RonnieArtestics Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 (edytowane) Tu bedzie temat dla fbx2 na następny sezon. Składy znajdować się będą pod tym linkiem: https://docs.google.com/spreadsheets/d/11ULfPlU1kuLe0niPvZ7dUdBzhKzexe6tqWQJaI_w3Bo/edit Arkusz na ten sezon dopiero powstaje, obecne wartości salary w arkuszu to wartości z zeszłego sezonu, arkusz zostanie zaktualizowany na przestrzeni Sierpnia. przypominam, że czas na zejście do limitu 480 jest do końca draftu rookie (+7 dni!) pracujemy nad arkuszem aby ułatwić wam zejście z salary, ale potrwa to kilka dni, a wiec każdy kto ma obawę że jest ponad limitem i chce zacząć działać już dziś, powinien indywidualnie sobie podliczyć swój obecny stan. Składy w arkuszu sie zgadzają, a salary dla fbx jest dostepne w tym dziale w temacie FBX - Salary 2023/24 Uwaga2: Kasa waivers w arkuszu jest już zaktualizowana na nowy sezon! Do wartości końcowych z tabeli Yahoo dodałem już po 100$ na nowy sezon. Kasa na Yahoo bedzie zaktualizowana przed startem sezonu, bo na pewno bedzie jeszcze wiele transferow z udziałem waivers cash i aktualizacja na Yahoo nie ma w tym momencie sensu. Edytowane 15 Sierpnia 2023 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 (edytowane) Uwaga : kilku użytkowników dopytuje co z elmaniaque i jego dalszym udziałem. Sprawa wyglada tak ze gość nie odpisuje w ciągu sezonu na propozycje deali, nie wykonuje od wielu lat praktycznie żadnych ruchów, ma maksymalna kasę waivers od dwóch- trzech lat, to znaczy nie wydał ani dolara. Można zobaczyć jego skład, Miles bridges Terry Rozier Lonzo Ball Mike Conley Gordon Hayward Victor Oladipo Monte Morris JaVale McGee Joe Harris De'Andre Hunter Jaden Ivey Grant Williams Xavier Tillman zajął chyba przedostatnie miejsce w lidze, NIE WYKONAŁ ZADNEGO POBRANIA/ZADNEJ ZMIANY W CAŁYM SEZONIE 2022/23, NIE BEDZIE MIAŁ NAJLEPSZEGO PICKU W DRAFCIE. regulamin przewiduje możliwość wyrzucenia z ligi osoby która nie wykazuje zaangażowania : V.7. Każdy GM może zostać usunięty z ligi gdy komisarz oraz minimum 10 GMów uzna, że złamał on zasady fair-play, regulamin lub zwyczajnie nie jest godny prowadzenia drużyny w lidze przez swój totalny brak zaangażowania [rozumiany jako wystawianie składu, pobieranie i wymienianie graczy oraz czas reakcji na wiadomości na forum i privie]. Kto jest za wyrzuceniem El maniaque ? potrzebuje jeszcze 10 głosów i sprawa jest załatwiona. 1. RonnieArtestics 2. ernie9005 3. Szulim 4. Tecu 5. Matek 6. evitacre 7. tomko 8. Pablo81 9. TryczekSzukarek 10. Alonzo Edytowane 22 Sierpnia 2023 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 jak znajdziesz zastępcę to ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Popieram wniosek jako zgodny z regulaminem i merytorycznie zasadny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 (edytowane) 6 minut temu, Szulim napisał(a): jak znajdziesz zastępcę to ok Znajdę, biore to na siebie. Edytowane 15 Sierpnia 2023 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Niestety, ale jestem za. @El-Maniaque to nie dla Ciebie, nie ma to sensu. W h2h jesteś zdecydowanie lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Jestem za wywaleniem, męczę się z nim od kilku lat w kilku ligach Wszędzie to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Jest za usunięciem z ligi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Coroczna szansa na poprawę niczego nie zmienia, jestem za zmianą GM'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Jestem za usunięciem z ligi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Jest za usunięciem z ligi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Składy uaktualnione, sprawdźcie. Wielkie dzięki @barcalover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2023 4 Kyle Kuzma 5 Markelle Fultz 6 Jordan clarkson 7 PJ Washington 8 RJ Barrett na sprzedaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Rozważę oddanie swoich zawodników za tańszych graczy i picki. Kevin Durant 22 69,20 Kristaps Porzingis 24 61,05 Fred VanVleet 28,5 58,10 Jalen Brunson 22,2 56,55 cj mccollum 28,4 51,95 rudy Gobert 24 50,35 Brook Lopez 25,2 48,50 Walker Kessler 42,70 nick richards 30,5 29,30 Theo maledon 24,1 24,70 isaiah joe 23,2 23,85 wirtualny gracz 15,00 Jay huff 20,8 15,00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2023 W dniu 17.08.2023 o 14:43, Tecu napisał(a): Składy uaktualnione, sprawdźcie. Wielkie dzięki @barcalover Ja znowu zgłoszę prośbę a da się ogarnąć skrypt od Rogera i zastąpić ten badziew w excelu na taki format jak w fbx 3 fbx 1 i fbx na sznurówce Z góry ślicznie dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2023 11 minut temu, evitacre napisał(a): Ja znowu zgłoszę prośbę a da się ogarnąć skrypt od Rogera i zastąpić ten badziew w excelu na taki format jak w fbx 3 fbx 1 i fbx na sznurówce Z góry ślicznie dziękuje Ja nie umiem Tabelka sama liczy, mi jest łatwiej a od razu podkreślam, że nie pcham się do tej roboty, mimo, że sporo osób mi pomaga Jak uda Ci się załatwić jakiś skrypt, który to załatwia i ułatwia, to ja jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2023 (edytowane) 6 minut temu, Tecu napisał(a): Ja nie umiem Tabelka sama liczy, mi jest łatwiej a od razu podkreślam, że nie pcham się do tej roboty, mimo, że sporo osób mi pomaga Jak uda Ci się załatwić jakiś skrypt, który to załatwia i ułatwia, to ja jestem za @barcalover@t_omko Jak to ogarniacie np w fbx3 ? Nie wiem może to rylko ja ale mnie się dużo łatwiej szuka jak mam na forum wrzucone te składy. Edytowane 18 Sierpnia 2023 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Jak ktoś chce skrypt z fbx#3 to niech napisze do mnie, podeślę.... ale uprzedzam nie jest to automat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2023 (edytowane) W dniu 18.08.2023 o 19:48, Tecu napisał(a): Ja nie umiem Tabelka sama liczy, mi jest łatwiej a od razu podkreślam, że nie pcham się do tej roboty, mimo, że sporo osób mi pomaga Jak uda Ci się załatwić jakiś skrypt, który to załatwia i ułatwia, to ja jestem za Ty Tecu już nie bądź taki miły i zawsze za ;] @evitacre proponuje po prostu żebyś w tym roku ty pilnował salary i aktualizował składy; tez jesteś za ? No bo jak widze ten komentarz to troszku rence opadajo, ściągnij se apke arkusze na telefon, arkusz tam wtedy zostanie i nie bedZiesz musiał nawet wchodzić na forum żeby w niego kliknąć. ps. Pewnie dałoby się ogarnąć żeby więcej zespołów było na jednej stronie w arkuszu, i lepiej się go przeglądało ale tu już musimy prosić @barcalover Edytowane 20 Sierpnia 2023 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2023 47 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): Ty Tecu już nie bądź taki miły i zawsze za ;] @evitacre proponuje po prostu żebyś w tym roku ty pilnował salary i aktualizował składy; tez jesteś za ? No bo jak widze ten komentarz to troszku rence opadajo, ściągnij se apke arkusze na telefon, arkusz tam wtedy zostanie i nie bedZiesz musiał nawet wchodzić na forum żeby w niego kliknąć. ps. Pewnie dałoby się ogarnąć żeby więcej zespołów było na jednej stronie w arkuszu, i lepiej się go przeglądało ale tu już musimy prosić @barcalover Haha, zwłaszcza, że później i tak innych wykorzystuję w tym Ciebie czy @barcalover czy nawet ostatnio @ernie9005 pomógł Jak ułatwi to pracę to czemu nie, ale jak ręcznie trzeba dopisywać to ja nie bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi