ernie9005 Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 1 minutę temu, Gregorius napisał: 65-70 mln ofiar. bust jak ch.. Tylko w czasie pokoju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 28 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Ja widzialem zrodla 10 mln, wedlug niektorych max 47. Skad te 70? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał: gdyby się dało dokładnie określić upadek żelaznej kurtyny, to nie miałbym wątpliwości Hmm. To może trzeba było wpisać to wydarzenie i podać datę, którą uważasz za najsłuszniejszą. Jeśli ktoś miałby obiekcje to niech udowadnia że jest inaczej. I w ostateczności najwyżej zmieniłbyś datę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 (edytowane) też pytałem tego od Gejusza czy Mao będzie wysoko, to mi odpowiedział, że Srao, no sam już nie wiem Edytowane 28 Czerwca 2023 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Teraz, Gregorius napisał: 65-70 mln ofiar. bust jak ch.. typ rządził przez ponad ćwierć wieku a najludniejszym państwie świata - dość istotne przy takich wyliczankach (abstrahując od innych okoliczności, w stylu zachodnia narracja itp) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 (edytowane) 3 minuty temu, DRK napisał: Hmm. To może trzeba było wpisać to wydarzenie i podać datę, którą uważasz za najsłuszniejszą. Jeśli ktoś miałby obiekcje to niech udowadnia że jest inaczej. I w ostateczności najwyżej zmieniłbyś datę Nie wiem, tu chyba trzeba by było znowu o Polskę zahaczyć, a to wydawało mi się ryzykowne w sumie to trochę lipa, bo mogliśmy się odnieść po prostu do konkretnego roku, a tak wiele istotnych wydarzeń może przepaść przez w sumie błachy aspekt Edytowane 28 Czerwca 2023 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 i jeszcze: mimo milionów ofiar przypisanych Mao to za jego życia populacja Chin mooooocno się zwiększyła, więc teges Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 2 minuty temu, julekstep napisał: typ rządził przez ponad ćwierć wieku a najludniejszym państwie świata - dość istotne przy takich wyliczankach (abstrahując od innych okoliczności, w stylu zachodnia narracja itp) to też prawda. Zresztą ja cały czas myślę czy od przywódców w tej kategorii bardziej nie docenich tych ciut niżej którzy za to mieli bardziej bezpośredni udział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 1 minutę temu, julekstep napisał: i jeszcze: mimo milionów ofiar przypisanych Mao to za jego życia populacja Chin mooooocno się zwiększyła, więc teges to jest jednak gruby lol w sensie, że taki mało śmieszny, ale jednak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 (edytowane) Bardzo ładny zestaw antyGOATów Stalin - komunista Hitler - narodowy socjalista Mao - żółty komunista Wszyscy mordowali pod czerwonym sztandarem z tym że Gruzin i Chińczyk mieli na nim gwiazki z młotkiem i sierpem, a niemiecki Austriak azjatycki symbol szczęścia Edytowane 28 Czerwca 2023 przez DRK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Kto da Busha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Teraz, Gregorius napisał: Kto da Busha to w sztuce akurat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 1 minutę temu, julekstep napisał: to w sztuce akurat Czemu Bush namalował Morawieckiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Teraz, P_M napisał: Czemu Bush namalował Morawieckiego? on wiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Godzinę temu, Gregorius napisał: Tak poważnie to troszkę zartuje. Buddyzm jest gdzieś na pograniczu. W zależności od definicji religii mozesz zaliczyć lub nie. zgadzam się, niemniej buddyzm jest uważany za religie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 (edytowane) @julekstep po 2 bustach w 3 wyborach musisz się mocniej postarać żeby zdyskredytować inne silniejsze picki. Aczkolwiek propsy że próbujesz xD Edytowane 28 Czerwca 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 (edytowane) 7 minut temu, agresywnychomik napisał: @julekstep po 2 bustach w 3 wyborach musisz się mocniej postarać żeby zdyskredytować inne silniejsze picki. Aczkolwiek propsy że próbujesz xD mój bust to Wasz steal Edytowane 28 Czerwca 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 skojarzyła mi się z laską Popeye'a trochę ;] z tych trzech pewniaczków to Twój top @fluber? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał: skojarzyła mi się z laską Popeye'a trochę ;] z tych trzech pewniaczków to Twój top @fluber? Audrey to moja jedynka, ale to jest tak subiektywna kategoria, że nic nie wiadomo. 8 godzin temu, DRK napisał: Budda pick na miarę i w sumie słuszny. Dwóch liderów nie dogoni, ale raczej nie da się zjeść czwartemu. Budda pewne trzecie miejsce. Teraz się zacznie loteria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 (edytowane) Biorąc pod uwagę , że poszła jako pierwsza to w moim mniemaniu słaby pick. Są lepsze i to zdecydowanie Edytowane 29 Czerwca 2023 przez LAF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi