fluber Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2023 35 minut temu, julekstep napisał(a): w sensie że mam się smutać Twoimi histeriami? ja nie terapeuta -> z takimi sprawami to idź do swojego forumowego przyjaciela @fluber ! Nie interesuja mnie wasze kłótnie o excela, czy czym wy się tam podniecacie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2023 (edytowane) Uuu widzę że @Qcin_69 po sezonie walczysz o Nurkica xD nie przedłużyłes jego na QO to pewnie i tak będziesz musiał dać mu maxa bordowego aby go nie stracić Edytowane 1 Sierpnia 2023 przez kuba2419 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2023 6 minut temu, fluber napisał(a): Nie interesuja mnie wasze kłótnie o excela, czy czym wy się tam podniecacie;) Ciebie ma interesować dobrostan pacjenta -> a nie przyczyna pogorszenia samopoczucia tegoż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2023 32 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Mistrzem Knicks, a Grizzlies w finale ligi. Ciekawą taktykę komputer ustawił. Lowry - LeBron na SG - Kyle Anderson - Howard - Dieng. k****, ale ściana. Tam LeBron byłby najsłabszym obrońcą w piątce. I cały mój cichy plan poszedł w pizdu. Różnica taka że zastanawiałem się czy nie grać kims innym zamiast Andersona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2023 U @julekstep i @MarcusCamby zostałem mistrzem czyli idę w @Qcin_69ński-ciechociński tank Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2023 2 minuty temu, Koelner napisał(a): U @julekstep i @MarcusCamby zostałem mistrzem czyli idę w @Qcin_69ński-ciechociński tank no Knicks są mega mocni, nawet ich największa wada (wiek Barona) tak nie boli, bo przy ewentualnej kontuzji s5 Rose-Green-Green-KP-Perk dalej wygląda bardzo legitnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2023 30 minut temu, kuba2419 napisał(a): Uuu widzę że @Qcin_69 po sezonie walczysz o Nurkica xD nie przedłużyłes jego na QO to pewnie i tak będziesz musiał dać mu maxa bordowego aby go nie stracić niby czemu? Nurkic ma chciwość na poziomie 1 dam mu maksa klasycznego po prostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2023 27 minut temu, julekstep napisał(a): no Knicks są mega mocni, nawet ich największa wada (wiek Barona) tak nie boli, bo przy ewentualnej kontuzji s5 Rose-Green-Green-KP-Perk dalej wygląda bardzo legitnie przestań już! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2023 @julekstep czemu Nurkic cały czas oceniany jak center a nie PF? jak to jego domyślna pozycja od 2 sezonów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2023 14 minut temu, Qcin_69 napisał(a): @julekstep czemu Nurkic cały czas oceniany jak center a nie PF? jak to jego domyślna pozycja od 2 sezonów? jako profesjonalny power-rankingowy fachowiec nie mogę odpowiadać za to że GM Atlanty od dwóch sezonów popełnia błędy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2023 5 godzin temu, MarcusCamby napisał(a): Właśnie wykręciłem simkę (moja pierwsza na ten sezon!), gdzie Towns dostał DPOY. LOL jeszcze wiekszy lol bedzie jak noh do po wejdą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. julekstep Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2023 (edytowane) No to ruszamy z JEDYNYM PRAWILNYM POWER RANKINGIEM (będę stopniowo dodawał kolejne teamy, więc zapraszam do śledzenia!): Ashigaru (Bucks zasługują w tym sezonie na swój własny tier): 29. Bucks -> W tej drużynie nic się nie zgadza (albo wszystko się zgadza patrząc z innej perspektywy). Na chwilę obecną to tam nie ma nawet jednego wartościowego startera. Dwoma highlightami sezonu będą rookie Donovan Mitchell, który pewnie będzie oddawał z 40 rzutów na mecz (trafiając na fatalnej skuteczności i robiąc przy tym średnio z 5 strat) oraz Pierwszy Męczennik Simbasketu T-Mac, który w końcu zostanie uwolniony i może trafi do jakiejś sensownej drużyny na swój farewell (pytanie czy GM będzie miał odrobinę przyzwoitości żeby już teraz go zwolnić, czy będzie go kisić czekając do zwolnienia 'proceduralnego'). Tankathon (ekipy bez najmniejszych szans na PO): 28. Nets -> Ciągle w swojej strefie komfortu, czyli w grze o pick. Zach LaVine, który miał być ich liderem zawiódł na campach (a i inni ważni młodzi, poza Sabonisem, też się nie popisali) w związku z czym nie ma co się spodziewać jakiegoś dużego progresu. Gobert i Smart są fajni jako defensywne uzupełnienie ekipy...tutaj jednak nie mają za bardzo czego uzupełniać. 27. Wizards -> Trójka świetnych wingów (Beal, Kawhi, i late bloomer Thad po kolejnych super campach)..... i totalnie nic poza tym. Tutaj chyba nawet trejdy niewiele pomogą (chociaż wschód jest w tym roku wyjątkowo słaby). 26. Suns -> Świetny George....wsparty konkretną bandą kasztanów z cancerowatym DMC na czele...dodatkowo nie ma tu praktycznie żadnej głębi a zachód w tym roku będzie bardzo mocny. Highlight ekipy to upadek Roya...który pogrążył się do tego stopnia że na ten moment 39-letni Ray Allen wydaje się lepszym kandydatem na startującego SG niż on. 25. 76ers -> Świetny McGollum, fajny (za jakieś 2 campy) Fox i totalna bieda w każdym innym aspekcie...gdzie ich najlepszym wysokim jest DAJ. Piękny upadek tej niegdyś potężnej dynastii. 24. Timberwolves -> Z jednej strony świetny progres Matthewsa z drugiej kontynuacja degrengolady Kyriego (MVP! MVP! MVP! pff) i totalny upadek ich dwóch najlepszych wysokich (tak Kofous i Gooden to ich najlepsi wysocy lol). Wszystko to, w połączeniu z tegoroczną siłą zachodu, sprawi że wilczki będą w tym sezonie skomleć. Walka o PO (ale z małymi szansami na powodzenie): 23. Mavericks -> Po trzeciej rundzie FA wydawało się że będzie totalna tragedia, jednak jakoś Mavs udało się złagodzić ten upadek i obecnie tragedii nie ma...jest po prostu kiepsko, czyli zdecydowanie za mało żeby nawiązać sensowną walkę o PO, ale że Conley czasami wprowadzał tam nawet Ashigaru + Barnes jest bardzo fajną 'pierwszą opcją to trzeba zostawić tę malutką furtkę. 22. Heat -> Chyba w końcu spełnią oczekiwania i nie wejdą do PO. Stracili Portisa i Jeffersona, większość grajków się pogorszyła (to dość symptomatyczne że Bosh w sezonie gdzie będzie walczył o HoF będzie rezerwowym...i to kiepskim). Highlightem będzie oglądanie jak ten serbski cancer sprawdzi się w roli lidera....strzelam że kiepsko! 21. Trailblazers -> Talentu jest sporo, jednak jest on fatalnie rozłożony (masa bardzo fajnych podkoszowych, bieda na obwodzie), konieczne tu będą trejdy a nawet po nich pewnie trzeba będzie to dobrze poukładać. Zakładam że GM w tym sezonie zapłaci trejdowe i taktyczne frycowe...ku uciesze qcina i zgrozie nas wszystkich (będziemy musieli znów czytać ten spam o niewolnikach, wielkich jastrzębiach itd ). 20. Hornets -> Niby jest lider O (Klay) i lider D (Noel), ale nie lubię tej ekipy. Dużo tam braków i dziwnych graczy (Thomas, Turner), którzy pewnie będą musieli grać w zbyt dużych dla siebie rolach. Wschód jest słaby, więc przy odrobinie farta PO mogą być....ale imho Klay to nie Westbrook, żeby tak średnio-słabą ekipę tam wprowadzić. 19. Spurs -> Slabiutkie campy tutaj bolą mocno, bo ekipa jest przyzwoicie skontruowana (gdzie każdy będzie grał to w czym jest dobry) jednak konkurencja na zachodzie jest w tym roku potężna i 'przyzwoicie' to będzie zbyt mało. 18. Magic -> Ciekawa, perspektywiczna ekipa w której widać że GM ma plan i wie co robi. Dwójka młodych liderów zaliczyła świetne campy i przy wsparciu dwóch uznanych weteranów oraz kilku innych graczy z potencjałem mogą już w tym sezonie powalczyć o PO. Oczywiście nie ma na nich żadnej presji i brak PO w tym roku nikogo nie będzie bolał. Ta ekipa ma odpalić za rok/dwa. 17. Rockets -> Beznadziejne FA, beznadziejne campy i zapowiadało się na totalną klapę. Aktywność na 'post-FA' i dobry trade z Hornets trochę poprawił ich wyjściową sytuację....jednak oni przez cały sezon będą o kontuzję kogoś z 'big3' od dramatu...a jak już pisałem zachód jest w tym sezonie wyjątkowo mocny i nie będzie wybaczał. 1st round exit: 16. Celtics -> Oj fatalnie wygląda C's jako drużyna. Gorszych wingów (pozycje SG-SF) mają chyba tylko w Bucks. Pod koszem też nie ma jakiejś rewelacji (chociaż nie jest źle a Marc jak na 33 lata wygląda dość zajebiście)...ale mimo wszystko Westbrook to największe simkowe one-man army i na słabym wschodzie powinien poprowadzić swoją ekipę do PO....tam już jednak coś zdziałać będzie bardzo ciężko. 15. Sonics -> Fajne campy powinny sprawić że mimo jakichś konkretnych ruchów na FA i dużej konkurencji na zachodzie Sonics powinni w tym roku wrócić do walki o PO i mają bardzo realne szansę się tam dostać. Ofc sam awans to raczej ich sufit. Brook pierwszy raz od dawna jest 'lepszym' bliźniakiem! 14. Cavaliers -> Świetne trio guardów, niezły (chociaż konkretnie przepłacony) Millsap na SF, Dirk który nie za bardzo wie co ma już grać w tym wieku i totalny gruz pod koszem (jeśli Cole Aldrich jest Twoim najlepszym 'wysokim' to wiedz że coś się dzieje). Trejdy będą tu konieczne inaczej mogą przegrać walkę o PO na rzecz Magic albo Hornets. 13. Lakers -> Potężne podkoszowe trio może dać najlepszą obronę ligi...jednak na SG jest bieda niczym w Nuggets a i pytanie czy VanFleet ogarnie jako lider na tak mocnych zachodzie...jednak skoro rok temu się udało to i w tym powinno. Główna kwestia to poprawienie obwodu, ale mają kim handlować jakby co (Zach Collins!) więc powinno być dobrze. 12. Jazz -> Fajna, równa ekipa w której jedyną bolączką jest brak backup PG. Szkoda tego Duranta bo jego fatalne campy to jest to co zrobi różnicę między 1st round exit a dobrym runem w PO...no i w przyszłości będzie mocno piekł ten kontrakt. 11. Pistons -> Na papierze ekipa jest bardzo fajna, z bardzo dobrą s5 i fajnymi rezerwami...jednak tutaj trzeba brać pod uwagę wiek. Dawno już nie było w lidze takiej geriatrii...i to w klubie który powinien spokojnie awansować do PO. Mimo wszystko tam się ktoś musi na dłużej połamać (pewnie przed samymi playoffami) i to sprawi że ciężko ich stawiać na równi z ekipami z kolejnego tiera. Coś tam w tych PO możemy ugrać (ale nie mistrzostwo! xD) 10. Clippers -> Fajna, równa ekipa ze świetnym Oladipo. Jedyne co to nie do końca ufam Randlowi, który może trochę posabotować...no i Brogdon to ciągle jeszcze nie jest TEN poziom (chociaż jest już całkiem fajny). Raczej poza drugą rundę nie powinni wyjść, ale ogólnie jest nieźle. 9. Kings -> Wielki Kevin Love ("lubię łapać i rzucać, łapać i rzucać") otoczony bandą ciekawych rolsów po niezłych drużynowych campach (tylko tego Curry'ego szkoda, bo miał papiery na wejście poziom wyżej). Trochę będzie trzeba tutaj pokombinować, ale GM Kings jest znany ze skutecznego rzeźbienia w gównie więc powinno być fajnie. Na dojście do WCF jednak zabraknie talentu. 8. Pacers -> Taki odpowiednik Kings na wschodzie (z tym że tutaj ekwiwalentem Love'a jest duet Deng/Middleton). Biyombo powinien załatać dziurę po Noelu i możemy mieć kolejny fajny run w wykonaniu tej ekipy (którą niektórzy mogą jeszcze pamiętać jako filię Spurs). Powtórki z zeszłego roku jednak nie będzie. 7. Hawks -> Największa zaleta tej ekipy jest jednocześnie jej największą wadą. Hawks są w stanie wystawić dwie praktycznie równorzędne piątki...co sprawia że mamy tu do czynienia ze zdecydowanie najlepszą rezerwą i głębią w lidze. Jednak samo s5 na tle innych nie zachwyca (szczególnie ten Booker wygląda na jednego z bardziej przereklamowanych graczy jak zestawić go z narracją GMa Hawks). Na RS to powinna być bardzo fajna ekipa, jednak w PO na którymś etapie (strzelam że w drugiej rundzie) zabraknie star powera. 6. Warriors -> Luźno byliby tier wyżej gdyby nie...fatalne campy Browna, który jest ich zdecydowanie najbardziej kluczowym zawodnikiem. Talent-wise to jest być może druga najlepsza drużyna w lidze (po Sami Wiecie Kim), ale tu brakuje firepoweru i to pewnie będzie się dało odczuć w PO i jeszcze w tym roku Warriors będą musieli się zapewne obejść smakiem WCF...ale jak za rok Brown nadrobi (a Sami Wiecie Kto zacznie w końcu mieć zagwozdki kontraktowe) to mogą być nawet finalistą. Ahh no i ten Hartenstein, który w jedne campy z 18 picku zmienił się w grajka na top5 value. Pseudo-contenderzy (czyli jedyne ekipy, które - przy tonie farta - mogą postawić się Sami Wiecie Komu): 5. Raptors -> Curry w tym sezonie powinien być najlepszym graczem ligi i głównym faworytem do nagrody MVP (tradycyjnie jego głównym rywalem będzie Westbrook). Dodatko jest, ciągle wspaniały, Josh na promce i nawet jako taka głębia. Brakuje jednak legitnej drugiej opcji i ciekawe będzie jak GM poukłada to pod koszem (bo zarówno Josh jak i Zach to nominalne 4ki, JaVale jest chyba za słaby do roli startera a James Johnson to tweener). Z Currym jednak wszystko jest możliwe...zobaczymy jak to będzie. 4. Grizzlies -> Zachód jest mocny, ale w czubie stawka jest dość wyrównana. LeBron w tym sezonie zaklepał sobie dożywocie w Memphis i może to ten moment w którym zacznie prowadzić ich do zwycięstw, bo ekipa jest całkiem fajna a do szczęścia brakuje jeszcze jednego wysokiego i jeszcze jakiegoś PG (ale do biedy na PG się już tam przyzwyczaili i to pewnie jest traktowane jako BAU). Wydaje mi się że mają wielką szansę na WCF i co najważniejsze całkiem nieźle matchupują się z Sami Wiecie Kim. Chyba tylko oni mogą się im postawić na zachodzie! 3. Bulls -> Ku uciesze większości dobrych GMów Bulls chcąc utrzymać obu swoich grajków na FA finalnie obu straciło i chyba są nieco słabsi niż w poprzednich latach...jednak to dalej bardzo równa ekipa z z najlepszym pure scorerem u sterów. Fajne campy Kuzmy i MKG sprawiają że obaj pewnie będą w rotacji, Hawes po cichu może być jednym z lepszych 'kołków' a dodatkowo Bulls świetnie wykorzystali tegoroczne MLE. Na minus przygaszony przy Hardenie Lillard który w te campy porzucił chyba plany na zostanie legitnym ligowym superstarem. Nie żeby mnie to szczególnie bolało!. 2. Knicks -> Nie mają lidera jak Raptors, Bulls czy nawet Grizzlies. Nie mają głębi jak Hawks...jednak ich podstawowa 8 osobowa rotacja (Rose, Arenas, Davis, Green 1, Green 2, Kristaps, Perk, Pekovic) wsparta rookiem Whitem wygląda świetnie i daje masę pola do manewru jeśli chodzi o różne warianty taktyczne. Wszystko oczywiście może pójść wpizdu jak, wiekowy już niestety, Baron Davis się posypie. Mutanty z Kolorado (Sami Wiecie Kto) 1. Nuggets -> No niestety....mimo że AD troszkę zjechał to Embiid i Rubio weszli poziom wyżej, Hayward został zupgrejdowany do Mirotica i nawet ten Mack po campach wygląa prawie jak legitny backup. Nie mają aż takiej przewagi nad resztą stawki jak Bucks w 'lotto race', ale jednak są to zdecydowani faworyci do wygrania. 4 graczy w top4 na swoich pozycjach...masakra. Nie było chyba tak mocnych faworytów od czasów Magic 2033....mam nadzieję że czeka ich podobny (albo jeszcze gorszy) los! ZAPRASZAM DO HISTERYZOWANIA I WYZYWANEK! Edytowane 3 Sierpnia 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Królu złoty, a powiedz mi proszę, na czym polegają fatalne campy Spurs? Gay spadł, ile miał spaść, a Elfrid rozwinął się bardzo. Reszta praktycznie na 0. Serio pytam. Bo coś sobie ubzdurałeś i jedziesz jak mantrę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2023 5 minut temu, Pablo81 napisał(a): Królu złoty, a powiedz mi proszę, na czym polegają fatalne campy Spurs? na to że mając średnią wieku 26 masz campy na wyraźnym minusie 6 minut temu, Pablo81 napisał(a): Gay spadł, ile miał spaść spadł bardziej niż 3 lata starszy AK z mniejszym potencjałem 8 minut temu, Pablo81 napisał(a): a Elfrid rozwinął się bardzo. super 8 minut temu, Pablo81 napisał(a): Reszta praktycznie na 0. dziwnie piszesz -8 (średnie campy u całej reszty, nie licząc 4ech drugorundowców którzy i tak będą poza rotacja) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2023 2 minuty temu, LAF napisał(a): Z tego co mi Qcin pisał to tutaj mistrza się zdobywa na taktyce CPU więc ktoś tutaj nie mówi prawdy. przydałby się temat ze złotymi myślami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2023 (edytowane) Zachód ciężki - jam mam Wolves i Rockets w playoffs zamiast Lakers i Jazz - choć tu baaardzo wyrównana stawka, a na Wschodzie Heat zamiast Hawks (bo tu trza brać poprawkę na GMa ) - wahałem się też z Hornets, których mam ostatecznie na 9 seedzie. edit. po deklaracji GM Heat o odpuszczeniu playoffs - Hornets u mnie na 8 seedzie. Edytowane 3 Sierpnia 2023 przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2023 2 minuty temu, julekstep napisał(a): na to że mając średnią wieku 26 masz campy na wyraźnym minusie spadł bardziej niż 3 lata starszy AK z mniejszym potencjałem super dziwnie piszesz -8 (średnie campy u całej reszty, nie licząc 4ech drugorundowców którzy i tak będą poza rotacja) Popatrzyles na ovr nie patrząc na rozkład skilla. Fuszerka. Serio - piszesz wyjątkowe brednie Val -8, THJ -3, Gordon +2, OQuinn -1, Barton +2. To jest cała reszta. Nie wspominając o rozkładzie skilla. Ale wiadomo, napisałeś bzdurę i w to brniesz. To licz sobie Taja, czy Hezonje, którzy nie będą grali, bo tego wymaga twoja narracja. A i Powe miał -5 w PerD - też element tragedii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2023 8 minut temu, LAF napisał(a): Z tego co mi Qcin pisał to tutaj mistrza się zdobywa na taktyce CPU więc ktoś tutaj nie mówi prawdy. któż to może być ja PROFESJONALNY POWER-RANKING MAKER, MISTRZ SIMBASKETU (NAJLEPSZE MISTRZOSTWO EVER) czy może qcina ZNANY CYGAN, KTÓRY NIGDY NIE WYGRAŁ SIMKI.....A DODATKOWO MA TWÓJ PICK hmmm? Teraz, Pablo81 napisał(a): Popatrzyles na ovr nie patrząc na rozkład skilla. Fuszerka. Serio - piszesz wyjątkowe brednie Val -8, THJ -3, Gordon +2, OQuinn -1, Barton +2. To jest cała reszta. Nie wspominając o rozkładzie skilla. Ale wiadomo, napisałeś bzdurę i w to brniesz. To licz sobie Taja, czy Hezonje, którzy nie będą grali, bo tego wymaga twoja narracja. A i Powe miał -5 w PerD - też element tragedii i liczysz że cały sezon rozegrasz trzyosobową rotacją pod koszem? aha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2023 2 minuty temu, julekstep napisał(a): któż to może być ja PROFESJONALNY POWER-RANKING MAKER, MISTRZ SIMBASKETU (NAJLEPSZE MISTRZOSTWO EVER) czy może qcina ZNANY CYGAN, KTÓRY NIGDY NIE WYGRAŁ SIMKI.....A DODATKOWO MA TWÓJ PICK hmmm? i liczysz że cały sezon rozegrasz trzyosobową rotacją pod koszem? aha Zorganizuje sobie czwartego pod kosz, ale to nie on będzie decydował o klasie ekipy. Taki THJ - w ovr -3, ale w scoringu +1, handling +6, PerD +6, steal +5. Ale łatwiej sprawdzić ovr i elo:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2023 (edytowane) 4 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Zorganizuje sobie czwartego pod kosz, ale to nie on będzie decydował o klasie ekipy. Taki THJ - w ovr -3, ale w scoringu +1, handling +6, PerD +6, steal +5. Ale łatwiej sprawdzić ovr i elo:/ już nie histeryzuj na zachodzie jest po prostu masa lepszych ekip a u Ciebie liderem jest Gay i jego spadek boli Edytowane 3 Sierpnia 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi