Skocz do zawartości

ATF GOAT WORLDWIDE

Reikai

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Kily napisał:

Powstanie top 2 mocarstwa XX w., wcielenie w życie idei Marksa (wybranego tu z 57 pickiem), co do dzisiaj pokutuje na naszej planecie, wymordowanie "w c***" wielu milionów ludzi - to takie podstawowe konsekwencje tego wydarzenia, znacznie dalej idące niż w przypadku innej rewolucji wybranej tutaj z 51 pickiem.

Co do oceny w porównaniu z rewolucją francuską się zgadzam, natomiast cała reszta to spore dopowiedzenie mówiąc delikatnie :) To trochę tak jakbyśmy w Antygoacie wybrali Ojca Adolfa Hitlera, bo spłodził Adolfa i gdyby nie jego szatańskie nasienie, to nie zginełoby w c*** wiele milionów ludzi.

6 minut temu, Kily napisał:

Powstanie top 2 mocarstwa XX w., wcielenie w życie idei Marksa (wybranego tu z 57 pickiem), co do dzisiaj pokutuje na naszej planecie, wymordowanie "w c***" wielu milionów ludzi.

A to wszystko w następstwie wybuchu I wojny światowej 😎

11 minut temu, P_M napisał:

Coś mi się nie zgadzają te obliczenia o 1/6 w powierzchni, a już patrząc przez pryzmat populacji, to jeszcze bardziej meh.

Powierzchnia lądowa Ziemi 135 mln km². Chyba, że chcesz z Antarktydą to 149mln km. Powierzchnia Rosji w 1866 23 mln km. Do wybuchu PWŚ trochę stracili ale wciąż Rosja wówczas 21-22 mln km². 

3 minuty temu, DRK napisał:

Powierzchnia lądowa Ziemi 135 mln km². Chyba, że chcesz z Antarktydą to 149mln km. Powierzchnia Rosji w 1866 23 mln km. Do wybuchu PWŚ trochę stracili ale wciąż Rosja wówczas 21-22 mln km². 

Czyli z odliczeniem pustkowi Antarktydy nie miałeś problemu, ale liczenie rosyjskich jest ok.

11 minut temu, P_M napisał:

Czyli z odliczeniem pustkowi Antarktydy nie miałeś problemu, ale liczenie rosyjskich jest ok.

Bo na pingwiny pucz Lenina miał niewielki wpływ. 

A co do wplywu na ludzi i rosyjskich pustkowi. W 1900 roku na świecie żyje 1590 mln. W państwie Mikołaja II w chwili wybuchu PWŚ jest 180 mln. Jesli ograniczyć impakt rewolucji tylko do ludności Rosji to już masz 1/9 populacji świata.

1 minutę temu, P_M napisał:

@Gregorius wziąłes mój pick pod publikę, o którym myślałem :)

Pod publikę? Ona była absolutnie cudowna jak miała te 20 parę lat. Oczywiście miałem jeszcze parę o których myślałem ale  dużo mniej znane albo jakoś nie wiem jak to powiedziec. Mało która łączy tak jak ona urodę z seksownością.   Bo to nie jest dla mnie to samo. Myslałem np o Adrianie Skrenikowej-Karambeu ale ona wydawało mi się posągowa zimna

1 minutę temu, Gregorius napisał:

Wszystkie najpiękniejsze wybrane można dyskutować.  Fun fact : patrzyłem dziś na rankingi hot kobiet. Z top 10 mało która mi sie podobała ,a praktycznie żadna była topowa. Ale na 14 była Sasha Grey :D

Pewnie, że wszystkie można, tak z racji, że poszedł ostatni pick. 
To po pierwsze dlaczego pytałem Pabla o jego pick, byłem przekonany ze chciał wybrać Rachel Weisz, a nie Raquel Welch xDD

Z picków, które mogły paść (niekoniecznie mi się podobają):
Carmen Electra
Pamela Anderson
Demi Moore
Sharon Stone
Charlize Theron

i oczywiście Natalie Portman 2.0 czyli Keira Knightley

1 minutę temu, Gregorius napisał:

Pod publikę? Ona była absolutnie cudowna jak miała te 20 parę lat. Oczywiście miałem jeszcze parę o których myślałem ale  dużo mniej znane albo jakoś nie wiem jak to powiedziec. Mało która łączy tak jak ona urodę z seksownością.   Bo to nie jest dla mnie to samo. Myslałem np o Adrianie Skrenikowej-Karambeu ale ona wydawało mi się posągowa zimna

jest bardzo ładna owszem, tak jak mówię, ja wybierałem między nią a Ashley, która z twarzy podoba mi się po prostu bardziej, a pod publikę, bo podejrzewam, że globalnie Jessica może się bardziej podobać :)

• Reikai odpiął/ęła ten temat