w drugiej do drugiego Jakby ktoś chciał zrobić trade up to zapraszam, jest to możliwe. Kup pick #7 i po problemie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 6 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2023 Jakby ktoś pytał to wszystkie sprawy związane z ustawieniem wszystkiego na Yahoo, w tym wysłanie zaproszeń do ligi nowym graczom będę ogarniał dopiero po zejściu z salary, tak aby nie robić sobie podwójnej roboty, bo zaraz dopiero zacznie się zrzucanie i tasowanie się zawodników, wiec najlepiej to zrobić po drafcie i po zejściu z salary. @El-Maniaque 10 osób było na tak za wyrzuceniem Ciebie, nikt nie był przeciw, w tym ja i paru innych przedstawiło argumenty dlaczego nie powinieneś grać. Możesz poczytać w tym temacie. dodatkowo nie zmiesciłeś się w czasie na deklaracje, bo pisałem ze czas do 1 września lub znalezienia nowych chetnych w temacie z deklaracjami. Byłeś oznaczany w temacie. Sorki ale pretensji mieć nie możesz. Dzięki za grę i powodzenia w innych ligach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El-Maniaque Opublikowano 6 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2023 7 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): Jakby ktoś pytał to wszystkie sprawy związane z ustawieniem wszystkiego na Yahoo, w tym wysłanie zaproszeń do ligi nowym graczom będę ogarniał dopiero po zejściu z salary, tak aby nie robić sobie podwójnej roboty, bo zaraz dopiero zacznie się zrzucanie i tasowanie się zawodników, wiec najlepiej to zrobić po drafcie i po zejściu z salary. @El-Maniaque 10 osób było na tak za wyrzuceniem Ciebie, nikt nie był przeciw, w tym ja i paru innych przedstawiło argumenty dlaczego nie powinieneś grać. Możesz poczytać w tym temacie. dodatkowo nie zmiesciłeś się w czasie na deklaracje, bo pisałem ze czas do 1 września lub znalezienia nowych chetnych w temacie z deklaracjami. Byłeś oznaczany w temacie. Sorki ale pretensji mieć nie możesz. Dzięki za grę i powodzenia w innych ligach! Nie mam pretensji. Jakoś na początku sierpnia zaglądałem czy są już deklaracje do FBX2. NIe było jeszcze. Chciałem być ok i nie zgapić, jak to zawsze robiłem. NO a potem wyjechalem na urlop i wyleciało mi z głowy do teraz. NO nic, dzięki za rywalizację w tej lidze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Team Opublikowano 7 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 W dniu 5.09.2023 o 11:03, bulek napisał(a): Kevin Porter Jr na sprzedaż. Odblokuj dostarczanie wiadomości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi