Qcin_69 Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Teraz, fluber napisał: Na pewno będę go miał wysoko, ale mam wrażenie że w jego przypadku krąży ekstremalnie dużo niepotwierdzonych legend silnik indukcyjny, radio, wykorzystanie prądu przemiennego, zdalne sterowanie - z tego korzystasz na co dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Teraz, fluber napisał: Na pewno będę go miał wysoko, ale mam wrażenie że w jego przypadku krąży ekstremalnie dużo niepotwierdzonych legend też mam takie wrażenie, że legenda pcha go w górę a epokowych wynalazców można znaleźć przynajmniej kilku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Teraz, Reikai napisał: Trzeba bylo rozdzielic na muzyke normalna i na tych snobow jednak, dobrze Fluber mowil. Oczywiście że tak, właściwie tu będą pewnie sami klasyczni. Po prostu będzie fajniejszy kolejny atf rozrywkowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 5 minut temu, Reikai napisał: Trzeba bylo rozdzielic na muzyke normalna i na tych snobow jednak, dobrze Fluber mowil. dopiero zobaczysz jakie cyrki będą w aktorstwo/teatr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Nie będzie mnie do 19-20. Sorki. Vis maior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 6 minut temu, fluber napisał: Oczywiście że tak, właściwie tu będą pewnie sami klasyczni. Po prostu będzie fajniejszy kolejny atf rozrywkowy jest przynajmniej jeden kolo z muzyki 'rozrywkowej' którego będę miał luźno w top5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Zdecydowanie muzyka "normalna" i aktorzy to byłyby dużo lepsze kategorie niż "polityka", która będzie pewnie pełnić funkcję rezerwowej listy władców gdy już wyczerpie się limit wyborów w tej kategorii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 myślałem nad Cezarem też, trochę za szybko picknąłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Teraz, julekstep napisał: jest przynajmniej jeden kolo z muzyki 'rozrywkowej' którego będę miał luźno w top5 u mnie poza Mozartem i van Beethovenem to może jeszcze z 2 się załapie z muzyki powaznej akurat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 2 minuty temu, DRK napisał: 23. Juliusz Cezar. Gajusz- władcy. @Gregorius mimo boostu za topowe imię w zabawie to jak dla mnie bust na miarę Spielberga on nawet nie potrafił podbić całej Galii! Teraz, LeweBiodroSmoka napisał: myślałem nad Cezarem też, trochę za szybko picknąłem Napoleon > Cezar luźno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Teraz, julekstep napisał: mimo boostu za topowe imię w zabawie to jak dla mnie bust na miarę Spielberga on nawet nie potrafił podbić całej Galii! zaraz się okaże, że tą kategorie weźmie Jarkacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał: zaraz się okaże, że tą kategorie weźmie Jarkacz Jarkasz to w polityce akurat chyba że uważasz go za Cesarza Polski! 2 minuty temu, Kily napisał: Zdecydowanie muzyka "normalna" i aktorzy to byłyby dużo lepsze kategorie niż "polityka", która będzie pewnie pełnić funkcję rezerwowej listy władców gdy już wyczerpie się limit wyborów w tej kategorii. akurat w polityka/aktywizm jest parę w ciul mocnych nazwisk, które nijak nie pasują do władców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 1 minutę temu, Kily napisał: Zdecydowanie muzyka "normalna" i aktorzy to byłyby dużo lepsze kategorie niż "polityka", która będzie pewnie pełnić funkcję rezerwowej listy władców gdy już wyczerpie się limit wyborów w tej kategorii. Coś czuję, że w tej kategorii będą niezłe wybory. W poprzednim ATF był Jarosław to ciekaw jestem kto będzie w tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 1 minutę temu, julekstep napisał: mimo boostu za topowe imię w zabawie to jak dla mnie bust na miarę Spielberga on nawet nie potrafił podbić całej Galii! Napoleon > Cezar luźno też mi się tak wydawało, ale jak widać nie wszyscy rozumieją, że lwia większość z nich poniosła spektakularne klęski, u Julka to pośrednio nawet przez fakt, że tak wielkiego imperium na sam koniec nie dało się kontrolować 1 minutę temu, julekstep napisał: chyba że uważasz go za Cesarza Polski! a ktoś myśli inaczej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Teraz, LAF napisał: Coś czuję, że w tej kategorii będą niezłe wybory. W poprzednim ATF był Jarosław to ciekaw jestem kto będzie w tym. Chris Paul był prezydentem NBPA.. nic nie sugeruje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 1 minutę temu, LAF napisał: Coś czuję, że w tej kategorii będą niezłe wybory. W poprzednim ATF był Jarosław to ciekaw jestem kto będzie w tym. Póki nikt tej kategorii nie tknął to IMO wciąż warto byłoby się z tej głupoty wycofać, wyjebać to w kosmos i udawać, że nigdy nie było tego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 28 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 4 minuty temu, Qcin_69 napisał: u mnie poza Mozartem i van Beethovenem to może jeszcze z 2 się załapie z muzyki powaznej akurat 5 minut temu, julekstep napisał: jest przynajmniej jeden kolo z muzyki 'rozrywkowej' którego będę miał luźno w top5 OSTR > klawiszowcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Teraz, Kily napisał: Póki nikt tej kategorii nie tknął to IMO wciąż warto byłoby się z tej głupoty wycofać, wyjebać to w kosmos i udawać, że nigdy nie było tego tematu. można by rozdzielić te aktorstwo, przecież to jest tak subiektywne, że aż żal myśleć jak to się skończy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał: można by rozdzielić te aktorstwo, przecież to jest tak subiektywne, że aż żal myśleć jak to się skończy tu wszystko jest subiektywne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 6 minut temu, Kily napisał: Zdecydowanie muzyka "normalna" i aktorzy to byłyby dużo lepsze kategorie niż "polityka", która będzie pewnie pełnić funkcję rezerwowej listy władców gdy już wyczerpie się limit wyborów w tej kategorii. Początkowo rozwazalem, że z jakimś późnym pickiem wziąłbym kogoś z szeroko rozumianej muzyki gitarowej, ale jednak przy tak skonstruowanej kategorii, chyba nie warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi