Skocz do zawartości

moderator i jego odpaly

Vice-rezerwa-rezerwy

Rekomendowane odpowiedzi

Gryps od Denisa:

Dzięki za miłe słowa od wszystkich dobrych chłopaków i wiadomo co wiadomo komu. Góra z górą się nie zajdzie, ale człowiek z człowiekiem zawsze. Kiedy kończy się ta frajerska blokada?

P.S. mamy pod celą dostęp do tv i ten PJ Washington to dno

Koniec grypsu.

To wie ktoś coś, czy poszła samowolka i dobry chłopak siedzi bez wyroku?

@Chytruz @Qcin_69 @jordan20 @BMF @julekstep @LeweBiodroSmoka @RonnieArtestics @Reikai

Oznaczam sztywnych, chętnych walczyć z aparatem władzy i jak zostało powiedziane: "Pozdrówki dla Ludzi co po drugiej stronie kraty wyczekują wolności przez jebane szmaty"

No ja uwazam, ze przydalby sie mod spoza ukladu oligarchow, ktory bylby blizej ludzi :]

3 minuty temu, PZGNW napisał(a):

To wie ktoś coś, czy poszła samowolka i dobry chłopak siedzi bez wyroku?

@Chytruz @Qcin_69 @jordan20 @BMF @julekstep @LeweBiodroSmoka @RonnieArtestics @Reikai

Oznaczam sztywnych, chętnych walczyć z aparatem władzy i jak zostało powiedziane: "Pozdrówki dla Ludzi co po drugiej stronie kraty wyczekują wolności przez jebane szmaty"

Teraz zauwazylem ze na grypsie Denisa jest data 14.08, tylko nie wiem czy chodzi o bana, czy wygasniecie punktow ostrzezen.

3 minuty temu, Reikai napisał(a):

Teraz zauwazylem ze na grypsie Denisa jest data 14.08, tylko nie wiem czy chodzi o bana, czy wygasniecie punktow ostrzezen.

To już było podczas pierwszej odsiadki, teraz ktoś zablokował konto i nie bardzo wiadomo, kto i na ile

Właśnie widzę o przyczynach blokady nie wspominam, bo również bez żadnego uzasadnienia, o wybiórczości chyba nawet szkoda gadać, bo każdy widzi jak jest...

Polski Związek Gitów na Wolności monitoruje temat i podejmie środki zmierzające do wypuszczenia Denisa z aresztu, niemniej bez pomocy forumowiczów może to nie być takie łatwe.

Godzinę temu, Reikai napisał(a):

Na moje to może chodzić o Święto Orientacji Nieheteronormatywnej

Jest tu jakiś klawisz albo ktokolwiek zdolny do udzielenia informacji? Czy rozdajemy bany na chybił trafił, bez żadnego wyjaśnienia (zresztą, c*** z tym, wiadomo że aparat władzy zawsze gnębi dobrych chłopaków) i nawet głupiej informacji, do kiedy on trwa?

2 minuty temu, PZGNW napisał(a):

Jest tu jakiś klawisz albo ktokolwiek zdolny do udzielenia informacji? Czy rozdajemy bany na chybił trafił, bez żadnego wyjaśnienia (zresztą, c*** z tym, wiadomo że aparat władzy zawsze gnębi dobrych chłopaków) i nawet głupiej informacji, do kiedy on trwa?

Raczej niestety ta opcja. Ely byl na forum w lutym, a i wtedy nie liczylbym na wyjasnienie. Matek ma wylane. Borys jako admin tym bardziej.

"Wbite mam na wyjaśnienia, zresztą i tak z pałami nie gadam, niech tylko któryś mądry napisze do kiedy ten ban, bo przetrzymywanie w celi bez wyroku urąga jakimkolwiek standardom moralnym. Tym bardziej szkoda, bo w NBA zaczyna robić się ciekawie, o czym chętnie bym podyskutował z tymi bardziej sztywnymi użytkownikami, ale jak widać lepiej obserwować kłótnie i zaczepki w politycznym zamiast promować główny dział. Pozdrawiam wszystkich dobrze nastawionych, wiem że jest tu wielu charakternych chłopaków, którym wstyd za postępowanie moderacji, dlatego czekam na jakieś rozwiązanie sprawy.

Pozdrawiam, Denis Bad Boy Załęcki"