P_M Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 1 minutę temu, Gregorius napisał: A ja sadzę że masz problem z logika. Zmienia się kanon urody i te z czasów obecnych są bliższe do naszego aktualnego kanonu urody. https://www.filmweb.pl/person/Raquel+Welch-116837/photos/608999 No dla mnie to Dereszowska 2.0 patrząc po twarzy https://www.filmweb.pl/person/Raquel+Welch-116837/photos/686721 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 Teraz, fluber napisał: Jak się zmienił kanon urody od lat 70-tych? tak że większość tych które wybieracie jest brzydka/aseksowna w najlepszym wypadku słodka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 1 minutę temu, Gregorius napisał: tak że większość tych które wybieracie jest brzydka Aha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 Teraz, P_M napisał: No dla mnie to Dereszowska 2.0 patrząc po twarzy https://www.filmweb.pl/person/Raquel+Welch-116837/photos/686721 tzn Ona ma fajne ciało za co dostała plus. Ale w 100 najładniejszych bym jej nie umieścił jak chyba żadnej urodzonej przed 1960 rokiem Teraz, fluber napisał: Aha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 2 minuty temu, Gregorius napisał: tzn Ona ma fajne ciało za co dostała plus. Ale w 100 najładniejszych bym jej nie umieścił jak chyba żadnej urodzonej przed 1960 rokiem Nie odróżniasz urody od "zrobienia" pod dzisiejszy gust. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 Oczywiście dla niektórych to będzie piękność naszych czasów i myślisz co poszło nie tak : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 34 minuty temu, Gregorius napisał: zastanawiam się i to pytanie nie jest tylko dla Ciebie skąd takie zamiłowanie to kobiet które były symbolami seksu między 40 a 90 lat temu Też nad tym myślałem i doszedłem do wniosku, że posągowe piękności skończyły się na pewnej modelce z lat 90tych. Potem nastąpiła gigantyczna rewolucja w dostępie do gwiazd i gwiazdeczek co obniżyło znacznie ich możliwości do kreowania idealnego wizerunku. Te największe obecne gwiazdy nie są wcale takie piękne a te mniejsze gwiazdy, choć piękne nie bardzo mogą konkurować z wielkimi symbolami urody sprzed lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 1 minutę temu, jack napisał: Też nad tym myślałem i doszedłem do wniosku, że posągowe piękności skończyły się na pewnej modelce z lat 90tych. Potem nastąpiła gigantyczna rewolucja w dostępie do gwiazd i gwiazdeczek co obniżyło znacznie ich możliwości do kreowania idealnego wizerunku. Te największe obecne gwiazdy nie są wcale takie piękne a te mniejsze gwiazdy, choć piękne nie bardzo mogą konkurować z wielkimi symbolami urody sprzed lat. Coś w tym jest choć myslę że to nawet nie kwestia faktycznej urody co pewnego przesytu i ilości zdjęć ładnych kobiet. Nawet samo robienie "idelanego" zdjecia trwało długo i było w zasadzie dostępne tylko do wybranych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 5 minut temu, Gregorius napisał: Coś w tym jest choć myslę że to nawet nie kwestia faktycznej urody co pewnego przesytu i ilości zdjęć ładnych kobiet. Nawet samo robienie "idelanego" zdjecia trwało długo i było w zasadzie dostępne tylko do wybranych Tak jest, trudno zostać uznanym za jedną z najpiękniejszych kobiet w historii skoro w tym samym czasie tysiące piękniejszych kobiet prezentuje swoje zdjęcia na Instagramie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 21 minut temu, P_M napisał: No dla mnie to Dereszowska 2.0 patrząc po twarzy https://www.filmweb.pl/person/Raquel+Welch-116837/photos/686721 To chyba najgorszy diszzzzz w histori ATFów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 52 minuty temu, Gregorius napisał: @Pablo81 zastanawiam się i to pytanie nie jest tylko dla Ciebie skąd takie zamiłowanie to kobiet które były symbolami seksu między 40 a 90 lat temu. Czy naprawdę one Wam się najbardziej podobają czy uważacie że symbol seksu z ostatnich 20 lat jest gorszy od symbolu z przed lat 60? W paru kategoriach mam wrażenie że licza sie tylko jakieś stworzone rankingi stworzone przez AI lub gadające głowy. Nie ogarniam tej logiki. Kino, muzyka, literatura czy własnie uroda. Wiem że może dla obecnych czasów może być brak odpowiedniej perspektywy i nie możemy ocenić odbioru po primie danych osób ale serio... nie macie własnego zdania (Chyba że macie i naprawde z wszystkich osób które mielibyście puknąc akurat z tymi przez Was wybranymi chcielibyście najbardziej.) A to inna sprawa że pisząc posta myślałem że jego wybór najbardziej spoko. Wybrałem kobiete, która mi się podoba. I figura i twarz i długowieczność. Jeżeli chodzi o ramy czasowe, to nie podoba mi się styl 80s i teraźniejsze dmuchane usta, dzióbki, brwi itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 3 minuty temu, Pablo81 napisał: teraźniejsze dmuchane usta, dzióbki, brwi itp. A to mimo wszystko nie jest jakis styl dla samego dołu? Bo w topie widać tego dużo mniej ,za to widać bardzo dużą beke z glonojadów. Wiec nie uznał bym tego za standard (standardem jest minimalne powiększenie na modłę czarnoskórych kobiet) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 Godzinę temu, julekstep napisał: ja tu będę leciał po sympathy i mam zamiar wziąć SWOJĄ PIERWSZĄ NARZECZONĄ Z TV (chyba że ktoś mi ją zabierze ) a jeśli chodzi o Pablo to przecież widać że on jedzie z list w opór xD List? Macierewicz? Iluminaci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 Teraz, Pablo81 napisał: List? Macierewicz? Iluminaci? sraci widać po Twoich pickach a i przy Kubricku się sam przyznałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 Teraz, julekstep napisał: sraci widać po Twoich pickach a i przy Kubricku się sam przyznałeś Morda, ja wybrałem laskę z fajną figurą i przyjemną buźką, a Ty się spinasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 (edytowane) 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Morda, ja wybrałem laskę z fajną figurą i przyjemną buźką, a Ty się spinasz przecież napisałem że wybija się na tle innych ciotek klotek z 50's-60's dobrej listy użyłeś! Edytowane 8 Lipca 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 38 minut temu, agresywnychomik napisał: To chyba najgorszy diszzzzz w histori ATFów why? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 Wiadomo ze w kobiecie walka się toczy o 2 miejsce, bo Monica zjada wszystkie inne kombinacja prime + długowieczność - generalnie to ona jest troche Lebron James w świecie w którym nie istniałby Michael Jordan. Póki co u mnie - Audrey na drugim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 Teraz, Qcin_69 napisał: Monica zjada wszystkie inne sugerujesz że jest aż taka gruba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 2 minuty temu, julekstep napisał: sugerujesz że jest aż taka gruba? sugeruje, ze nawet jak miała 40stke, to mimo ze obok było sporo fajniejszych dup, to dalej gdyby powiedziała ze trafia na rynek wolnych agentów to z miejsca stałaby się najgorętszym dostępnym nazwiskiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi