Skocz do zawartości

ATF GOAT WORLDWIDE

Reikai

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Gregorius napisał:

A ja sadzę że masz problem z logika. Zmienia się kanon urody i te z czasów obecnych są bliższe do naszego aktualnego kanonu urody. 

https://www.filmweb.pl/person/Raquel+Welch-116837/photos/608999

No dla mnie to Dereszowska 2.0 patrząc po twarzy https://www.filmweb.pl/person/Raquel+Welch-116837/photos/686721

34 minuty temu, Gregorius napisał:

zastanawiam się i to pytanie nie jest tylko dla Ciebie skąd takie zamiłowanie to kobiet które były symbolami seksu między 40 a 90 lat temu

Też nad tym myślałem i doszedłem do wniosku, że posągowe piękności skończyły się na pewnej modelce z lat 90tych. Potem nastąpiła gigantyczna rewolucja w dostępie do gwiazd i gwiazdeczek co obniżyło znacznie ich możliwości do kreowania idealnego wizerunku. Te największe obecne gwiazdy nie są wcale takie piękne a te mniejsze gwiazdy, choć piękne nie bardzo mogą konkurować z wielkimi symbolami urody sprzed lat.

1 minutę temu, jack napisał:

Też nad tym myślałem i doszedłem do wniosku, że posągowe piękności skończyły się na pewnej modelce z lat 90tych. Potem nastąpiła gigantyczna rewolucja w dostępie do gwiazd i gwiazdeczek co obniżyło znacznie ich możliwości do kreowania idealnego wizerunku. Te największe obecne gwiazdy nie są wcale takie piękne a te mniejsze gwiazdy, choć piękne nie bardzo mogą konkurować z wielkimi symbolami urody sprzed lat.

Coś w tym jest choć myslę że to nawet nie kwestia faktycznej urody co pewnego przesytu i ilości zdjęć ładnych kobiet. Nawet samo robienie "idelanego" zdjecia trwało długo i było w zasadzie dostępne tylko do wybranych

5 minut temu, Gregorius napisał:

Coś w tym jest choć myslę że to nawet nie kwestia faktycznej urody co pewnego przesytu i ilości zdjęć ładnych kobiet. Nawet samo robienie "idelanego" zdjecia trwało długo i było w zasadzie dostępne tylko do wybranych

Tak jest, trudno zostać uznanym za jedną z najpiękniejszych kobiet w historii skoro w tym samym czasie tysiące piękniejszych kobiet prezentuje swoje zdjęcia na Instagramie 😁

52 minuty temu, Gregorius napisał:

@Pablo81 zastanawiam się i to pytanie nie jest tylko dla Ciebie skąd takie zamiłowanie to kobiet które były symbolami seksu między 40 a 90 lat temu. Czy naprawdę one Wam się najbardziej podobają czy uważacie że symbol seksu z ostatnich 20 lat jest gorszy od symbolu z przed lat 60? W paru kategoriach mam wrażenie że licza sie tylko jakieś stworzone rankingi stworzone przez AI lub gadające głowy. Nie ogarniam tej logiki. Kino, muzyka, literatura czy własnie uroda. Wiem że może dla obecnych czasów może być brak odpowiedniej perspektywy i nie możemy ocenić odbioru po primie danych osób ale serio... nie macie własnego zdania (Chyba że macie i naprawde z wszystkich osób które mielibyście puknąc akurat z tymi przez Was wybranymi chcielibyście najbardziej.)

A to inna sprawa że pisząc posta myślałem że jego wybór najbardziej spoko.

Wybrałem kobiete, która mi się podoba. I figura i twarz i długowieczność. 

Jeżeli chodzi o ramy czasowe, to nie podoba mi się styl 80s i teraźniejsze dmuchane usta, dzióbki, brwi itp.

3 minuty temu, Pablo81 napisał:

teraźniejsze dmuchane usta, dzióbki, brwi itp.

A to mimo wszystko nie jest jakis styl dla samego dołu? Bo w topie widać tego dużo mniej ,za to widać bardzo dużą beke z glonojadów. Wiec nie uznał bym tego za standard (standardem jest minimalne powiększenie na modłę czarnoskórych kobiet)

1 minutę temu, Pablo81 napisał:

Morda, ja wybrałem laskę z fajną figurą i przyjemną buźką, a Ty się spinasz :)

przecież napisałem że wybija się na tle innych ciotek klotek z 50's-60's :)

dobrej listy użyłeś!

Edytowane przez julekstep

Wiadomo ze w kobiecie walka się toczy o 2 miejsce, bo Monica zjada wszystkie inne kombinacja prime + długowieczność - generalnie to ona jest troche Lebron James w świecie w którym nie istniałby Michael Jordan.

Póki co u mnie - Audrey na drugim

2 minuty temu, julekstep napisał:

sugerujesz że jest aż taka gruba?

sugeruje, ze nawet jak miała 40stke, to mimo ze obok było sporo fajniejszych dup, to dalej gdyby powiedziała ze trafia na rynek wolnych agentów to z miejsca stałaby się najgorętszym dostępnym nazwiskiem 

• Reikai odpiął/ęła ten temat