the_secret Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 Ale zjebali strone NBA.COM Chce sprawdzić wyniki z nocy i nawet nie mam jak za bardzo Dobra teraz już działa ten pasek górny z wynikami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 W sumie robi wrażenie stat Ostatni mecz w PO Detroit wygrało ponad 15 lat. Grubo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 Grube jest, że takie upadłe miasto jak Detroit dalej ma drużyne w NBA. Ale myśle, że to sie szybko zmieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 10 minut temu, the_secret napisał(a): Grube jest, że takie upadłe miasto jak Detroit dalej ma drużyne w NBA. Ale myśle, że to sie szybko zmieni To dalej 36 pod względem PKB miasto świata i 15 w USA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 Bezpieczniej niż w Memphis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 4 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 20 godzin temu, the_secret napisał(a): Grube jest, że takie upadłe miasto jak Detroit dalej ma drużyne w NBA. Ale myśle, że to sie szybko zmieni ogolnie to maja NFL, NHL, NBA i MLB. az do obecnego sezonu ciezko (wyniki) w kazdej z tych druzyn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 7 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2023 pisalem nie raz o tym staniu w rogu ale nie myslalem ze Carlise mu to na prawde powiedzial xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 7 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2023 Az taki kasztaniak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 7 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2023 2 minuty temu, Reikai napisał(a): Az taki kasztaniak? On powinien grac jakieś minuty na pg z second unitem, a zrobili z niego full time sg, No kurde kto by się spodziewał ze bedzie c***owym sg… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 12 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 14 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2023 ale jajca z ta pilka xd Giannis ogolnie jest niezle nagrzany ostatnio tam cos ewidentnie nie gra w Milwakie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PorzinGOD Opublikowano 14 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2023 Nie ma mu się co dziwić. Chłop zbiera suweniry, bo pewnie po zakończeniu kariery chce otworzyć muzeum osobliwości jak LeBron, a z racji tego, że on zapewne nie skopiuje pomysłu LBJ z uhonorowaniem numeru Michaela GOATa Jordana i nie wprowadzi symbolicznej ceny biletów po $23, tylko od swojego numeru $34, więc jest zysk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 14 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2023 36 minut temu, Kubbas napisał(a): ale jajca z ta pilka xd Giannis ogolnie jest niezle nagrzany ostatnio tam cos ewidentnie nie gra w Milwakie Xd ciekawa teoria po takim gwałcie bucks maja 17-7. oczywiscie są pola do poprawy ale juz widać Ze zaczyna hulać middleton miał być skonczony a gra bdb i jak bedzie zdrowy to w po będą faworytem wschodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 14 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2023 Wizards nie mają swojego tematu . Może i słusznie . W Detroit i Spur lepiej nie pisać ale dawno ta liga nie widziała taka kasztaniarskiej trójcy... Pistons 21 przegranych z rzędu Spurs 18 A Wizards są 1-16 w ostatnich 17 bo mieli pecha grać jeden mecz z Pistons Legendarne Bobcats czują się zaniepokojone . Spurs jeszcze z tej trójki wykazują jakies przebłyski zwłaszcza w obronie ale Wizards z Pistons to jest w tej chwili dramat. Czasami oglądam to Wizards bo kiedyś lubiłem Gafforda i jestem ciekaw Couliibaliego ale oczy krwawią i to mnie który w wykonanu Jazz widział -50 z Mavs czy pogrom od Blazers.... Do Pistons to aż boje się podejść skoro oni przegrali z Wizards a ci wyglądają tak dramatycznie słabo. Waszyngron w ogóle nie ma rozgrywającego. Nie wiem co jest ich myślą przewodnią. Ani ta młodziez się jakoś nie rozwija ani nei pompują vetów na sprzedaż ( no może na Kuzme ktos sie nabierze) Gallinari to już lepiej jakby se dał spokój z koszykówką bo już go te kontuzje przeorały Dramat po obu stronach parkietu. Naprawde nie wiem jak oni wygrali te 3 mecze ( tak wiem ,ze z Grizzles na początku kiedy ci dostawali od wszystkich i z Pistons ale wcią to dziwne) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2023 I jeszcze wygrali z hornets w pełnym składzie z Ballem akurat w gazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 14 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2023 3 minuty temu, ignazz napisał(a): I jeszcze wygrali z hornets w pełnym składzie z Ballem akurat w gazie Tu akurat mecz polozyl Clifford Doslownie wypial sie przed Wizards, panikujac po jakims malym runie, zaczal tak mieszac w skladzie ze glowa Mala. No I Lamelo nie byl wtedy w gazie, byl dosc zalosny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 (edytowane) Zion zaskakuje Mitchell i Morant już mniej Edytowane 17 Grudnia 2023 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 (edytowane) Niepoparta zadnymi liczbami randomowa obserwacja - floater, ktory byl next big thing pare lat temu, chyba mocno wypadl z lask? Kto mi sprawdzi na Synergy? Edytowane 23 Grudnia 2023 przez Chytruz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 25 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2023 W dniu 23.12.2023 o 14:33, Chytruz napisał(a): Niepoparta zadnymi liczbami randomowa obserwacja - floater, ktory byl next big thing pare lat temu, chyba mocno wypadl z lask? Kto mi sprawdzi na Synergy? Sam se k**** sprawdziłem. Top 5: 2023/24 1. Hornets 12% 2. Wizards 11.2% 3. Knicks 10.3% 4. Wolves 9.9% 5. Hawks 8.8% 2022/23 1. Knicks 12.6 2. Grizzlies 12.3 3. Hawks 11.9 4. Spurs 11.8 5. Hornets 9.8 2021/22 1. Grizzlies 14.7 2. Spurs 11.1 3. Hawks 9.8 4. Kings 9.7 5. Jazz 8.8 2020/21 1. Grizzlies 15.9 2. Kings 12 3. Knicks 11.8 4. Hawks 11.7 5. Cavs 10.8 2019/20 1. Grizzlies 12.7 2. Hawks 10.9 3. Cavs 10.2 4. Pistons 9.7 5. Jazz 9.6 Mam nadzieję, że runner to to samo co floater. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi