LeweBiodroSmoka Opublikowano 5 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2023 e-bezbożnicy.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 5 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2023 5 godzin temu, fluber napisał: Dokładnie, bo informacje o istnieniu chrześcijan pokrywają się z latami życia Jezusa. Powiedz mi skoro piszesz ,że pokrywają się z latami zycia Jezua to pokaż mi choć jeden dowód ,że w jakimkolwiek piśmie pisano o chrześcijanach przed śmiercią Jezusa 1 godzinę temu, fluber napisał: koro 8 lat po śmierci Jezusa Żydzi wybili 2 tysiące chrześcijan Bo skoro wg Ciebie 8 lat po śmierci Jezusa jest zgodne z tym co napisałeś wcześniej to musisz zatrudnić kogoś kto będzie za Ciebie pisał bo sam nie potrafisz stworzysz choc jednego argumentu sensownego Widać ,że jak Chat nie potrafi pomyśleć za Ciebie to jednak samemu brak ci sił na argumentacje. Powiedz jak wyszło ci ,ze 8 lat po śmierci Jezusa to jest jednoznaczne pokrywa sie z latam izycia To Jezus żył jeszce 8 lat po swojej śmierci ? To chcesz nam powiuedzeć Po drugie jesli Twója wiedza opiera się na Wikipedii to mega słabo. Podaj konkretne źródło a nie wukipedie. Bo na razie to nie wiem z czym mam dyskutować jeśli ja ci podaje dane ze zwojów Qumra gdzie Żydzi zyjący w pierwszej połowie I wieku gdzie są nawet informacje pokrywające się z Nowym Testamentem nie wspomiają słowem o Jezusie i chrześnicjanach tzn ,że raczej nie istnieli wtedy Krótko mówiac podaje konkretne źródło a nie Wikipedię . I to takie które poiwierdzą ,że chcrześijanie istnieli za życia Jezusa jak to napisałeś . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 5 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2023 ja zagłosuje dopiero wieczorem. Bo zaraz wychodzę i dopiero koło 22 bede mogł zagłosowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2023 (edytowane) 15 minut temu, ely3 napisał: Powiedz mi skoro piszesz ,że pokrywają się z latami zycia Jezua to pokaż mi choć jeden dowód ,że w jakimkolwiek piśmie pisano o chrześcijanach przed śmiercią Jezusa Bo skoro wg Ciebie 8 lat po śmierci Jezusa jest zgodne z tym co napisałeś wcześniej to musisz zatrudnić kogoś kto będzie za Ciebie pisał bo sam nie potrafisz stworzysz choc jednego argumentu sensownego Widać ,że jak Chat nie potrafi pomyśleć za Ciebie to jednak samemu brak ci sił na argumentacje. Powiedz jak wyszło ci ,ze 8 lat po śmierci Jezusa to jest jednoznaczne pokrywa sie z latam izycia To Jezus żył jeszce 8 lat po swojej śmierci ? To chcesz nam powiuedzeć Po drugie jesli Twója wiedza opiera się na Wikipedii to mega słabo. Podaj konkretne źródło a nie wukipedie. Bo na razie to nie wiem z czym mam dyskutować jeśli ja ci podaje dane ze zwojów Qumra gdzie Żydzi zyjący w pierwszej połowie I wieku gdzie są nawet informacje pokrywające się z Nowym Testamentem nie wspomiają słowem o Jezusie i chrześnicjanach tzn ,że raczej nie istnieli wtedy Krótko mówiac podaje konkretne źródło a nie Wikipedię . I to takie które poiwierdzą ,że chcrześijanie istnieli za życia Jezusa jak to napisałeś . Wydaje mi się, że już wyżej wytłumaczyłem, co mam na myśli i że nie chodziło mi o to że chrześcijanie powstali przed śmiercia Jezusa, tylko niedługo po. Jeżeli uważasz, że znalazłeś dowód na nieistnienie Jezusa, to pochwal się w jakimś czasopiśmie naukowym, a nie tutaj. Martwię się o Ciebie, brniesz w pytania z tezą, której nie postawiłem i wprost już napisałem, że nie mam tego na myśli. Po co to robisz? Jezus Ci przeszkadza w Twoim nowym życiu? Edytowane 5 Lipca 2023 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2023 5 minut temu, Gregorius napisał: ja zagłosuje dopiero wieczorem. Bo zaraz wychodzę i dopiero koło 22 bede mogł zagłosowac szybciej byś napisał pick niż tekst że pickniesz później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2023 @julekstep proszę znajdź mi dowód , że Minsc z Baldurs Gate 2 nie istniał. Dziękuje Twój mistrz Logiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 5 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2023 Tak jeszcze w temacie historyczności wybranych postaci to mam wiadomość od @RappaRa, że @Reikai miał fatalny pick: Wziął mityczną postać Aleksandra Wielkiego, nie ma żadnych źródeł z jego życia, pierwsze dostępne opisy pochodzą dopiero z połowy I wieku BC, ewidentny bust, który powinien był być na ostatnim miejscu. To tak jakby wziął jako władcę Aragorna albo Króla Artura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2023 11 minut temu, Koelner napisał: @julekstep proszę znajdź mi dowód , że Minsc z Baldurs Gate 2 nie istniał. Dziękuje Twój mistrz Logiki jak to nie istnial a wpierdol chcesz? o Imoen se tak mozesz pisac Minsc i Jan Jansen nietykalni. I prawdziwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 5 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2023 1 minutę temu, Kily napisał: Tak jeszcze w temacie historyczności wybranych postaci to mam wiadomość od @RappaRa, że @Reikai miał fatalny pick: Wziął mityczną postać Aleksandra Wielkiego, nie ma żadnych źródeł z jego życia, pierwsze dostępne opisy pochodzą dopiero z połowy I wieku BC, ewidentny bust, który powinien był być na ostatnim miejscu. To tak jakby wziął jako władcę Aragorna albo Króla Artura c***a sie zna zbanowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 5 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2023 3 minuty temu, Kily napisał: To tak jakby wziął jako władcę Aragorna albo Króla Artura nie spoileruj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 5 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2023 12 minut temu, Reikai napisał: c***a sie zna zbanowany no jak, że znowu zbanowany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 5 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2023 Godzinę temu, julekstep napisał: szybciej byś napisał pick niż tekst że pickniesz później nie spieszcie się, Djoko zdąży dołożyć jeszcze jednego Szlema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2023 Teraz, P_M napisał: nie spieszcie się, Djoko zdąży dołożyć jeszcze jednego Szlema #nikogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 5 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2023 1 minutę temu, julekstep napisał: #nikogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2023 1 minutę temu, P_M napisał: to ten śmieszny pan od maseczek, bohater deltusia? on tam chyba w badmintona coś reza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 5 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2023 1 minutę temu, julekstep napisał: to ten śmieszny pan od maseczek, bohater deltusia? on tam chyba w badmintona coś reza? @mac zagłosujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 5 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2023 2 minuty temu, julekstep napisał: to ten śmieszny pan od maseczek, bohater deltusia? on tam chyba w badmintona coś reza? żarty, żartami, to już dla mnie za dużo, pass Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2023 50 minut temu, Kily napisał: Wziął mityczną postać Aleksandra Wielkiego, nie ma żadnych źródeł z jego życia, pierwsze dostępne opisy pochodzą dopiero z połowy I wieku BC, ewidentny bust, który powinien był być na ostatnim miejscu. To tak jakby wziął jako władcę Aragorna albo Króla Artura Plutarch korzystał ze źródeł oraz dokumentów z czasów Aleksandra Wielkiego - ich lista jest w necie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2023 4 godziny temu, Gregorius napisał: ja zagłosuje dopiero wieczorem. Bo zaraz wychodzę i dopiero koło 22 bede mogł zagłosowac 11 minut temu, Gregorius napisał: Beyonce - muzyka @Sylvinho. chyba było pite xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 5 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2023 Teraz, julekstep napisał: chyba było pite xD W zasadzie stwierdziłem że gardzę głosami pod publike pseudointelektualnymi. Muzyka jest dla ludzi. Gatunek który cenie nie ma szansy to pójdę na przekór i wybiorę gwiazdę pop i jedną z najbardziej wpływowych obecnie osób w muzyce. Do tego niewyobrażalny hype w obecnych czasach. Praktycznie najwięcej sprzedanych płyt i najwięcej nagród muzycznych z wszystkich obecnych gwiazd. Głos ma na tyle dobry że mogłem ją z czystym sumieniem wybrać. W każdych kategoriach oceny zasługuje na top , a to że to c***owa muzyka (mimo tego że talent i głos ma ) to inna sprawa. Takie mamy czasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi