julekstep Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 15 minut temu, P_M napisał: No w all around byłby top 1 i długo długo długo długo bardzo długo nic. Arystoteles nooby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Teraz, julekstep napisał: Arystoteles noob Poprawilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 17 minut temu, fluber napisał: Najpierw wojna o 70 kategorii humanistycznych: władca osobno, polityka osobno, nauki humanistyczne osobno (!!!) a potem w TOP 3 wynalazca ulepszonej maszyny do druku. Granie z humanistą, fuj. Czy ta Twoja Henryka to mieszkała na ulicy Gutenberga? Teraz, Gregorius napisał: Poprawilem brawo 2/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 28 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 @Braveheart22 w sumie nie dyskutowalismy tego i zapomnialeam zaznaczyc, ale myslalem ze wybieramy oczywiscie pojedyncze osoby, nie zespoly jak the beatles. Ale nie pisalem o tym wczesniej, moj blad. Jesli reszta sie zgodzi to niech przechodzi dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 No mocno na skróty ten wybór. Jeśli legalny to genialny wybór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 ja nie mam nic przeciwko bo to tylko zabawa. Natomiast zakładałem że wybieramy pojedyncze osoby i w muzyce zespoły odrzucałem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 28 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Wydawalo mi sie oczywiste, ze wybieramy jedna osobe, tak samo jak nie wybieramy zespolu naukowcow, czy armii calej tylko wladcow. Powinienem zaznaczyc, moj blad, ale no wydawalo mi sie to jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 2 minuty temu, Reikai napisał: @Braveheart22 w sumie nie dyskutowalismy tego i zapomnialeam zaznaczyc, ale myslalem ze wybieramy oczywiscie pojedyncze osoby, nie zespoly jak the beatles. Ale nie pisalem o tym wczesniej, moj blad. Jesli reszta sie zgodzi to niech przechodzi dalej. o ile w przypadku przykładowych Braci X bym to puścił, to jednak cały zespół jest imho przegięciem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 (edytowane) 4 minuty temu, Reikai napisał: @Braveheart22 w sumie nie dyskutowalismy tego i zapomnialeam zaznaczyc, ale myslalem ze wybieramy oczywiscie pojedyncze osoby, nie zespoly jak the beatles. Ale nie pisalem o tym wczesniej, moj blad. Jesli reszta sie zgodzi to niech przechodzi dalej. No zdecydowanie tak oczywiste, bo podobnie w sporcie moglismy równie dobrze ostatnio wybrać Chicago Bulls, vel Boston Celtics + de facto @Reikai julek zadbał o to, żeby cos takiego nie przeszło: Cytat Zapraszam do pickowania. - można pickować ludzi z dowolnej kategorii - w danej kategorii można wybrać tylko raz - dany człowiek nie może być wybrany w więcej niż 1 kategorii pickujemy ludzi, a nie zespół, tak samo dany człowiek, nie zespół może być wybrany w więcej niż 1 kategorii Także @Braveheart22 pick do zmiany Edytowane 28 Czerwca 2023 przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Braci Golec oczywiscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Ale mnie w c***a robicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 1 minutę temu, Braveheart22 napisał: Ale mnie w c***a robicie bierz już tego Ringo Starra i nie marudź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Ja bym mu the Beatles zaliczył - takiej rewolucji nie było nigdy przed i nigdy po. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Teraz, agresywnychomik napisał: Ja bym mu the Beatles zaliczył - takiej rewolucji nie było nigdy przed i nigdy po. Zasady są jasne, przecież taki @julekstep na pewno wziąłby Beatlesów zamiast Gutenberga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 13 minut temu, P_M napisał: pickujemy ludzi, a nie zespół Bo zespół to kosmici, nie ludzie haha 1 minutę temu, agresywnychomik napisał: Ja bym mu the Beatles zaliczył - takiej rewolucji nie było nigdy przed i nigdy po. Boją się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 28 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 1 minutę temu, agresywnychomik napisał: Ja bym mu the Beatles zaliczył - takiej rewolucji nie było nigdy przed i nigdy po. Za duze naciagniecie przepisow jednak. Nawet w pierwszym wpisie napisalem: Cytat Postarajmy sie wylonic GOAT czlowieka jako tego, ktory dostanie od nas najwiecej milosci, oraz GOAT roznych kategorii, takich jak: @Braveheart22 takze niestety pick do wymiany btw. The Beatles overrated jak sk****syn xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Zaraz, z bólem serca wybiorę kogoś innego. A Wy macie krew na rękach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 14 minut temu, Reikai napisał: The Beatles overrated jak sk****syn ja to czytam, kto jest overrated, to zaraz trzeba będzie Bedoesa czarną farbą opi*****ić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 14 minut temu, agresywnychomik napisał: Ja bym mu the Beatles zaliczył - takiej rewolucji nie było nigdy przed i nigdy po. pls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 28 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał: ja to czytam, kto jest overrated, to zaraz trzeba będzie Bedoesa czarną farbą opi*****ić Stosunek hypu do jakosci muzyki? No to sa przeceniani strasznie. Jest o wiele lepszych muzycznie zespolow, pytalem geekow rockowych, w tym brytyjskich to wiem ! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi